BMW isi va consolida filosofia de design "armonioasa"

De Bogdan Mirică
Publicat Luni, 10.05.2010
Designerul sef BMW, Adrian van Hooydonk, a declarat recent ca producatorul german cauta sa isi consolideze filosofia de design pentru a-si defini mai bine imaginea de brand premium.

De la plecarea lui Chris Bangle, omul criticat pentru aspectul neconventional al multor modele BMW, constructorul bavarez cauta sa se indrepte spre o noua directie de design. Tendinta este confirmata de insusi Adrian van Hooydonk, actualul designer sef BMW si fostul discipol al lui Bangle.

Acesta sustine ca filosofia constructorului german se consolideaza in prezent si devine din ce in ce mai armonioasa, pentru a se adapta diferitelor tendinte la nivel global. In interviul oferit cu ocazia lansarii conceptului Gran Coupe, la Beijing, van Hooydonk a declarat ca o "consolidare a designului este buna pentru brand si ajuta la conturarea unei mai bune imagini pentru BMW si pentru ceea ce reprezinta."

Actualul Seria 5 si noul concept dezvaluit in cadrul salonului chinezesc sunt dovada ca nemtii se indreapta in aceasta directie. "Ambele creatii afiseaza o utilizare mai subtila a formelor concave si convexe, in contrast cu stilurile disparate adoptate de modelele germane in era Bangle", a incheiat van Hooydonk.

via | autocar

Comentarii (7)

  • anti-prostie
    faceti ceva cu banerele astea, sunt foarte deranjante!
    12 1
  • p-george
    Subscriu
    Cele mai agresive popupuri de pe net si siteul asta sunt.
    10 1
  • Bogdane filosofia e armoniosa sau designul armonios?
    2 1
  • Bentley
    De acord...
    Intradevar, BMW a urmat cu noua gama de modele, o noua linie de design mult mai armonioasa si echilibrata, atat la interior cat si la exterior(poate mai putin seria 5 GT)...

    Sunt f curios cum o sa fie coupe-ul asta rival cu CLS
    3 1
  • Bentley
    @anti-prostie, @p-george
    Cum vrei sa traiasca si producatorii site-ului si sa-ti ofere materiale gratis?...
    2 3
  • haaaam?
    bentley, nu gratis, da sa poti sa le citesti.
    Nu sa dai 3 clickuri sa descoperi articolul si dupa din greseala dai mouse over si mai apare alta reclama pe cuvant din articol.
    4 2
  • @p-ghita
    Inca esti viu jora ??? :))
    Lasa BMW-ul si comentariile ca tu nu esti de el .
    Tie iti trebuie numai Dacia 1310 cu motor de renault :))/
    Cele bune ;)
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru