Imagini noi cu Audi e-tron GT: modelul electric va fi prezentat oficial în 9 februarie

de Paul Cosma
Vineri, 22.01.2021
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Audi a publicat o serie de imagini noi cu modelul electric e-tron GT, a cărui premieră mondială va avea loc în data de 9 februarie.

La începutul lui octombrie 2020, Audi a publicat o serie de imagini teaser cu prototipul lui e-tron GT. Câteva săptămâni mai târizu, reprezentanții constructorului german au oferit și o serie de informații tehnice referitoare la versiunea de top RS e-tron GT.

În decembrie 2020, constructorul german a anunțat că producția lui Audi e-tron GT a demarat la uzina Böllinger Höfe. Conform reprezentanților producătorului din Ingolstadt, listele de comenzi pentru noul model electric vor fi deschise în primăvara lui 2021. 

Noi imagini cu e-tron GT au fost publicate acum, iar Audi a făcut și un anunț important. Prezentarea oficială va avea loc în data de 9 februarie. 

Versiunea RS e-tron GT va fi echipată cu două motoare electrice, câte unul pe fiecare punte. În mod normal, puterea totală va fi de 600 CP, însă odată activată funcția Launch Control, cele două motoare vor putea livra pentru o anumită perioadă de timp până la 655 de cai putere

Bateria pregătită de Audi are o capacitate netă de 83.7 kWh, iar autonomia estimată de germani va fi de 400 de kilometri conform ciclului WLTP

Via Audi

Comentarii (8)

  • Pa Tesla!
    9 2
  • Nu inteleg si nu stiu daca voi putea vreodata sa inteleg asta... pt ce sa ai o baterie de 83.7 kWh dar autonomie de doar 400 km. Doar pentru ca vrei sa ai 600+ de cai? De ce nu imi dau si una cu aceeasi baterie dar doar cu 300 cai si autonomie de minim 600 km?
    9 0
  • pentru ca vei avea aceiasi autonomie. Doua masini cu puteri diferite consuma cam la fel daca merg in acelasi regim. Puterea mare se utilizeaza aici la acceleratii rapide. Ca sa obtii autonomia aia trebuie sa indeplinesti niste conditii unde intra si faptul ca nu se da talpa cat permite motorul ca atunci ea (autonomia) scade drastic.
    6 0
  • @eu
    Pentru ca cei care dau banii pe asa ceva o sa discute intre ei dupa achizitionare si aerul de superioritate il va avea cel cu CP mai multi. Nu conteaza calitate, ergonomie etc, ci cati caluti are... Si nu vrei sa dai sentimentul de inferioritate unuia care da banii aia pe ceva produs de tine si sa se afiseze cu calitate si egonomie in discutii :)
    7 0
  • Pt ca astfel de masini sunt cumparate din considerente sociale si de imagine, nici de cum pt autonomie.
    6 0
  • Deci in continuare este cum sa aratam care o are mai mare... de ce nu este o norma ca si la cele termice, daca ai baterie de 80 KWh nu ai voie sa ai autonomie sub 600km, adica sa nu "consumi" mai putin de xxx km per xx KWh ...
    3 1
  • Florin
    Vreau 100 hp, și 800km autonomie...
    0 1
  • Bijuterie de masina, daca as fi bogat, asa ceva mi-as lua.
    5 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru