Arhiva stiri august 2020

Vineri, 28 August 2020 | Masini electrice si hibride | 2 comentarii

Americanii de la Bollinger prezintă conceptul Deliver-E: viitoarea utilitară electrică va avea baterie de până la 210 kWh și încărcare rapidă la 100 kW

Americanii de la Bollinger au prezentat conceptul Deliver-E, care prefigurează lansarea unui utilitare electrice în 2022. Nu este menționată autonomia viitorului model, însă americanii spun că bateria va avea capacități cuprinse între 70 și 210 kWh, iar vehiculul va oferi încărcare rapidă (DC) la 100 kW.
Vineri, 28 August 2020 | Masini electrice si hibride | 1 comentariu

Aston Martin prezintă DB5 Junior: modelul electric destinat celor mici are versiune cu aproape 14 CP și costă peste 50.000 de euro

Aston Martin DB5 Junior este un vehicul electric destinat celor mici. Proiectul a fost realizat cu ajutorul celor de la Little Car Company și va fi disponibil și într-o variantă DB5 Vantage Junior cu 13.6 CP.
Vineri, 28 August 2020 | ElectricRomania 2020 | 6 comentarii

Facem cunoștință cu mașinile din #ElectricRomânia 2020: Kia e-Niro - dragostea pentru SUV-uri compacte poate avea zero emisii

Kia e-Niro încearcă să combine dragostea europenilor pentru SUV-uri, manifestată intens în ultimii ani, cu toate cunoștințele brandului în domeniul electrificării. SUV-ul sud-coreean promite o autonomie confortabilă pentru #ElectricRomânia 2020.
Vineri, 28 August 2020 | Industrie | 1 comentariu

Cererea mare pentru Taycan duce la amânarea debutului versiunii Taycan Cross Turismo: noua variantă va fi prezentată în 2021

Porsche a decis să amâne debutul versiunii Taycan Cross Turismo până în prima parte a anului viitor. Cererea mare pentru actuala variantă de caroserie este motivul care a generat această decizie.
Vineri, 28 August 2020 | Industrie | 2 comentarii

Elon Musk a confirmat că Tesla a fost ținta unui atac cibernetic, care a fost dejucat de FBI: autoritățile americane au arestat un cetățean rus

Elon Musk a confirmat că FBI a dejucat un atac cibernetic ce țintea uzina Tesla din Nevada. Un cetățean rus a oferit un milion de dolari unui angajat pentru a introduce un malware în sistemul informatic, însă acesta a refuzat banii și a alertat autoritățile.
Vineri, 28 August 2020 | General | 4 comentarii

World Car of the Year: a fost publicată lista cu cele 25 de modelele care se vor duela pentru trofeul din 2021

Juriul care acordă trofeul World Car of the Year a publicat lista cu cele 25 de modele care se vor duela pentru titlul din 2021. La fel ca în edițiile precedente vor fi acordate și premii pentru categoriile World Urban Car, World Luxury Car, World Performance Car și World Car Design Award.
Vineri, 28 August 2020 | Intern | 12 comentarii

Ministerul Mediului a suplimentat programul Rabla Plus cu 60 de milioane de lei: bugetul fusese epuizat în premieră

Ministrul Mediului a anunțat că va suplimenta bugetul pentru programul Rabla Plus cu 60 de milioane de lei, pentru încurajarea achiziției de mașini electrice sau hibride. “Pentru 2020, bugetul Rabla Plus va ajunge la 200 de milioane de lei,” a spus Costel Alexe.
Joi, 27 August 2020 | Modele noi | 6 comentarii

Informații despre motorizările lui Kia Stinger facelift: propulsorul V6 de 3.3 litri rămâne în ofertă, dar asiaticii renunță la unitatea diesel de 2.2 litri

Kia oferă câteva informații referitoare la motorizările lui Stinger facelift. GT-ul producătorului asiatic renunță la motorul diesel de 2.2 litri, în timp ce unitatea pe benzină de 3.3 litri va fi disponibilă în continuare. La fel ca până acum, varianta de bază va avea un motor pe benzină de 2.0 litri.
Joi, 27 August 2020 | Modele noi | 1 comentariu

Primele schițe oficiale cu Volkswagen ID.4: viitorul SUV electric va avea un coeficient aerodinamic de 0.28 și autonomie de 500 de kilometri

Volkswagen a publicat primele schițe oficiale cu viitorul SUV electric ID.4, care va avea o autonomie de cel mult 500 de kilometri și un coeficient aerodinamic de 0.28. Prezentarea oficială va avea loc în câteva săptămâni.
Joi, 27 August 2020 | Masini electrice si hibride | 3 comentarii

Renault Zoe, cea mai vândută mașină electrică în Europa în luna iulie: Hyundai Kona Electric și Volkswagen e-Golf completează podiumul

Renault Zoe a fost comercializat în luna iulie în 9.280 de unități, reușind astfel să se claseze pe prima poziție în topul vehiculelor electrice vândute în Europa. Segmentul modelelor plug-in hybrid a fost dominat de noul Ford Kuga PHEV, în timp ce prima poziție în segmentul modelelor hibrid fără încare la priză a fost ocupată de Toyota C-HR.
Joi, 27 August 2020 | Industrie | 1 comentariu

Presa britanică: Mini va concedia 400 de angajați de la uzina din Oxford, din cauza vânzărilor scăzute

Mini va concedia 400 de angajați de la uzina din Oxford, pe fondul vânzărilor scăzute, potrivit informațiilor publicate de presa britanică. Uzina va trece la un program de lucru în două schimburi, iar capacitatea de producție va fi redusă cu 10%.
Joi, 27 August 2020 | Masini electrice si hibride

Video. Prototipul viitorului SUV electric Ioniq 5, spionat pe Nurburgring: modelul de serie va avea la bază conceptul Hyundai 45

Unul dintre prototipurile viitorului SUV electric Ioniq 5 a fost surprins în timpul testelor de pe circuitul german de la Nurburgring. Versiunea de serie este dezvoltată pornind de la conceptul Hyundai 45 și ar urma să fie prezentată în 2021.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Joi, 27 August 2020 | Industrie

Ineos a depus ofertă oficială pentru preluarea fabricii Smart din Franța: Daimler confirmă și spune că discuțiile sunt “pozitive și avansate”

Grupul britanic Ineos a făcut o ofertă oficială către Daimler pentru preluarea fabricii Smart din Franța, iar nemții au confirmat discuțiile “pozitive și avansate”. Ineos vrea să producă anual 25.000 de unități ale modelului Grenadier.
Joi, 27 August 2020 | ElectricRomania 2020 | 13 comentarii

#ElectricRomânia 2020: Renovatio e-charge, pionierul stațiilor de încărcare rapidă în România, susține turul României cu mașini electrice oferind acces la stațiile din rețeaua proprie

Renovatio a creat prima rețea națională de încărcare a mașinilor electrice sub numele e-charge. Viziunea companiei este să pună la dispoziția clienților puncte de încărcare în toate locurile în care aceștia își parchează vehiculele cu emisii zero.
Joi, 27 August 2020 | Modele noi

Primele imagini cu prototipurile viitorului Mercedes-Benz SL Roadster: modelul ar urma să debuteze în 2021

Mercedes-Benz a publicat primele imagini cu prototipurile viitorului SL Roadster. Noua generație va fi dezvoltată de divizia Mercedes-AMG și ar urma să fie prezentată în 2021.
Joi, 27 August 2020 | Industrie | 4 comentarii

Oficial: asigurarea RCA devine valabilă și în format electronic, iar șoferii nu mai riscă amenzi pentru lipsa copiei tipărite

Șoferii vor putea prezenta la control și varianta electronică a poliței de asigurare RCA, potrivit unui proiect aprobat de Autoritatea de Supraveghere Financiară care va fi publicat în Monitorul Oficial. Poliția Română a confirmat “vestea bună”, după ce transmisese pe Facebook că legea actuală obligă șoferii să aibă polița în format tipărit.
Joi, 27 August 2020 | Intern

Primul Mini electric destinat competițiilor este dezvoltat în România: modelul va putea fi admirat în competițiile de viteză în coastă și super rally

Divizia Mini din România și Vitesco Technologies dezvoltă primul Mini electric dedicat competițiilor. O variantă neomologată a modelului britanic a putut fi admirată weekend-ul trecut în cadrul competiției de regularitate Transylvania Classic.
Miercuri, 26 August 2020 | Modele noi

Porsche a prezentat Panamera facelift: nemții introduc versiunea Turbo S cu 630 CP și o nouă variantă plug-in hybrid cu autonomie electrică de până la 54 de kilometri

Porsche Panamera facelift va fi disponibil în două versiuni noi: Turbo S, cu motor V8 de 4.0 litri și 630 de cai putere, și 4S E-Hybrid, cu sistem plug-in hybrid de propulsie cu 560 de cai putere și autonomie electrică de până la 54 de kilometri.
Miercuri, 26 August 2020 | Industrie | 5 comentarii

Duster Summer: un service auto a transformat un Duster avariat într-un coupe-cabrio după o investiție de 30.000 de euro

Un exemplar Dacia Duster grav avariat a fost readus la viață sub forma unui coupe-cabrio ce a primit numele Duster Summer. Proiectul s-a întins pe patru luni, iar investiția a fost de peste 30.000 de euro. Service-ul AutoK9, autorul proiectului, spune că mașina este complet funcțională.
Miercuri, 26 August 2020 | Modele noi

Schiță oficială cu noua generație Mercedes-Benz Clasa S: premieră mondială în 2 septembrie

Mercedes-Benz a publicat o schiță oficială cu noua generație Clasa S și se pregătește de premiera mondială care va avea loc în data de 2 septembrie pe noua platformă Meet Mercedes Digital.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru