Audi A3

Miercuri, 11 Noiembrie 2009 | General

Recall Volkswagen din cauza unor probleme DSG

VW Group va reverifica 57.000 de exemplare Volkswagen, Seat, Audi si Skoda pentru a depista cele 2500 de masini afectate de o problema a senzorului de temperatura a cutiei DSG.
Luni, 09 Noiembrie 2009 | Modele noi

Saab lucreaza la conceptul unui nou model compact

Saab va prezenta conceptul unui model compact in urmatoarele 12 luni. Producatorul suedez nu a stabilit inca data de lansare pe piata a acestui model.
Luni, 26 Octombrie 2009 | Autoipoteze

Prima imagine prelucrata digital a viitoarei compacte de la Infiniti

Andrei Avarvarii a creat prima imagine prelucrata digital a viitoarei compacte de la Infiniti. Modelul prezinta un design deosebit, care corespunde limbajului stilistic al celor de la Infiniti.
Duminica, 18 Octombrie 2009 | Video

VIDEO: Dark Line: noul spot publicitar de la Audi

Cel mai recent spot publicitar lansat de Audi prezinta modelele A3, A5 si TT in varianta Dark Line. Pachetul consta in vopsirea in culoarea neagra a mai multor elemente de caroserie si poate fi montat pe orice model amintit mai sus.
Miercuri, 14 Octombrie 2009 | Modele noi

Noi detalii oficiale despre viitorul Audi A1

Viitorul Audi A1 va debuta in varianta de caroserie cu trei usi. Derivatele cabrio, break si hatchback cu cinci usi vor fi lansate ulterior. Nu este exclusa nici introducerea unei versiuni electrice.
Miercuri, 07 Octombrie 2009 | Industrie

Recall pentru A3 si TT in SUA din cauza unor scurgeri de carburant

Circa 10.200 de unitati Audi A3 si TT vor fi rechemate in service-urile din SUA din cauza unei potentiale probleme la nivelul sistemul de ventilatie al rezervorului de carburant.
Luni, 05 Octombrie 2009 | Modele noi

PREMIERA: Audi imbina tehnologia start-stop cu o transmisie automata

Audi A3 va beneficia de un sistem start-stop si pentru modelele echipat cu o transmisie automata. Motoarele disponibile alaturi de aceasta transmisie sunt 1.6 TDI si 1.4 TFSI.

Tag-uri similare

BMW, Audi, Skoda, Seat, Lexus, Saab, Infiniti, vehicule electrice, recall, Ford Focus
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru