Adrian van Hooydonk

Sambata, 06 Iulie 2019 | Feature

Întâlnire de gradul zero: am discutat cu șefii BMW despre hibridizarea gamei M, despre sunetul electricelor și despre soarta motorului V12

Toate modelele M vor deveni plug-in hybrid? Va mai exista un motor V12? Când vor fi lansate primele BMW-uri autonome? Cum vor suna BMW-urile electrice? Am căutat răspunsul la aceste întrebări alături de oficialii BMW, în cadrul unui eveniment desfășurat la Munchen, în cadrul căruia am fost singurii jurnaliști români invitați.
Miercuri, 03 Iunie 2015 | Feature

Maşinile care au schimbat istoria BMW, faţă în faţă cu designerul-şef al mărcii

Ce spune Adrian van Hooydonk, şeful de design BMW, atunci când e confruntat cu schiţele modelelor care au făcut istorie pentru marca din Munchen? Vă prezentăm o călătorie diferită prin istorie.
Miercuri, 27 Iunie 2012 | Industrie

Giles Taylor este noul designer şef de la Rolls-Royce

Rolls-Royce are un nou designer-şef. Numele său este Giles Taylor şi s-a alăturat mărcii de lux acum un an de zile venind de la Jaguar.
Marti, 24 Mai 2011 | Video

VIDEO: Şeful de design de la BMW explică ideea din spatele lui 328 Hommage

Adrian Van Hooydonk, şeful de design al BMW Group, le-a explicat celor de la Autoblog ispiraţia din spatele omagiului adus lui 328 din 1930, care îmbină trăsăturile clasice de design cu BMW ConnectedDrive.
Marti, 25 Ianuarie 2011 | Modele noi

Viitoarele modele Mini vor arăta complet diferit

Mini va avea un design complet nou în viitor, iar una dintre schimbările majore va fi eliminarea vitezometrului montat pe centrul bordului.
Sambata, 23 Octombrie 2010 | Video

VIDEO: O scurtă prezentare a scuterelor Mini E Concept

Adrian Van Hooydonk, directorul de design BMW, ne face o scurtă descriere a celor trei versiuni diferite ale noului Mini Scooter E Concept.
Luni, 10 Mai 2010 | General

BMW isi va consolida filosofia de design "armonioasa"

Designerul sef BMW, Adrian van Hooydonk, a declarat recent ca producatorul german cauta sa isi consolideze filosofia de design pentru a-si defini mai bine imaginea de brand premium.
Vineri, 06 Februarie 2009 | General

De ce a demisionat Chris Bangle de la BMW?

Demisia lui Chris Bangle de la BMW a pus capat unei ere in cadrul grupului german. Demisia celebrului designer se leaga, se pare, de "Project i".
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru