Aventour la feminin

Sambata, 06 Mai 2023 | Aventour la feminin 2023

Ziua 3 din Aventour 2023: Am schimbat anvelope Continental și am urcat pe o eoliană CEZ

Ziua cu numărul 3 din Aventour la feminin 2023 ne-a purtat către parcul eolian al partenerului nostru, CEZ România, de la Cogealac. Aici, fetele au avut, poate cea mai mare provocare din istoria Aventour: să urce pe o turbină eoliană, la 100 de metri înălțime. Dar nu înainte de o probă de schimbat anvelope, pusă la cale de Continental.
Marti, 02 Mai 2023 | Aventour la feminin 2023

Aventour 2023: Doza de concentrare ne-o luăm din produsele Pharma Nord

În ediția din 2023 a proiectului "Aventour la feminin" îi avem alături de noi pe cei de la Pharma Nord. Cu o expertiză de peste patru decenii pe piața suplimentelor alimentare, Pharma Nord se va asigura că fetele rămân concentrate în concursurile pe care le-am pregătit pentru ele.
Vineri, 28 Aprilie 2023 | Aventour la feminin 2023

Mașinile din Aventour 2023: Peugeot 408, nava amiral care mixează o berlină, un SUV și un coupe

Din punct de vedere al mașinilor care ne vor însoți în Aventour 2023 putem spune că va fi un meci Germania - Franța. Pe lângă cele două modele germane, vom avea alături și două franțuzoaice. Prima dintre ele este noul Peugeot 408.
Marti, 25 Aprilie 2023 | Aventour la feminin 2023

Aventour 2023: descoperim litoralul românesc alături de 8 femei influencer și 4 mașini abia lansate

Singurul tur dedicat diversității la volan, organizat în România, revine și în 2023. Aventour la feminin va alinia la start 8 influencere și 4 mașini abia lansate: Audi Q8 e-tron, Mercedes-AMG SL63, Peugeot 408 și Renault Austral.
Vineri, 17 Iunie 2022 | Aventour la feminin 2022

Cum a fost în #Aventour la feminin 2022 by Textar: impresii de la bordul lui DS4

Încheiem seria de articole în care aflăm părerile fetelor despre mașinilor pe care le-au condus în cele 4 zile de Aventour la feminin 2022 cu DS4: singura mașină echipată cu motor pe benzină din tur.
Joi, 16 Iunie 2022 | Aventour la feminin 2022

Cum a fost în #Aventour la feminin 2022 by Textar: impresii de la bordul lui Volvo XC40 Recharge

A treia mașină premium din Aventour la feminin 2022 by Textar a fost Volvo XC40 Recharge, primul SUV cu zero emisii al producătorului scandinav. A fost cea mai rapidă, dar și cea mai puternică mașină din tur. Una pe care fetele au fost nerăbdătoare să o conducă.
Miercuri, 15 Iunie 2022 | Aventour la feminin 2022

Cum a fost în #Aventour la feminin 2022 by Textar: impresii de la bordul lui Mercedes EQB

Mercedes EQB a fost și el alături de noi în Aventour la feminin 2022. Primul SUV electric cu 7 locuri al producătorului din Stuttgart a fost unul special, fiind un EQB Edition 1, astfel că a fost foarte apreciat de toate cele 8 fete din turul nostru.
Vineri, 10 Iunie 2022 | Aventour la feminin 2022

Aventour la feminin 2022, ultima zi: Vizită la un muzeu "viu" și întoarcerea la București

Este ultima zi din Aventour la feminin 2022. Au fost patru zile pline, cu mașini premium (majoritatea electrice), 8 fete frumoase și influente pe internet, provocări venite de la partenerii noștri și priveliști care îți tăiau răsuflarea. În ziua a patra am vizitat muzeul Astra din Sibiu și ne-am întors la București.
Miercuri, 08 Iunie 2022 | Aventour la feminin 2022

Aventour la feminin 2022, a doua zi: Am învățat frânarea de urgență cu Textar și sesiune de karting pe circuitul Prejmer

Aventour la feminin 2022 continuă. În ziua a 2-a am plecat de la Sibiu spre Brașov, am învățat o lecție de viață de la Ciprian Lupu, singurul pilot român de raliu în scaun rulant, am învățat să frânăm de urgență cu Textar și, la final, ne-am întrecut cu carturile pe circuitul Prejmer.
Vineri, 03 Iunie 2022 | Aventour la feminin 2022

Mașinile din „Aventour la feminin” vor face pereche cu anvelopele Continental

Cele cinci mașini prezente în „Aventour la feminin” vor beneficia de expertiza Continental când vine vorba de rulare. Producătorul german are o tradiție de peste 150 de ani și ne va oferi cele mai noi anvelope din gamă.
Sambata, 19 Iunie 2021 | Aventour la feminin

Cum a fost în #Aventour la feminin by Textar: impresii de la bordul lui Mercedes-Benz EQA

Noua gamă de mașini electrice Mercedes EQ ne-a trimis în Aventour la feminin cel mai mic SUV al său. Cele 8 fete au avut ocazia de a conduce noul EQA, omologul electric al lui GLA.
Joi, 17 Iunie 2021 | Aventour la feminin

Cum a fost în #Aventour la feminin by Textar: impresii de la bordul lui Audi Q5 Sportback

În Aventour la feminin am avut aproape toate formele de electrificare prezente în industria auto. Audi Q5 Sportback a fost prezent cu o versiune plug-in hibrid, care nu s-a jucat cu resursele: fetele au avut 299 de cai putere la dispoziție.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Miercuri, 16 Iunie 2021 | Aventour la feminin

Cum a fost în #Aventour la feminin by Textar: impresii de la bordul lui Skoda Enyaq

Continuăm să tragem concluzii după Aventour la feminin. Astăzi aflăm ce părere au avut fetele despre noul Skoda Enyaq, una dintre cele două mașini 100% electrice care ne-au însoțit.
Miercuri, 16 Iunie 2021 | Aventour la feminin

Cum a fost în #Aventour la feminin by Textar: impresii de la bordul lui Renault Arkana

La numai câteva zile după ce am încheiat Aventour la feminin, a venit timpul să tragem linie și să vedem ce părere au avut fetele despre mașinile pe care le-au condus. Deschidem balul cu Renault Arkana.
Sambata, 12 Iunie 2021 | Aventour la feminin

Aventour la feminin, ultima zi: peisaj de vis la Crama Bauer și reîntoarcerea la București

Ultima zi din #Aventour la feminin ne-a purtat la una dintre cele mai frumoase crame din zona Drăgășani, iar apoi ne-a purtat pe drumurile aglomerate înapoi în București. Am făcut peste 300 de kilometri fără încărcare cu ambele mașini electrice.
Vineri, 11 Iunie 2021 | Aventour la feminin

Aventour la feminin, a treia zi: eterna Valea Oltului și un conac oltenesc la Măldărești

A treia zi din #Aventour la feminin ne-a adus din nou o rotire a mașinilor. Electricele au predat o lecție de încărcare, Valea Oltului ne-a primit cu multe lucrări, iar la Horezu am învățat multe despre oalele de lut.
Joi, 10 Iunie 2021 | Aventour la feminin

Aventour la feminin, a doua zi: Mica Elveție de la Zărnești și un curcubeu în Piața Mare din Sibiu

A doua zi din #Aventour la feminin a fost plină de momente memorabile. Am urcat pe drumuri neasfaltate la Plaiul Foii și ne-am bucurat de o ploaie cu soare și un curcubeu în Piața Mare de la SIbiu.
Miercuri, 09 Iunie 2021 | Aventour la feminin

Aventour la feminin, prima zi: Am învățat să frânăm corect cu Textar, am vizitat Țiriac Collection și am făcut un picnic cu Tazz

Prima zi din #Aventour la feminin a fost una foarte încărcată. Am început cu o vizită memorabilă printre mașinile de la Țiriac Collection, am redescoperit Castelul Cantacuzino, am luat un picnic în natură cu Tazz by eMag și apoi am frânat corect alături de Textar.
Luni, 07 Iunie 2021 | Aventour la feminin

Aventour la feminin: Susținem producătorii locali marcați pe Waze cu Mastercard și proiectul „Piața la drum”

Traseul nostru din „Aventour la feminin” ne va aduce în împrejurimile Sibiului, unde vom face cunoștință cu producători locali, marcați pe Waze în urma proiectului „Piața la drum”, inițiat de Mastercard.
Duminica, 06 Iunie 2021 | Aventour la feminin

Gusturi locale în „Aventour la feminin”, livrate de tazz by eMag

Pentru că orice tur pe care îl facem are și o latură culinară importantă, anul acesta, în „Aventour la feminin” vom avea alături de noi tazz by eMag, serviciul care livrează atunci când pofta dictează.

Tag-uri similare

aventour la feminin, Skoda Enyaq, Renault Arkana, mazda cx-30, audi q5 sportback, ioana grama, laura giurcanu, mercedes-benz eqa, prajiturela, sânziana negru
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru