Bentley Continental GT

Miercuri, 07 Octombrie 2015 | O lume nebuna

Duel nebun: Bentley Continental GT vs. un tren saudit, 480 de kilometri prin deşert. "A fost o cursă cum nu s-a mai văzut"

Bentley a replicat în Arabia Saudită o cursă rămasă în istorie încă din anii '30. Singurul tren care traversează deşertul saudit versus un Bentley de 528 de cai.
Marti, 17 Februarie 2015 | GENEVA 2015

Bentley Continental GT şi Flying Spur primesc un facelift minor

Bentley aduce la Salonul Auto de la Geneva versiunile cu facelift ale lui Continental GT şi Flying Spur. Pe lângă modificările estetice, acestea au motoare mai puternice şi mai economice şi interioare actualizate.
Vineri, 25 Iulie 2014 | Modele noi

Şeful Bentley anunţă un nou model, pe lângă SUV-ul deja confirmat

Bentley are planuri mari de expansiune. Britanicii vor să ofere publicului o gamă alcătuită din cinci modele. La cele trei din prezent se vor adăuga SUV-ul deja confirmat şi un model sportiv, anunţat astăzi de şeful companiei.
Marti, 29 Aprilie 2014 | Reportaj

O vizită la Bentley: perfecţiunea mâinilor muncite

Există câteva locuri din lume în care maşinile au rămas obiecte ale tradiţiei. Fabrica Bentley din Marea Britanie, aflată într-o zonă rurală în care timpul pare că nu există, este un astfel de loc. Unul în care oamenii respiră şi trăiesc pentru maşini. Generaţie după generaţie.
Miercuri, 26 Martie 2014 | Modele noi

Jaguar XK se retrage din activitate la vară. Locul său va fi luat de XJ Coupe, rival al lui Mercedes S-Klasse Coupe

Deşi va scoate din producţie actualul XK în vara acestui an, Jaguar nu se grăbeşte să de anaştere unui succesor. El va sosi în 2017 şi va fi de fapt o variantă coupe a limuzinei XJ. Misiunea sa: clienţii lui Mercedes S-Klasse Coupe.
Marti, 25 Februarie 2014 | GENEVA 2014

Bentley Continental GT Speed: 625 CP pentru cel mai rapid model al mărcii

Bentley va aduce la Salonul Auto de la Geneva o nouă versiune de putere a lui Continental GT Speed, alături de motorizarea V8 4.0 twin-turbo a lui Flying Spur.
Vineri, 01 Noiembrie 2013 | Tuning

7 ZILE DE TUNING: Cele mai reuşite 10 maşini din ultima săptămână (17)

Săptămâna aceasta avem pentur voi o nouă colecţie de maşini modificate. Am putea numi ediţia de astăzi drept invazia Audi-Porsche, însă premiul pentru culoare aparţine noului Lexus IS.
Marti, 03 Septembrie 2013 | Modele noi

Bentley Continental GT V8 S, o versiune mai puternică a modelului britanic

Bentley a prezentat o nouă versiune a lui Continental GT, numită V8 S, care aduce mai mulţi cai putere şi un cuplu motor mărit.
Vineri, 12 Iulie 2013 | Modele noi

Bentley Continental GT3, noul model de competiţie al britanicilor, a debutat la Goodwood

Bentley a prezentat la Goodwood versiunea de serie a lui Continental GT3, un model de competiţie. Acesta va debuta în anul competiţional 2014, în competiţia de anduranţă Blancpain.
Vineri, 14 Iunie 2013 | Tuning

7 ZILE DE TUNING: Cele mai reuşite 10 maşini din ultima săptămână (11)

Automarket vă oferă şi astăzi o mulţime de creaţii din lumea tuningului. Avem pentru voi un kit proaspăt dedicat actualului lamborghini Aventador, un Golf de 900 de kilograme şi 1000 de cai putere, dar şi o mulţime de modele BMW.
Miercuri, 22 August 2012 | Modele noi

Bentley Continental GT Speed, cel mai rapid model de serie creat vreodată de constructorul britanic

Bentley a prezentat noul Continental GT Speed, o nouă versiune a noului Continental GT, care atinge suta în 4.2 secunde şi dezvoltă 625 CP.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Miercuri, 20 Iunie 2012 | Modele noi

Bentley Continental GT Speed - primele imagini şi informaţii

Bentley propune o reiterare a celebrului Continental GT Speed. Noul model vine cu 616 cai putere şi 800 de Nm, garantând o viteză maximă comparabilă cu cea a supercarurilor.
Marti, 21 Februarie 2012 | General

Breitling GMT V8 - un cronograf în cinstea noului Bentley Continental GT V8

Breitling a creat un nou ceas în ediţie limitată pentru Bentley. Se numeşte GMT V8, va fi produs în 250 de exemplare şi sărbătoreşte lansarea noului Continental GT cu motor V8.
Marti, 03 Ianuarie 2012 | General

Record de frânare de la 300 la 0 km/h cu Porsche 911 GT3 RS 4.0

O publicaţie germană a stabilit un nou record de frânare de la 300 la 0 km/h. "Vinovat" de această performanţă este Porsche 911 GT3 RS 4.0, care a avut nevoie de numai 6.5 secunde pentru a opri de la 300 km/h.
Luni, 12 Decembrie 2011 | Modele noi

Bentley Continental GT V8, prezentat înainte de debutul de la Detroit

Bentley a prezentat versiunea V8 a lui Continental GT înainte de lansarea oficială de la Salonul Auto de la Detroit.Modelul are un motor de 500 CP dezvoltat de Audi şi este cu 40% mai economic decât fraţii săi mai mari, cu motoare W12.
Marti, 06 Decembrie 2011 | Video

VIDEO: Filmul care anunţă un nou motor V8 pentru Bentley

Bentley a publicat un film care încearcă să pregătească publicul pentru un nou motor V8, preluat de la Audi. Unitatea va debuta pe Continental GT.
Miercuri, 03 August 2011 | Tuning

Imperium a dezvoltat un pachet de tuning unicat pentru Bentley Continental GT

Un antreprenor britanic cu dare de mână a comandat un pachet estetic unicat pentru Bentley Continental GT. Acesta a fost realizat de Imperium şi are propriile sale jante custom.
Luni, 01 August 2011 | Modele noi

Bentley va lansa primul Continental GT cu motor V8

Normele de poluare îi silesc pe cei de la Bentley să introducă, în premieră, un motor V8 pe actualul Continental GT. Versiunea va debuta în primăvară la Detroit.
Luni, 27 Iunie 2011 | Modele noi

Bentley Continental GT oferă pachetul Mulliner pentru pretenţioşi

Bentley Continental Gt poate fi comandat împreună cu pachetul Mulliner de către clienţii care vor să deţină un GT cu spirit sportiv şi atent personalizat.

Tag-uri similare

Bentley Continental GT, Vorsteiner, kit, Bentley Continental Supersports, Bentley hibrid, americani, Bentley pe bio-etanol, BR-9, viitorul Continental GT
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru