Arhiva stiri iunie 2019

Marti, 25 Iunie 2019 | TV: Filme Spion

VIDEO: Viitoarea generație Mercedes-Benz Clasa S, surprinsă în timpul testelor: vârful de gamă pregătit de nemți va fi lansat până la finalul acestui an

Noul Mercedes Clasa S va fi prezentat în cursul acestui an, cel mai probabil în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt. Conform primelor informații, modelul va avea un design modificat, motorizări îmbunătățe și tehnologii de conducere autonomă de nivel 3.
Marti, 25 Iunie 2019 | Masini electrice si hibride

Lotus a înregistrat denumirea Evija: britanicii pregătesc un hypercar electric în ediție limitată

Lotus pregătește un hypercar electric, iar voci apropiate companiei spun că acesta ar urma să poarte numele de Evija. Viitorul model dezvoltat de britanici va fi prezentat în 16 iulie.
Marti, 25 Iunie 2019 | Concepte | 1 comentariu

BMW a prezentat conceptul Vision M Next: prototipul cu sistem plug-in hybrid cu 600 CP anticipează viitorul modelelor din gama M

BMW a publicat primele imagini și detalii referitoare la conceptul Vision M Next. Prototipul dezvoltat de nemți anticipează viitoarele modele din gama M și propune un sistem plug-in hybrid de propulsie format dintr-un motor pe benzină și două motoare electrice. Autonomia electrică este de 100 de kilometri.
Marti, 25 Iunie 2019 | Modele noi | 1 comentariu

Informații noi despre Ford Focus ST: 0-100 km/h în 5.7 secunde și viteză maximă de 250 km/h

Ford a publicat câteva informații noi referitoare la Focus ST. Hot Hatch-ul echipat cu motorul pe benzină de 280 CP poate accelera de la 0 la 100 km/h în 5.7 secunde, în timp ce versiunea break este mai lentă cu 0.1 secunde.
Marti, 25 Iunie 2019 | Modele noi

Pachete M Performance pentru noile BMW Seria 8 Gran Coupe și Seria 3 Touring: elemente noi de caroserie și accesorii speciale pentru interior

BMW a publicat primele imagini și detalii cu noile pachete de accesorii M Performance dedicate modelelor Seria 3 Touring și Seria 8 Gran Coupe. Constructorul german propune atât accesorii de caroserie, cât și elemente noi pentru interior.
Marti, 25 Iunie 2019 | Intern | 12 comentarii

Opel cheamă în service peste 1.000 de unități Adam și Corsa din România: emisiile motoarelor pe benzină sunt peste limitele admise

Opel cheamă în service peste 1.000 de mașini din România, după ce a descoperit că motoarele pe benzină ale anumitor unități Adam și Corsa au emisii peste limitele admise. Recall-ul face parte dintr-o campanie globală ce vizează circa 210.000 de mașini.
Luni, 24 Iunie 2019 | Formula 1 | 45 comentarii

Hamilton admite că unele curse sunt considerate plictisitoare de fani: "Nu piloții sunt de vină pentru lipsa spectacolului"

Lewis Hamilton a admis că unele curse sunt percepute drept plictisitoare fanii Formulei 1, însă considera că piloții nu au nicio vină în contextul în care nu au o influență asupra regulamentului tehnic.
Luni, 24 Iunie 2019 | Intern

Concursul de Eleganță Sinaia 2019 are loc în acest weekend: un exemplar BMW 327 cumpărat din București în anii '30 revine în România după o jumătate de secol

Concursul de Eleganță Sinaia se va desfășura în 29 iunie într-un cadru special: domeniul Regal Peleș (paradă și jurizare) și Casinoul Sinaia (premiere). Alături de cele 36 de modele înscrise în concurs, BMW Group Classic aduce în fața publicului un exemplar 327 Cabriolet cumpărat în anii '30 din România.
Luni, 24 Iunie 2019 | Masini electrice si hibride

Renault Zoe a redevenit în luna mai cea mai înmatriculată mașină electrică din Europa: hatchback-ul a detronat Tesla Model 3

Renault Zoe a fost mașina electrică cu cele mai multe înmatriculări în Europa în luna mai după ce a reușit să surclaseze Tesla Model 3. Pe podium a urcat și BMW i3, urmat de Volkswagen e-Golf și Nissan Leaf.
Luni, 24 Iunie 2019 | Industrie | 11 comentarii

Grupul Volkswagen, în negocieri finale pentru construcția unei uzine în Turcia: "Este o zonă atractivă pentru noi"

Grupul Volkswagen a confirmat că Turcia reprezintă o destinație atractivă pentru uzina pe care vrea să o construiască în Estul Europei, în timp ce Bulgaria este varianta de rezervă, după ce alternativele România și Serbia au ieșit din calcule.
Luni, 24 Iunie 2019 | Industrie | 4 comentarii

Dacia Sandero face performanță în Europa: locul al treilea în topul celor mai înmatriculate mașini noi în luna mai

În luna mai, piața auto din România a înregistrat cea mai mare creștere procentuală de la nivelul Uniunii Europene. De asemenea, Dacia Sandero a reușit un rezultat excelent și a încheiat luna pe poziția a treia în topul celor mai înmatriculate mașini din Europa.
Luni, 24 Iunie 2019 | Modele noi | 6 comentarii

Teaser video pentru Ford Puma: noul SUV produs la Craiova va fi prezentat oficial în 26 iunie

Ford România a anunțat în cadrul unui teaser video că noul SUV Puma care va fi produs la uzina de la Craiova va fi prezentat oficial în 26 iunie.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Luni, 24 Iunie 2019 | Masini electrice si hibride

Viitorul Mercedes-Benz EQB va fi lansat în 2021: SUV-ul electric va prelua o mare parte din designul noului GLB

Mercedes-Benz pregătește un SUV electric compact. EQB este numele său, iar conform primelor informații, acesta va prelua o mare parte din elementele de design care au debutat odată cu noul GLB. Conform surselor, autonomia oferită de EQB va fi de peste 480 de kilometri.
Luni, 24 Iunie 2019 | Modele noi

Jaguar Land Rover va dezvolta modele electrice și plug-in hybrid pe o platformă nouă: un sedan cu autonomie de 470 de kilometri și un SUV, primele pe listă

Jaguar Land Rover va dezvolta modele electrice și plug-in hybrid pe o platformă nouă dedicată. Primul model va fi un sedan care va înlocui Jaguar XJ și va avea o autonomie de 470 de kilometri.
Luni, 24 Iunie 2019 | Masini electrice si hibride | 5 comentarii

Volkswagen susține că are suficiente baterii pentru “primul val de mașini electrice”, până în 2023: “Continuăm negocierile cu furnizorii în următorii 3-5 ani”

Volkswagen a anunțat că a contractat o cantitate suficientă de baterii pentru a produce “primul val de mașini electrice”, până în 2023. Oficialii constructorului spun că vor purta “negocieri permanente” cu furnizorii în următorii 3-5 ani, astfel încât să-și asigure materia primă pentru proiectele planificate.
Luni, 24 Iunie 2019 | Modele noi | 4 comentarii

Reorganizare în gama Citroen: SUV-ul C4 Cactus nu va primi o nouă generație

Citroen C4 Cactus nu va mai primi o generație nouă. Conform oficialilor, SUV-ul va fi înlocuit cu un model de clasă compactă care va păstra denumirea C4.
Luni, 24 Iunie 2019 | Industrie | 7 comentarii

Daimler, obligată să recheme în service 60.000 de unități Mercedes-Benz GLK: autoritățile germane au descoperit un software pentru trucarea emisiilor

Autoritățile germane obligă Daimler să recheme în service 60.000 de unități Mercedes-Benz GLK produse între 2012-2015 pentru că acestea au fost echipate cu un software pentru trucarea emisiilor.
Luni, 24 Iunie 2019 | Intern | 4 comentarii

Amenzile pentru parcarea neregulamentară în București ar putea fi aprobate pe 26 iunie: 500 de lei dacă mașina este ridicată și stă o zi în depozit

Primăria București a propus ca amenzile privind mașinile parcate neregulamentar în Capitală să fie votate în ședința Consiliului General din 26 iunie. În cazul unui autoturism, amenda propusă ajunge la 500 de lei dacă mașina este ridicată și stă o zi într-un depozit.
Luni, 24 Iunie 2019 | Modele noi | 1 comentariu

Doctorat pe Nurburgring: viitorul Mini John Cooper Works GP își arată calitățile sportive pe Iadul Verde

Mini a publicat un clip și o serie de fotografii cu unul dintre prototipurile Mini John Cooper Works GP. Cadrele au fost realizate în timpul testelor desfășurate pe circuitul de la Nurburgring. Viitorul Hot Hatch britanic va avea peste 300 CP și va fi produs în doar 3.000 de unități.
Duminica, 23 Iunie 2019 | Formula 1 | 29 comentarii

Hamilton a câștigat fără emoții cursa din Franța! Bottas și Leclerc au completat podiumul, Vettel a obținut locul cinci

Lewis Hamilton a câștigat fără emoții cursa de Formula 1 de la Paul Ricard, în timp ce Valtteri Bottas și Charles Leclerc au completat podiumul. Sebastian Vettel i-a depășit pe piloții McLaren și a terminat pe cinci în spatele lui Max Verstappen.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru