Stiri Industrie

Vineri, 28 August 2020 | Industrie | 2 comentarii

Elon Musk a confirmat că Tesla a fost ținta unui atac cibernetic, care a fost dejucat de FBI: autoritățile americane au arestat un cetățean rus

Elon Musk a confirmat că FBI a dejucat un atac cibernetic ce țintea uzina Tesla din Nevada. Un cetățean rus a oferit un milion de dolari unui angajat pentru a introduce un malware în sistemul informatic, însă acesta a refuzat banii și a alertat autoritățile.
Joi, 27 August 2020 | Industrie | 1 comentariu

Presa britanică: Mini va concedia 400 de angajați de la uzina din Oxford, din cauza vânzărilor scăzute

Mini va concedia 400 de angajați de la uzina din Oxford, pe fondul vânzărilor scăzute, potrivit informațiilor publicate de presa britanică. Uzina va trece la un program de lucru în două schimburi, iar capacitatea de producție va fi redusă cu 10%.
Joi, 27 August 2020 | Industrie

Ineos a depus ofertă oficială pentru preluarea fabricii Smart din Franța: Daimler confirmă și spune că discuțiile sunt “pozitive și avansate”

Grupul britanic Ineos a făcut o ofertă oficială către Daimler pentru preluarea fabricii Smart din Franța, iar nemții au confirmat discuțiile “pozitive și avansate”. Ineos vrea să producă anual 25.000 de unități ale modelului Grenadier.
Joi, 27 August 2020 | Industrie | 4 comentarii

Oficial: asigurarea RCA devine valabilă și în format electronic, iar șoferii nu mai riscă amenzi pentru lipsa copiei tipărite

Șoferii vor putea prezenta la control și varianta electronică a poliței de asigurare RCA, potrivit unui proiect aprobat de Autoritatea de Supraveghere Financiară care va fi publicat în Monitorul Oficial. Poliția Română a confirmat “vestea bună”, după ce transmisese pe Facebook că legea actuală obligă șoferii să aibă polița în format tipărit.
Miercuri, 26 August 2020 | Industrie | 5 comentarii

Duster Summer: un service auto a transformat un Duster avariat într-un coupe-cabrio după o investiție de 30.000 de euro

Un exemplar Dacia Duster grav avariat a fost readus la viață sub forma unui coupe-cabrio ce a primit numele Duster Summer. Proiectul s-a întins pe patru luni, iar investiția a fost de peste 30.000 de euro. Service-ul AutoK9, autorul proiectului, spune că mașina este complet funcțională.
Miercuri, 26 August 2020 | Industrie | 2 comentarii

Presa britanică: Jaguar Land Rover va prelua producția motoarelor V8 după ce Ford va închide fabrica din Bridgend

Jaguar Land Rover va prelua producția motoarelor V8 de la Ford, după ce americanii vor închide uzina din Bridgend în luna septembrie, potrivit informațiilor din presa britanică. JLR susține că producția va fi mutată la Wolverhampton și că mai multe detalii vor fi anunțate în curând.
Marti, 25 August 2020 | Industrie | 30 comentarii

Presa niponă: Honda vrea să mute producția lui Civic din Marea Britanie înapoi în Japonia

Honda plănuiește să mute producția lui Civic din Marea Britanie înapoi în Japonia, în cursul anului viitor, potrivit informațiilor publicate de presa niponă.
Luni, 24 August 2020 | Industrie | 2 comentarii

Presa germană: Opel vrea să vândă o parte din uzina de la Rüsselsheim

Opel vrea să reducă suprafața fabricii sale din Rüsselsheim, urmând să vândă o parte din terenuri, potrivit informațiilor neoficiale apărute în presa din Germania.
Luni, 24 August 2020 | Industrie | 2 comentarii

Porsche a început o investigație internă privind posibila “manipulare” a motoarelor pe benzină: sunt vizate propulsoarele produse de companie între 2008 și 2013

Porsche a anunțat începerea unui anchete interne în cazul unei posibile “manipulări” a motoarelor sale pe benzină ce au fost produse între 2008 și 2013. Nemții au descoperit unele probleme hardware și software care ar fi afectat componentele motoarelor.
Joi, 20 August 2020 | Industrie | 5 comentarii

Președintele Volkswagen scapă de noi acuzații privind manipularea piețelor în scandalul Dieselgate: compania va plăti o amendă de 1.5 milioane de euro

Președintele Volkswagen, Hans Dieter Poetsch, a acceptat să plătească o amendă de 1.5 milioane de euro pentru ca procurorii germani să-și retragă acuzațiile de manipulare a piețelor în scandalul Dieselgate. Un fost CEO VW a scăpat de acuzații fără amendă, însă ancheta va continua în cazul lui Martin Winterkorn, șeful VW la momentul izbucnirii Dieselgate.
Joi, 20 August 2020 | Industrie

Bentley a început producția seriei limitate Continental GT Pikes Peak: cele 15 exemplare au fost deja vândute

Bentley a demarat producția pentru ediția specială Continental GT Pikes Peak la uzina din Crewe și anunță că toate cele 15 exemplare au fost deja vândute.
Joi, 20 August 2020 | Industrie

Verkor, un start-up din Franța, vrea să construiască o fabrică de baterii pentru electrice: uzina de 1.6 miliarde de euro ar urma să fie operațională în 2023

Start-up-ul francez Verkor caută finanțare de 1.6 miliarde de euro ca să construiască o fabrică de baterii pentru mașini electrice, în parteneriat cu Schneider Electric. Uzina ar urma să livreze anual 16 GWh, iar francezii speră să fie operațională în 2023.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Joi, 20 August 2020 | Industrie

Fabrica Tesla din Nevada va avea o nouă linie de producție a bateriilor: investiție de 100 de milioane de dolari de la Panasonic

Panasonic va investi 100 de milioane de dolari într-o nouă linie de producție a bateriilor pentru mașini electrice în cadrul uzinei Tesla Gigafactory din Nevada, potrivit informațiilor din presa japoneză. Astfel, uzina va avea 14 linii de producție, iar capacitatea anuală va crește cu 10%.
Marti, 18 August 2020 | Industrie

Profitul Geely a scăzut cu 43% în primul semestru: chinezii încă se gândesc la fuziunea cu Volvo

Geely a avut o scădere de 43% a profitului pe primul semestru, în vreme ce vânzările au fost cu 19% mai mici față de aceeași perioadă din 2019. Chinezii încă se gândesc la fuziunea cu brandul Volvo, deși discuțiile pe această temă au fost suspendate de curând.
Marti, 18 August 2020 | Industrie | 2 comentarii

Informații neoficiale: Japonia a încercat să faciliteze o fuziune între Nissan și Honda

Guvernul japonez a încercat să convingă Nissan și Honda să înceapă discuțiile privind o fuziune, în contextul temerilor că alianța Renault-Nissan-Mitsubishi s-ar putea destrăma, potrivit informațiilor publicate de Financial Times.
Luni, 17 August 2020 | Industrie

Mașinile lui James Bond: Aston Martin a lansat ediția specială “007” pentru Vantage și DBS Superleggera

Aston Martin a prezentat ediția specială “007” pentru modelele Vantage și DBS Superleggera pentru a sărbători lansarea “No Time To Die”, noua peliculă cu James Bond ce va ajunge pe marile ecrane în luna noiembrie.
Vineri, 14 August 2020 | Industrie | 6 comentarii

Acord în SUA: Daimler va plăti despăgubiri de 3 miliarde de dolari pentru că a manipulat emisiile diesel pe 250.000 de mașini

Daimler va plăti despăgubiri în valoare totală de 3 miliarde de dolari în Statele Unite, după ce compania a fost investigată pentru manipularea emisiilor diesel în cazul a 250.000 de mașini. Nemții au ajuns la acorduri cu autoritățile și clienții pentru ca dosarul să fie închis.
Vineri, 14 August 2020 | Industrie

Toyota și Mazda construiesc o fabrică în statul american Alabama: producția de SUV-uri va începe anul viitor

Toyota și Mazda au anunțat o investiție de 2.3 miliarde de dolari pentru construcția unei fabrici în statul american Alabama. Noua uzină va avea o capacitate anuală de 300.000 de SUV-uri, iar producția va începe anul viitor.
Vineri, 14 August 2020 | Industrie | 2 comentarii

Ford anunță “o reacție fără precedent” în cazul noului Bronco: “Am primit peste 165.000 de pre-comenzi în trei săptămâni”

Noul Ford Bronco a înregistrat peste 165.000 de pre-comenzi în primele trei săptămâni de la lansare, iar americanii spun că reacția clienților este “fără precedent” în istoria companiei.
Joi, 13 August 2020 | Industrie | 2 comentarii

Informații neoficiale: Toyota ar fi oprit dezvoltarea motoarelor V8

Toyota a oprit dezvoltarea motoarelor V8, astfel că viitoarea generație Lexus LC ar urma să beneficieze doar de propulsoare V6 turbo, potrivit unor informații neoficiale apărute în presa din Japonia.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru