Lamborghini: Aventador, înlocuit de un model nou în 2023. Noutăți pentru Huracan și Urus

de Alexandru Monenciu
Joi, 17.03.2022
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Lamborghini confirmă că Aventador va fi înlocuit, de un nou model plug-in hybrid, în 2023. Totodată, constructorul din Sant'Agata Bolognese pregătește o serie de noutăți pentru Huracan și Urus.

Lamborghini a publicat azi raportul pentru anul 2021, unul foarte profitabil pentru marca italiană. În același comunicat de presă, constructorul din Sant'Agata Bolognese a vorbit și despre noutățile pe care urmează să le vedem în gama de modele.

Așadar, marea noutate este că Aventador, actualul vârf de gamă al italienilor, va fi înlocuit în 2023 de un nou model plug-in hybrid. Va fi, de altfel, primul model hibrid cu încărcare la priză al mărcii.

Electrificarea va fi la ordinea zilei în portofoliul Lamborghini. Din 2024, toate modelele vor fi disponibile cu versiuni hibride.

Italienii pregătesc, de asemenea, o serie de noutăți pentru Huracan și Urus. Reprezentanții companiei nu au oferit mai multe detalii, dar potrivit zvonurilor ar fi vorba despre două versiuni care anunță "finalul erei motoarelor cu combustie internă."

Primul Lamborghini cu sistem de propulsie 100% electric este așteptat să debuteze în 2028.

via Lamborghini

Comentarii (2)

  • Mircea Badea
    2028? eu cred mai degraba 2025...
    1 2
  • Poza si designul acestei masini mi se par o oda inchinata automobilului. E si modern, e aresiv, e si relativ simplu, ia si putin din istoria marcii. Bravo Lambo!
    1 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru