Arhiva stiri august 2020

Joi, 20 August 2020 | Industrie

Verkor, un start-up din Franța, vrea să construiască o fabrică de baterii pentru electrice: uzina de 1.6 miliarde de euro ar urma să fie operațională în 2023

Start-up-ul francez Verkor caută finanțare de 1.6 miliarde de euro ca să construiască o fabrică de baterii pentru mașini electrice, în parteneriat cu Schneider Electric. Uzina ar urma să livreze anual 16 GWh, iar francezii speră să fie operațională în 2023.
Joi, 20 August 2020 | Modele noi | 2 comentarii

Video: Volkswagen a început producția lui ID.4. SUV-ul electric va avea versiuni cu roți motrice spate și tracțiune integrală

Volkswagen a început producția de serie a SUV-ului electric ID.4, care va avea autonomie de peste 500 de kilometri și versiuni cu roți motrice spate și tracțiune integrală. Prezentarea oficială este programată la finalul lunii septembrie.
Joi, 20 August 2020 | Tehnologie | 14 comentarii

Studiu JD Power: Volvo este constructorul care adoptă cele mai multe tehnologii pe noile modele

Volvo este perceput de clienți drept constructorul cu cea mai mare rată de adopție a noilor tehnologii disponibile pentru mașini, potrivit unui studiu realizat de compania americană JD Power.
Joi, 20 August 2020 | Modele noi | 4 comentarii

Noi detalii despre sedanul electric Lucid Air: o încărcare de 20 de minute va genera o autonomie de 480 de kilometri

Lucid Motors susține că o încărcare de numai 20 de minute a viitorului sedan electric Lucid Air va genera o autonomie de 480 de kilometri, datorită unui sistem electric de 900 de volți și a vitezei de încărcare de peste 300 kW.
Joi, 20 August 2020 | Industrie

Fabrica Tesla din Nevada va avea o nouă linie de producție a bateriilor: investiție de 100 de milioane de dolari de la Panasonic

Panasonic va investi 100 de milioane de dolari într-o nouă linie de producție a bateriilor pentru mașini electrice în cadrul uzinei Tesla Gigafactory din Nevada, potrivit informațiilor din presa japoneză. Astfel, uzina va avea 14 linii de producție, iar capacitatea anuală va crește cu 10%.
Joi, 20 August 2020 | Modele noi | 2 comentarii

Noua generație Kia Sorento include un sistem de parcare autonomă: tehnologia, disponibilă doar pe versiunea diesel

Kia a dezvăluit că noua generație Sorento include un sistem care permite parcarea autonomă inclusiv din exteriorul mașinii. Tehnologia este disponibilă doar pe versiunea diesel a SUV-ului.
Miercuri, 19 August 2020 | Formula 1 | 10 comentarii

Noul Acord Concorde a fost semnat: cele 10 echipe din Formula 1 vor rămâne în competiție până în 2025

Cele 10 echipe din Formula 1 au semnat noul Acord Concorde, documentul care definește modul în care sunt împărțite veniturile. Toate echipele vor rămâne în competiție cel puțin până în 2025.
Miercuri, 19 August 2020 | Masini electrice si hibride | 4 comentarii

Americanii de la Bollinger caută parteneri pentru producția vehiculelor lor electrice: un vehicul de off-road și un pick-up ar urma să fie lansate în 2021

Start-up-ul american Bollinger anunță că, în curând, va semna contracte cu un constructor și cu un furnizor de baterii pentru ca producția vehiculelor sale electrice să înceapă. Este vorba despre B1 și B2, un vehicul de off-road și un pick-up care ar urma să fie lansate la sfârșitul lui 2021.
Miercuri, 19 August 2020 | Modele noi | 1 comentariu

Noua generație Rolls-Royce Ghost va avea o izolație fonică îmbunătățită: britanicii au introdus "șoapte" artificiale

Noua generație Rolls-Royce Ghost va beneficia de o izolație fonică îmbunătățită la interior, iar inginerii au dezvoltat "șoapte" artificiale pentru ca șoferii și pasagerii să nu simtă un disconfort din cauza liniștii.
Miercuri, 19 August 2020 | Intern

Asigurările RCA s-ar putea scumpi: autoritățile relaxează condițiile impuse companiilor de asigurări pentru stabilirea prețurilor

Ministerul Finanțelor intenționează să relaxeze condițiile impuse companiilor de asigurări pentru stabilirea prețurilor la polițele RCA, ceea ce ar putea avea ca efect o creștere a primelor de asigurare.
Miercuri, 19 August 2020 | Masini electrice si hibride

Mercedes-AMG Project One, mai aproape de producție: hypercarul a început testele pe circuit

Dezvoltarea lui Mercedes-AMG Project One a intrat într-o nouă etapă, hypercar-ul fiind testat pe circuit în Germania. Nemții spun că mai multe prototipuri pre-producție vor fi puse la încercare, după ce compania a “deblocat” întregul potențial al sistemului hibrid de propulsie, adică mai mult de 1.000 de cai putere.
Miercuri, 19 August 2020 | Intern

Competiția Transylvania Classic are loc la Sibiu în perioada 20-22 august: 25 de mașini electrice la start

Competiția de regularitate Transylvania Classic va avea loc la Sibiu în perioada 20-22 august, iar la start se vor alinia 25 de echipaje cu mașini electrice precum Porsche Taycan, Tesla Model 3, BMW i3 sau Renault Zoe.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Miercuri, 19 August 2020 | Modele noi | 10 comentarii

Îmbunătățiri pentru Porsche Taycan: încărcare la curent alternativ cu 22 kW, un nou Head-up Display și sisteme de asistență cu abonament lunar

Porsche Taycan va primi la sfârșitul acestui an o serie de îmbunătățiri la Head-up Display, încărcare la curent alternativ cu până la 22 kW și abonamente lunare pentru diverse sisteme de asistență.
Miercuri, 19 August 2020 | Modele noi | 2 comentarii

Noi schițe oficiale cu Skoda Enyaq iV: cehii dezvăluie blocurile optice și stopurile SUV-ului electric ce va fi prezentat în data de 1 septembrie

Skoda a publicat noi schițe oficiale cu Enyaq iV, în care dezvăluie blocurile optice și stopurile SUV-ului său electric ce va fi prezentat în data de 1 septembrie. Viitorul model va fi disponibil în cinci versiuni de motorizare cu până la 306 cai putere, în timp ce autonomia va fi de până la 500 de kilometri.
Miercuri, 19 August 2020 | Modele noi | 1 comentariu

Teasere noi cu Volkswagen ID.4: SUV-ul electric cu autonomie de 500 de kilometri va fi prezentat peste câteva săptămâni

Volkswagen a publicat câteva teasere noi cu SUV-ul electric ID.4, care va avea o autonomie maximă de 500 de kilometri. Prezentarea oficială va avea loc peste câteva săptămâni.
Marti, 18 August 2020 | Formula 1 | 9 comentarii

Formula 1 negociază curse pentru sezonul 2020 pe circuitele de la Istanbul și Jerez: ambele etape ar urma să fie programate în noiembrie

Formula 1 este în negocieri pentru a include circuitele de la Istanbul și Jerez în calendarul sezonului 2020. Ambele etape ar urma să aibă loc în noiembrie.
Marti, 18 August 2020 | Industrie

Profitul Geely a scăzut cu 43% în primul semestru: chinezii încă se gândesc la fuziunea cu Volvo

Geely a avut o scădere de 43% a profitului pe primul semestru, în vreme ce vânzările au fost cu 19% mai mici față de aceeași perioadă din 2019. Chinezii încă se gândesc la fuziunea cu brandul Volvo, deși discuțiile pe această temă au fost suspendate de curând.
Marti, 18 August 2020 | Intern | 28 comentarii

Încep lucrările la autostrada de centură București: autostrada A0 ar trebui finalizată în 2024

Lucrările la autostrada de centură București au început marți pe un tronson din partea de sud a orașului. Întreaga autostradă are 102 kilometri și ar trebui inaugurată în 2024.
Marti, 18 August 2020 | Modele noi

Mercedes-Benz ar putea lansa un nou model CLE în 2023: acesta ar înlocui versiunile coupe și cabrio ale lui Clasa C și Clasa E

Mercedes-Benz ar putea lansa în 2023 noul model CLE, care să înlocuiască actualele versiuni coupe și cabrio ale lui Clasa C și Clasa E, potrivit presei internaționale.
Marti, 18 August 2020 | Masini electrice si hibride

Hyundai estimează vânzări europene de 60.000 de electrice în 2020: “Kona Electric va fi esențial pentru noi în a doua jumătate a anului”

Vânzările de mașini electrice Hyundai vor ajunge la 60.000 de unități în 2020, potrivit estimărilor lui Michael Cole, șeful operațiunilor Hyundai din Europa. Constructorul țintește creșterea cotei de piață în Europa în a doua jumătate din 2020, iar modelul Kona EV este considerat “esențial” pentru atingerea acestui obiectiv.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru