Prima imagine prelucrata digital a viitoarei compacte de la Infiniti

De Sebastian Toma
Publicat Luni, 26.10.2009
Andrei Avarvarii a creat prima imagine prelucrata digital a viitoarei compacte de la Infiniti. Modelul prezinta un design deosebit, care corespunde limbajului stilistic al celor de la Infiniti.

Designerul Andrei Avarvarii ne-a furnizat o imagine prelucrata digital a viitoarei compacte de la Infiniti. Constructorul japonez de automobile premium a anuntat ca va intra pe piata compactelor, dezbatuta la sange in Europa. Bineinteles, Infiniti va rivaliza segmentul premium al pietei compacte, reprezentat de Audi A3 si BMW Seria 1.

Prima compacta de la Infiniti va debuta pe piata abia dupa sfarsitul anului 2010. Modelul va rivaliza si cu noul Lexus LF-Ch, compacta care va intra in lupta pentru vanzarile din Europa in aceeasi perioada. Introducerea compactei de la Infiniti in gama constructorului japonez va aduce de la sine si potentiala popularizare a modelelor compacte pe piata din Statele Unite ale Americii, unde Infiniti este un constructor extrem de apreciat.

Viitoarea compacta de la Infiniti va prezenta un design deosebit si ar trebui sa prezinte un nivel ridicat al performantelor. BMW Seria 1 ar putea intalni un rival pe cinste in persoana compactei de la Infiniti, dar acest lucru va putea fi vazut abia dupa ce noul model va intra pe piata.

 

Comentarii (7)

  • viitoarea mazda 3
    De ce trebuie sa semene cu Mazda 3 dl. avarvarii?
    Sunteti cam zoom-zoom.
    5 4
  • Etienne
    Infiniti by Avarvarii
    Nu ma entuziasmez usor, dar desenul e impresionanat. Singura problema e ca si Infiniti sa vada viitorul model compact la fel ca si Andrei (sau doar putin diferit) si sa-l "blindeze" cu tehnologie peste nivelul rivalilor europeni. Atunci ar putea spera la vanzari profitabile.
    4 0
  • NeoGalaxy
    Si ciudat in orice film apar gramezi de masini Toyota :))))
    1 3
  • NeoGalaxyaredreptate.Seria de filme cu Vin Diesel si Paul Walker a fost plina de Toyote GTR Godzilla,Toyota Impreza Sti,si niste toyote civic .Asa-i?
    4 0
  • singurele filme in care apar toyote sunt comediile romantice unde tatal isi duce copii la scoala cu un minivan toyota
    0 0
  • faina
    am vazut ceva de genu la lexus foarte fain dar asta-mi place parca mai mult e original ca seamana cu x cu y cu z asta-i partea subiectiva apovestirii
    0 0
  • raiton
    da
    daca o sa apara exact asa si la pretul unui golf 6...pardon golf5 face lift ca mai bine n-oizice ma intreb cine mai cumpara golf?
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru