Stiri Industrie

Joi, 19 Martie 2020 | Industrie | 1 comentariu

Toyota admite că pandemia de coronavirus are un impact major asupra industriei auto: "În prezent nu putem anticipa ce se va întâmpla"

Oficialii Toyota consideră că pandemia de coronavirus SARS-CoV-2 are un impact semnificativ asupra industriei auto și afirmă că nu pot anticipa ce se va întâmpla în viitor.
Joi, 19 Martie 2020 | Industrie

COVID-19: Hyundai și Kia suspendă producția din Europa pentru două săptămâni

Hyundai și Kia au anunțat suspendarea producției din Europa timp de două săptămâni, începând din 23 martie, din cauza epidemiei de coronavirus.
Joi, 19 Martie 2020 | Industrie

Maserati amână prezentarea strategiei “New Era” pentru septembrie: italienii ar putea amâna și lansarea noului supercar MC20

Strategia “New Era” a celor de la Maserati, ce trebuia prezentată în luna mai, a fost amânată pentru septembrie, evenimentul urmând să aibă loc la Modena. Lansarea noului supercar MC20 în mai este incertă, astfel că ar putea fi amânată pentru o dată ulterioară.
Joi, 19 Martie 2020 | Industrie | 1 comentariu

Volvo cheamă în service peste 730.000 de mașini: o problemă la senzorul AEB face ca frânarea automată de urgență să nu funcționeze

Volvo a anunțat un recall pentru peste 730.000 de mașini, din cauza unui senzor cu probleme care face ca frânarea automată de urgență să nu funcționeze. Suedezii spun că toate unitățile produse începând cu 21 ianuarie 2019 vor fi rechemate pentru actualizarea softului AEB.
Joi, 19 Martie 2020 | Industrie

Tesla a încercat să ignore ordinul de întrerupere a producției în Statele Unite: americanii vor păstra uzina deschisă cu un sfert dintre angajați

Tesla a încercat să continue producția de mașini la uzina din Statele Unite în ciuda unui ordin pentru suspendarea acesteia din cauza pandemiei de coronavirus SARS-CoV-2. Un sfert dintre angajați vor continua însă să lucreze.
Miercuri, 18 Martie 2020 | Industrie

Industria auto, blocată de COVID-19: BMW și Toyota opresc temporar producția din Europa

BMW și Toyota au anunțat suspendarea producției din Europa în contextul răspândirii epidemiei de coronavirus. Nemții vor opri fabricile până pe 19 aprilie, în timp ce japonezii sistează activitatea până la o “notificare ulterioară”.
Miercuri, 18 Martie 2020 | Industrie | 6 comentarii

Pierderile VW din cauza Dieselgate au ajuns la 31.3 miliarde de euro: nemții estimează pierderi suplimentare în 2020 și 2021

Volkswagen a spus că Dieselgate a provocat, până acum, pierderi totale de 31.3 miliarde de euro. Grupul german se așteaptă la pierderi suplimentare de 2.9 miliarde de euro în 2020, respectiv 1.2 miliarde euro anul viitor.
Miercuri, 18 Martie 2020 | Industrie | 2 comentarii

Daimler închide temporar mai multe fabrici din Europa: producția de autovehicule, suspendată două săptămâni

Daimler a anunțat închiderea temporară a mai multor fabrici din Europa în efortul de limitare a răspândirii COVID-19. Grupul va suspenda producția de autoturisme și vehicule comerciale pentru două săptămâni.
Miercuri, 18 Martie 2020 | Industrie

Înmatriculările Dacia în Europa au scăzut cu aproape 27% în luna februarie: piața europeană înregistrează un declin de peste 7%

Dacia a înmatriculat 30.368 de mașini noi în Europa în luna februarie, în scădere cu 26.9% față de perioada similară a anului trecut. Per total, piața din Europa a înregistrat un declin de 7.2%.
Marti, 17 Martie 2020 | Industrie | 5 comentarii

Grupul Volkswagen va închide temporar toate fabricile din Europa: producția din Italia, Portugalia, Slovacia și Spania va fi oprită în această săptămână

Grupul Volkswagen a anunțat închiderea temporară a tuturor fabricilor din Europa, începând cu producția din Italia, Portugalia, Slovacia și Spania în această săptămână. “2020 va fi un foarte dificil. Pandemia de coronavirus produce provocări operaționale și financiare pe care nu le cunoaștem deocamdată,” a spus CEO-ul Herbert Diess.
Marti, 17 Martie 2020 | Industrie | 1 comentariu

Renault închide temporar toate fabricile din Franța: Seat a oprit producția din Spania

Renault a anunțat închiderea temporară a tuturor fabricilor din Franța, “până la o notificare ulterioară”, pentru a proteja cei 18.000 de angajați de epidemia de coronavirus. În Spania, Seat a decis să oprească temporar toată producția din cauza lipsei componentelor și pentru protejarea sănătății angajaților.
Luni, 16 Martie 2020 | Industrie

Fiat-Chrysler, PSA, Ford și Volkswagen închid mai multe fabrici din cauza epidemiei de coronavirus: producție întreruptă în Italia, Spania, Franța și Germania

Fiat-Chrysler, PSA, Ford și Volkswagen au anunțat că vor închide mai multe fabrici europene din cauza epidemiei de coronavirus. Astfel, producția va fi întreruptă complet sau parțial în țări precum Italia, Spania, Franța, Germania, Serbia, Polonia și Slovacia.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Duminica, 15 Martie 2020 | Industrie | 1 comentariu

Renault, Nissan, Seat și Ferrari încep să închidă uzine din cauza coronavirusului: constructorii nu mai primesc componente

Renault, Nissan, Seat și Ferrari se numără printre constructorii care au fost nevoiți să închidă mai multe uzine din cauza lipsei de componente ca urmare a restricțiilor impuse de mai multe țări în urma pandemiei de coronavirus.
Sambata, 14 Martie 2020 | Industrie | 1 comentariu

Uzinele auto din China reîncep producția de mașini: Renault, Grupul PSA, Nissan și Honda se numără printre beneficiari

Uzinele auto din China își vor putea relua activitatea în această perioadă ca urmare a scăderii drastice a numărului de cazuri de coronavirus Covid-19.
Vineri, 13 Martie 2020 | Industrie | 1 comentariu

BMW va renunța la 50% dintre motorizări, începând din 2021: nemții vor avea 5 modele electrice până la sfârșitul anului viitor

BMW a anunțat că va renunța la 50% dintre motorizările sale, începând din 2021 și se va concentra mai mult pe electrificare. Grupul german va avea în ofertă 5 modele electrice până la sfârșitul anului viitor, printre care și noile iX3, iNext și i4.
Vineri, 13 Martie 2020 | Industrie | 2 comentarii

Lamborghini închide fabrica din Italia până pe 25 martie: “Este un act de responsabilitate socială”

Lamborghini a anunțat că fabrica sa din Italia va fi închisă pentru aproximativ două săptămâni, până în 25 martie, pentru a limita extinderea epidemiei de coronavirus. “Este un act de responsabilitate socială în această situație extraordinară cu care ne confruntăm,” a spus CEO-ul Lamborghini, Stefano Domenicali.
Joi, 12 Martie 2020 | Industrie

Ford vrea să reducă rețeaua europeană de dealeri: “Trebuie să ne concentrăm mai mult pe vânzările online”

Ford are un plan pentru reducerea numărului de dealeri la nivel european, în special în Marea Britanie, astfel încât să taie costurile și să se concentreze pe vânzările mașinilor în mediul online, potrivit declarațiilor președintelui Stuart Rowley.
Joi, 12 Martie 2020 | Industrie | 4 comentarii

Citroen a vândut 200.000 de unități Berlingo: noua generație a fost lansată în septembrie 2018

Citroen a anunțat că noua generație Berlingo a atins 200.000 de unități vândute, după ce modelul a fost lansat în septembrie 2018. Noul Berlingo este al doilea cel mai bine vândut model Citroen la nivel global, după C3.
Miercuri, 11 Martie 2020 | Industrie | 1 comentariu

Seat ar putea apela la concedieri temporare din cauza lipsei de componente de la furnizori: muncitorii ar putea rămâne acasă o lună

Seat a anunțat că ar putea apela la concedieri temporare pentru aproximativ o lună din cauza lipsei de componente de la furnizori pe fondul epidemiei de coronavirus.
Miercuri, 11 Martie 2020 | Industrie

Fiat-Chrysler închide temporar patru fabrici din Italia: reluarea producției, programată în 16 martie

Fiat-Chrysler a anunțat că patru dintre fabricile sale din Italia vor fi închise pentru câteva zile, din cauza epidemiei de coronavirus. Reluarea producției este programată în data de 16 martie.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru