Asia

Luni, 09 August 2021 | Masini electrice si hibride

Renault se aliază cu chinezii de la Geely pentru a vinde mașini hibride în Asia

Renault a semnat un parteneriat cu grupul chinez Geely, colaborare ce presupune producția și comercializarea de mașini hibride pe piețele din Asia.
Joi, 21 Mai 2020 | Industrie

Profitul Mitsubishi a scăzut cu 89%, la cel mai mic nivel din ultimii trei ani: japonezii vor acum reducerea costurilor cu peste 20% și eliminarea unor modele

Mitsubishi a raportat cel mai mic profit din ultimii trei ani, după o scădere de 89% în 2019, și anunță că va reduce costurile cu peste 20%. În plus, constructorul ia în calcul să părăsească anumite piețe unde vânzările au fost slabe și să elimine unele modele din gamă.
Duminica, 30 Mai 2010 | Video

VIDEO: Campania "Joy is BMW" a poposit în Singapore cu o reclama 3D

Campania de imagine "Joy is BMW" a poposit şi în Singapore. Constructorul german a oferit un adevărat spectacol în centrul oraşului stat asiatic deoarece a utilizat două clădiri drept ecrane de proiecţie pentru prima reclamă 3D din Asia.
Marti, 07 Aprilie 2009 | Economic

Vanzarile Audi au scazut cu 10.7% la nivel global

Luna martie a consemnat rezultate negative si pentru Audi, care a vandut la nivel global doar 90.400 de unitati, in scadere cu 10.7%.
Miercuri, 14 Ianuarie 2009 | Economic

Lamborghini a inregistrat cele mai mari vanzari din istorie in 2008

Producatorul italian de supercaruri Lamborghini a trecut excelent peste criza economica si a avut in 2008 cel mai bun an din istorie.

Tag-uri similare

Audi, vanzari, Lamborghini, China, Europa, SUA, Italia, criza, record, Statele Unite
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru