Arhiva stiri august 2020

Joi, 06 August 2020 | Modele noi | 2 comentarii

Volkswagen nu exclude lansarea unui pick-up electric: "Este dificil să producem un Amarok electric, dar Rivian demonstrează că se poate"

Volkswagen nu exclude posibilitatea de a dezvolta un pick-up electric asemănător cu Amarok și oferă ca exemplu compania americană Rivian, care va lansa un astfel de model în 2021.
Joi, 06 August 2020 | Intern | 10 comentarii

Prețuri Peugeot 308 facelift în România: cea mai recentă versiune a modelului compact pornește de la aproape 18.300 de euro

Recent, Peugeot a lansat o serie de îmbunătățiri pentru 308 facelift. Pe lista noutăților, francezii au trecut o culoare specială pentru caroserie, un pachet cu accesorii negre de exterior și sistemul i-Cockpit cu ecran de 10 inch. De asemenea, Peugeot a eliminat unul dintre nivelurile de echipare și a introdus pachete opționale noi.
Joi, 06 August 2020 | Formula 1 | 9 comentarii

Bottas și-a prelungit contractul cu Mercedes pentru sezonul 2021: "Visul meu este să devin campion mondial"

Valtteri Bottas și-a prelungit contractul cu Mercedes pentru sezonul 2021 și consideră că echipa germană îi va oferi cea mai bună oportunitate pentru a-și îndeplini visul de a deveni campion mondial.
Joi, 06 August 2020 | Masini electrice si hibride | 6 comentarii

BMW: "Vrem o autonomie de 700 de kilometri pe mașinile noastre electrice"

Ținta autonomiei pentru modelele electrice BMW este de 700 de kilometri, spun oficialii mărcii bavareze. Un pas important va fi făcut în 2021, când BMW va lansa două mașini cu autonomie declarată de 600 de kilometri.
Joi, 06 August 2020 | Industrie

Nissan va amâna închiderea fabricii din Barcelona până în decembrie 2021: producția va fi reluată la sfârșitul lunii august

Programată inițial pentru decembrie 2020, închiderea fabricii Nissan din Barcelona a fost amânată cu un an, după cum a anunțat producătorul japonez. Potrivit negocierilor cu sindicatele, Nissan nu va face concedieri masive, iar producția va fi reluată la sfârșitul lunii august.
Joi, 06 August 2020 | Industrie | 2 comentarii

Profitul Toyota s-a prăbușit cu 98% în al doilea trimestru din 2020: japonezii estimează o scădere de 13% a vânzărilor din acest an

Toyota a raportat o scădere de 98% a profitului pe al doilea trimestru din 2020, în timp ce vânzările s-au înjumătățit pe fondul pandemiei de coronavirus. Pentru acest an, constructorul se așteaptă ca vânzările sale globale să aibă un declin de 13%.
Joi, 06 August 2020 | Intern

Anchetă pe piața service-urilor auto: Consiliul Concurentei suspectează înțelegeri pentru prețurile reparațiilor și pieselor

Consiliul Concurenței a început o anchetă pe piața service-urilor auto pe baza unor suspiciuni că acestea au înțelegeri prin care au stabilit anumite prețuri pentru reparații și piese.
Joi, 06 August 2020 | General

Planuri pentru următorii ani: gama producătorului francez DS va avea șase modele până în 2022

În prezent, gama DS este formată din SUV-urile DS 3 Crossback și DS 7 Crossback. Conform reprezentanților producătorului francez, până la finalul anului 2022 vor exista șase produse în portofoliu.
Joi, 06 August 2020 | Modele noi | 8 comentarii

Prima imagine camuflată cu Mercedes-Benz EQS: sedanul electric va avea autonomie de 700 de kilometri și va utiliza baterii CATL

Mercedes-Benz a publicat o imagine sub camuflaj cu sedanul electric EQS care va avea autonomie electrică de peste 700 de kilometri. Modelul va utiliza baterii furnizate de producătorul chinez CATL.
Joi, 06 August 2020 | Masini electrice si hibride

Citroen C3 R5 transformat în vehicul electric destinat competițiilor de rallycross: modelul are trei motoare electrice care oferă până la 612 CP

Citroen Racing împreună cu specialiștii din cadrul Stard au dezvoltat un C3 electric destinat competițiilor de rallycross. Modelul va debuta în 22 august, iar prețul anunțat de francezi este de 374.000 de euro.
Joi, 06 August 2020 | Masini electrice si hibride | 1 comentariu

Totalul stațiilor de încărcare pentru mașini electrice a depășit un milion de unități la nivel global: numărul s-a dublat în ultimii trei ani

Numărul total de stații de încărcare publice pentru mașini electrice a depășit bariera de un milion de unități la nivel global, potrivit ultimelor date. Infrastructura cea mai dezvoltată este în China și Europa, totalul înregistrând o dublare în ultimii trei ani.
Joi, 06 August 2020 | Tehnologie

Grupul PSA va introduce sistemul de operare Android Automotive: primele modele Peugeot, Citroen sau Opel cu noul sistem vor fi lansate în 2023

Grupul PSA Peugeot-Citroen, care include și brandul Opel, a anunțat că va introduce în 2023 primele modele cu sistem de operare Android Automotive.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Joi, 06 August 2020 | General

Bugatti a început livrările hypercar-ului Divo: producție limitată la 40 de unități și preț de 5 milioane de euro

Bugatti a anunțat startul livrărilor hypercar-ului Divo și a pregătit și o galerie foto din timpul evenimentului. Noul model este echipat cu motorul de 8.0 litri cu 1.500 de cai putere.
Miercuri, 05 August 2020 | Tehnofuture

Cutia de LEGO

În urmă cu 10 ani, un inginer Renault făcea primii pași către actuala tehnologie hibridă E-Tech folosind mai multe piese Lego. Se năștea cel mai puțin costisitor prototip din istoria companiei.
Miercuri, 05 August 2020 | Formula 1 | 12 comentarii

Hamilton își dorește o luptă echilibrată pentru titlu cu Verstappen și Leclerc: "Nu speram la un astfel de sezon"

Lewis Hamilton susține că ar prefera să lupte roată la roată cu Max Verstappen și Charles Leclerc pentru titlul mondial în loc să domine sezonul așa cum se întâmplă în acest an.
Miercuri, 05 August 2020 | Masini electrice si hibride

Proiect pe trei ani: Bentley vrea să dezvolte un motor revoluționar pentru primul său model 100% electric

Bentley a început un proiect de cercetare pe următorii trei ani, scopul fiind dezvoltarea și prezentarea unui motor electric revoluționar. Viitorul motor va fi utilizat pe primul model 100% electric de la Bentley, a cărui lansare este programată cel târziu în 2026.
Miercuri, 05 August 2020 | Modele noi

Încă un teaser pentru Ford Puma ST: versiunea de performanță va fi prezentată în 24 septembrie

Ford a publicat un nou teaser pentru Puma ST, versiunea de performanță a SUV-ului Puma. Modelul va fi prezentat oficial în 24 septembrie și va fi produs la Craiova.
Miercuri, 05 August 2020 | Tuning

Novitec lansează un pachet complet de modificări pentru McLaren GT: 707 CP și 3 secunde pentru accelerația 0 la 100 km/h

Tunerul Novitec a pregătit un pachet de performanță și un kit discret de caroserie pentru McLaren GT. În urma modificărilor, modelul britanic oferă 707 CP și poate rula cu până la 333 km/h.
Miercuri, 05 August 2020 | Modele noi | 3 comentarii

Luca de Meo anunță primele schimbări la Renault: francezii se concentrează pe design și pe lansarea de modele compacte

Renault va pune mai mult accent pe design și se va concentra pe dezvoltarea de modele compacte, care aduc profituri mai mari decât modelele subcompacte, potrivit noului CEO Luca de Meo.
Miercuri, 05 August 2020 | Modele noi

O nouă imagine teaser cu viitorul SUV coupe Infiniti QX55: rivalul lui BMW X4 va fi prezentat în 11 noiembrie

Infiniti a publicat o nouă fotografie teaser cu viitorul QX55. SUV-ul coupe dezvoltat de niponi va fi prezentat în 11 noiembrie, debutul comercial pe piața din SUA urmând să aibă loc în primăvara anului viitor.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru