Arhiva stiri august 2020

Luni, 31 August 2020 | TV: Filme Spion

VIDEO: Prototipul viitorului Mercedes-Benz Clasa C, spionat pe Nurburgring: modelul de clasă medie ar urma să fie lansat până la finalul anului

Unul dintre prototipurile viitoarei generații Mercedes-Benz Clasa C a fost spionat în timpul testelor de la Nurburgring. Conform unor surse apropiate companiei, modelul ar urma să fie prezentat până la finalul anului curent.
Luni, 31 August 2020 | Industrie

Sărbătoare la Bentley: producția lui Flying Spur a ajuns la 40.000 de exemplare în 15 ani

Bentley Flying Spur a ajuns la o producție totală de 40.000 de exemplare, la 15 ani de la lansarea primei generații în 2005. Peste jumătate dintre unitățile produse până acum au fost livrate în China și pe pământ american, în timp ce doar 10% dintre mașini au rămas în Marea Britanie.
Luni, 31 August 2020 | Formula 1 | 21 comentarii

Fanii Formulei 1 vor reveni în tribune începând din septembrie: curse cu spectatori în Italia, Rusia, Portugalia și Bahrain

Cursele de Formula 1 din Italia, Rusia, Portugalia și Bahrain vor avea loc cu spectatori în tribune, însă numărul biletelor disponibile va fi limitat.
Luni, 31 August 2020 | Intern | 18 comentarii

Versiunea plug-in hybrid a lui Ford Kuga, rechemată în service în România din cauza supraîncălzirii bateriei: aproape 100 de unități afectate

Ford a anunțat un recall european pentru versiunea plug-in hybrid a SUV-ului Kuga din cauza supraîncălzirii bateriei. În România sunt afectate 90 de unități.
Luni, 31 August 2020 | Industrie

Șeful Nissan: “Vom începe redresarea financiară în ultimul trimestru din 2020 sau primul trimestru din 2021”

Nissan va începe să-și revină din punct de vedere financiar în ultimul trimestru din 2020 sau primul trimestru de anul viitor, potrivit estimărilor făcute de CEO-ul Makoto Uchida. Producătorul japonez se pregătește de pierderi-record în 2020.
Luni, 31 August 2020 | Modele noi | 1 comentariu

Divizia Gazoo Racing oferă accesorii pentru Toyota Yaris Cross: sistem de evacuare cu terminații duble și protecții suplimentare

Divizia Gazoo Racing a pregătit câteva accesorii opționale pentru Yaris Cross. SUV-ul este disponibil deja pe piața din Japonia și poate fi comandat cu protecții suplimentare pentru spoilerul frontal și portiere, dar și cu un sistem de evacuare cu două terminații.
Luni, 31 August 2020 | Masini electrice si hibride | 4 comentarii

Lucid Motors sugerează că sedanul electric Lucid Air va doborî recordul pe sfertul de milă: prezentarea va avea loc în 9 septembrie

Lucid Motors a publicat un teaser care sugerează că sedanul electric Lucid Air va doborî recordul pe sfertul de milă.
Luni, 31 August 2020 | Industrie | 2 comentarii

Surse: nemții de la Hella, cu trei fabrici în România, vor să-și vândă divizia de software

Grupul german Hella, ce deține trei fabrici și trei centre de dezvoltare în România, vrea să-și vândă divizia de software, potrivit unor surse din cadrul companiei. Hella Aglaia Mobile Vision dezvoltă sisteme de asistență pentru șoferi, dar și tehnologie pentru mașini autonome, iar valoarea companiei este estimată la “mai multe sute de milioane de euro”.
Luni, 31 August 2020 | ElectricRomania 2020 | 1 comentariu

Facem cunoștință cu mașinile din #ElectricRomânia 2020: Mini Cooper SE, senzația de kart tradusă în zâmbete/kWh

Mini Cooper SE, versiunea electrică a hatchback-ului britanic, va lua parte la Electric România 2020 by Vitesco Technologies. Deși are cea mai mică autonomie din grupul celor 8 mașini cu care vom face turul României, britanicul promite să transforme energia electrică în zâmbete largi.
Luni, 31 August 2020 | Masini electrice si hibride | 10 comentarii

Ford nu vrea să aibă propriile uzine pentru bateriile mașinilor electrice: "Toyota a mizat pe acumulatori Ni-MH, iar apoi industria a trecut pe Li-Ion"

Ford nu este interesată să aibă propriile uzine pentru producția de baterii pentru mașini electrice și oferă ca exemplu strategia Toyota, care a mizat pe acumulatori Ni-MH pentru hibrizi și acum face cu greu trecerea la Li-Ion.
Luni, 31 August 2020 | Masini electrice si hibride | 4 comentarii

Tesla utilizează o strategie diferită pentru a obține autonomii mai mari pentru modelele sale electrice în SUA

Tesla exploatează la maxim una dintre regulile din cadrul testelor EPA pentru stabilirea autonomiei pentru mașinile sale electrice pe piața americană, cu scopul de a obține valori mai bune comparativ cu rivalii.
Duminica, 30 August 2020 | Formula 1 | 27 comentarii

Hamilton a câștigat fără emoții cursa de la Spa-Francorchamps! Bottas și Verstappen au completat podiumul. Niciun punct pentru Ferrari

Lewis Hamilton a obținut victoria în Marele Premiu al Belgiei într-o cursă în care a fost lider din primul până în ultimul tur. Valtteri Bottas și Max Verstappen au completat podiumul, în timp ce Ferrari nu a intrat în puncte.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Duminica, 30 August 2020 | Modele noi

Informații neoficiale despre viitorul Nissan 400Z: lansare programată la sfârșitul lui 2022, fără versiuni electrificate

Nissan pregătește lansarea noului 400Z la sfârșitul anului 2022, iar viitorul model nu va avea versiuni electrificate, potrivit ultimelor informații neoficiale. Noul Nissan 400Z ar urma să aibă un motor V6 biturbo cu capacitatea de 3.0 litri, capabil să dezvolte 400 de cai putere.
Duminica, 30 August 2020 | Industrie

Spyker revine la viață cu ajutorul unor noi investitori: olandezii pot începe producția supercarului C8 Preliator

Producătorul olandez Spyker a anunțat că vrea să producă două supercaruri și un SUV, după ce compania a fost preluată de doi investitori, printre care și un miliardar rus cu afaceri în domeniul energiei. Producția supercarului C8 Preliator ar urma să înceapă anul viitor.
Sambata, 29 August 2020 | Formula 1 | 20 comentarii

Hamilton, pole position la Spa-Francorchamps în fața lui Bottas! Ferrari, doar locurile 13 și 14 în calificări

Lewis Hamilton va pleca din pole position în Marele Premiu al Belgiei după ce i-a învins pe Valtteri Bottas și Max Verstappen. Ferrari a obținut doar locurile 13 și 14 prin Charles Leclerc și Sebastian Vettel.
Sambata, 29 August 2020 | ElectricRomania 2020 | 3 comentarii

#ElectricRomânia 2020: MOON oferă stații de încărcare, dar și o gamă completă de servicii pentru mobilitatea electrică

La jumătatea anului trecut, Porsche România a început distribuția de stații de încărcare pentru mașini electrice sub marca MOON. Compania propune atât soluții pentru acasă, cât și stații destinate companiilor sau spațiilor publice.
Sambata, 29 August 2020 | Industrie

Document: Fiat-Chrysler a anunțat că modelele sale subcompacte vor utiliza o platformă a grupului PSA

Viitoarele modele subcompacte ale Fiat-Chrysler vor utiliza o platformă a grupului francez PSA, potrivit unui document transmis de FCA către furnizorii săi. FCA le-ar fi spus furnizorilor să suspende orice activitate de cercetare și dezvoltare legată de modelele sale de segment B.
Sambata, 29 August 2020 | Modele noi

Detalii neoficiale despre proiectul Artemis: Audi pregătește un model electric cu autonomie de 650 de kilometri și sisteme autonome avansate

Proiectul Artemis de la Audi are în vedere dezvoltarea unui model electric cu autonomie de 650 de kilometri, care să beneficieze de sisteme autonome avansate, potrivit informațiilor publicate de presa germană. Cunoscut intern sub numele de “Landjet”, viitorul model Audi ar urma să fie lansat în 2024.
Vineri, 28 August 2020 | Masini electrice si hibride | 9 comentarii

Amazon a comandat 1.800 de utilitare electrice de la Mercedes-Benz: americanii își extind divizia de livrări din Europa

Amazon a anunțat că a comandat un total de 1.800 de utilitare electrice de la Mercedes-Benz. Astfel, 1.200 de unități Sprinter și 600 de exemplare eVito vor intra în flota diviziei de livrări pe care americanii vor să o extindă în Europa.
Vineri, 28 August 2020 | TV: Filme Spion

VIDEO: Prototipurile viitorului Porsche 911 GT3, surprinse pe Nurburgring: versiunea de serie va folosi în continuare motorul de 4.0 litri

Porsche continuă testele cu viitorul 911 GT3, iar prototipurile modelului german au fost spionate în timpul sesiunilor de pe Nurburgring. Conform surselor, modelul va fi echipat cu o versiune îmbunătățită a motorului de 4.0 litri aspirat natural.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru