Arhiva stiri iunie 2019

Joi, 20 Iunie 2019 | Industrie

Tensiuni în Alianța Renault-Nissan: departamentele comune nu mai primesc proiecte noi

Departamentele comune ale Alianței Renault-Nissan nu au mai primit proiecte noi, iar o serie de angajați au fost concediați, potrivit unor informații neoficiale din presa britanică.
Joi, 20 Iunie 2019 | General

Audi e-tron GT își continuă cariera la Hollywood: conceptul electric apare într-un clip de promovare dedicat peliculei Spider-Man: Far From Home

Audi a publicat un scurt trailer dedicat viitorul film Spider-Man: Far From Home. În cadrul clipului, Peter Parker, personaj interpretat de Tom Holland, apare la volanul conceptului electric e-tron GT.
Joi, 20 Iunie 2019 | Modele noi | 6 comentarii

Skoda pregătește un facelift pentru Kodiaq: varianta îmbunătățită a SUV-ului din Cehia va fi prezentată în 2020

Skoda Kodiaq va primi o serie de îmbunătățiri. Conform primelor informații, modelul va fi lansat în 2020 și va fi disponibil și într-o variantă plug-in hybrid.
Joi, 20 Iunie 2019 | Modele noi | 5 comentarii

Primele imagini și informații despre Kia Seltos: noul SUV de clasa mică are faruri și stopuri LED și motoare diesel și pe benzină de până la 177 CP

Kia a publicat primele imagini și informații tehnice despre noul SUV de clasa mică Seltos, care mizează pe faruri și stopuri LED, sistem de infotainment de 10.25 inch și o versiune de top cu motor pe benzină de 1.6 litri și 177 CP.
Joi, 20 Iunie 2019 | Industrie | 5 comentarii

Decizie fără precedent în Europa: Volkswagen trebuie să plătească despăgubiri de 20 de milioane de euro către clienții din Cehia afectați de Dieselgate

Cehia este prima țară europeană care obligă Volkswagen să plătească despăgubiri în scandalul Dieselgate, așa cum s-a întâmplat în Statele Unite. O instanță din Praga a decis că Volkswagen trebuie să achite circa 20 de milioane de euro către 2.435 de clienți din Cehia care au fost afectați de Dieselgate, potrivit agenției Reuters. Decizia nu este definitivă, iar VW are dreptul la apel.
Joi, 20 Iunie 2019 | TV: Filme Spion

VIDEO: Volkswagen T-Roc Cabrio, surprins în timpul testelor: SUV-ul cu plafon retractabil va fi prezentat în 2020

Versiunea cu plafon retractabil a lui Volkswagen T-Roc a fost spionată în timpul testelor, modelul urmând să debuteze în 2020. T-Roc Cabrio va fi asamblat la uzina din Osnabruck și nemții anticipează o producție anuală de circa 20.000 de unități.
Joi, 20 Iunie 2019 | Modele noi

Campanie de teasere video pentru Mini Cooper SE: primul model electric Mini va fi prezentat în 9 iulie

Mini a confirmat că primul său model electric va primi numele Cooper SE și va fi prezentat oficial în 9 iulie. Cel mai probabil, modelul va avea un acumulator de 33 kWh.
Joi, 20 Iunie 2019 | Masini autonome

Alianța Renault-Nissan a semnat un parteneriat cu divizia Waymo de la Google: servicii de mobilitate cu mașini autonome

Renault și Nissan vor colabora cu divizia Waymo de la Google pentru dezvoltarea unor servicii de mobilitate cu mașini autonome, atât pentru pasageri, cât și pentru transportul de mărfuri. Mașinile autonome ar putea fi testate în Franța și Japonia, însă oficialii companiilor nu au stabilit o dată pentru lansarea comercială a vehiculelor.
Joi, 20 Iunie 2019 | Intern | 6 comentarii

Piața RCA în primele trei luni ale anului: prima medie a crescut la 609 lei, iar City Insurance și Euroins au 70% dintre polițele de asigurare

Prima medie pentru asigurările RCA a crescut la 609 lei în primele trei luni ale anului, în timp ce 70% dintre clienți aleg să încheie polița de asigurare la City Insurance sau Euroins.
Joi, 20 Iunie 2019 | ElectricRomania | 26 comentarii

#ElectricRomânia: Jurnal de bord, ultima zi. Sibiu-București: Final în turul electric

1700 km, cinci mașini electrice și un turneu prin cele mai importante orașe din România. Am reușit să terminăm o săptămână plină în care am reușit să demonstrăm că se poate călători (fără probleme) cu un automobil electric în România anului 2019.
Miercuri, 19 Iunie 2019 | Industrie | 3 comentarii

Cel mai puternic V8 din istoria Ford: Shelby GT500 are 760 de cai putere și un cuplu de 850 Nm

Ford a anunțat că noul Shelby GT500 dezvoltă 760 de cai putere și un cuplu de 850 Nm, astfel că deține oficial cel mai puternic motor V8 din istoria companiei. Shelby GT500 are nevoie de circa 3.5 secunde pentru a ajunge de la 0 la 100 km/h.
Miercuri, 19 Iunie 2019 | Modele noi | 5 comentarii

Nissan a început livrările pentru Leaf e+: ediția limitată a modelului electric cu autonomie de 385 de kilometri a primit deja 8.000 de comenzi

Nissan a anunțat startul livrărilor pentru Leaf e+, versiunea cu autonomie extinsă la 385 de kilometri a modelului său electric, care a primit deja peste 8.000 de comenzi de la începutul acestui an.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Miercuri, 19 Iunie 2019 | Intern

Dacia sugerează că va lansa mai multe modele derivate din Duster: "Provocarea este ca Duster să aibă surori"

Dacia sugerează că va lansa mai multe modele derivate din SUV-ul Duster și anunță va mări producția de la Mioveni la 400.000 de unități începând din septembrie 2020.
Miercuri, 19 Iunie 2019 | Intern

Groupe Renault România va inaugura noul sediu din București pe 28 iunie: 3.200 de angajați vor lucra în cadrul Renault Bucharest Connected

Groupe Renault România va inaugura noul sediu din București în data de 28 iunie, după cum a anunțat Cristophe Dridi, directorul general al Automobile Dacia și al Groupe Renault România. Aproximativ 3.200 de angajați vor lucra în cadrul noii clădiri Renault Bucharest Connected.
Miercuri, 19 Iunie 2019 | Economic | 7 comentarii

Sărbătoare la Fiat: familia de modele Fiat 500 a ajuns la vânzări de 3 milioane de unități în Europa

Fiat a anunțat că familia de modele reunite sub brandul 500, care include 500, 500C, 500L și 500X, a ajuns la vânzări de 3 milioane de unități în Europa.
Miercuri, 19 Iunie 2019 | Modele noi

BMW Seria 8 Gran Coupe: versiunea cu patru uși oferă mai mult spațiu pentru pasageri și preia designul și motorizările lui Seria 8 Coupe

BMW a dezvăluit primele fotografii și date tehnice pentru Seria 8 Gran Coupe, o versiune cu patru uși pentru Seria 8 Coupe care oferă mai mult spațiu pentru pasageri și preia designul și motorizările acestuia.
Miercuri, 19 Iunie 2019 | Economic | 2 comentarii

Germania va oferi un miliard de euro pentru 3 alianțe care să producă baterii pentru mașini electrice: nemții vor să să reducă dependența față de furnizorii asiatici

Germania va oferi o finanțare de un miliard de euro pentru producția de baterii pentru mașini electrice, astfel încât producătorii auto din Europa să-și reducă dependența față de furnizorii asiatici. Finanțarea va ajunge la 3 consorții care vor fi alese în perioada umătoare. Companii precum Volkswagen și BMW au cerut până acum finanțare de la statul german pentru investiții în producția de baterii pentru electrice.
Miercuri, 19 Iunie 2019 | Modele noi | 11 comentarii

Noua generație Peugeot 2008: dimensiuni mai mari, design modern și versiune electrică cu autonomie de 310 kilometri

Peugeot a publicat primele imagini și informații tehnice despre noua generație a SUV-ului 2008, care a crescut în dimensiuni, are un design modern împrumutat de la 208 și a primit o versiune electrică cu autonomie de 310 kilometri.
Miercuri, 19 Iunie 2019 | Masini electrice si hibride

Bentley va lansa primul model electric până în 2025: toate modelele constructorului vor avea versiuni hibride până în 2023

Bentley susține că primul său model 100% electric va fi lansat cel târziu în 2025. În plus, britanicii pregătesc versiuni hibride pentru toate modelele, până în 2023.
Marti, 18 Iunie 2019 | ElectricRomania | 5 comentarii

#ElectricRomânia: Jurnal de bord, ziua 6. Timișoara - Sibiu: din inima Banatului în inima Transilvaniei

Ne îndreptăm către casă. Birourile noastre cu volan încep să devină o rutină. Ne trezim, plecăm în liniște, încărcăm și apoi conducem din nou în liniște. Festivalul de Teatru de la Sibiu ne-a strecurat însă niște glucoză culturală în vene atunci când ne așteptam mai puțin. #ElectricRomânia powered by Kaufland și-a consumat penultima zi.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru