Salonul Auto de la Frankfurt 2013

FRANKFURT 2013 LIVE: Bentley pariază pe V8-uri în curtea nemţilor

Publicat Miercuri, 11.09.2013
de Sebastian Toma
Comenteaza 4

Englezii de la Bentley au început să modifice serios motorizarea V8 de 4.0 litri primită de la Audi şi s-au întors în Germania pentru a-şi demonstra măiestria. Constructorul din Crewe a prezentat noul Continental GT V8 S şi V8 S Cabriolet. Cele două modele au un motor V8 twin-turbo de 4.0 litri, care livrează 521 CP şi 680 Nm, cu 21 CP şi 20 Nm în plus faţă de versiunea standard. Versiunea S a lui Continental GT V8 este cu 0.3 secunde mai rapid la accelerarea de la 0 la 100 km/h faţă de modelul standard, având nevoie de numai 4.5 secunde pentru acest sprint.

Bentley Continental GT V8 S - imagini şi informaţii oficiale


Comentarii (4)

  • Dacia Plant
    Ok. Am inteles. Bentley si Bugatti au creat masinile perfecte. Dar totusi ar fi necesar sa lanseze si ei o noutate nu tot revigorari si facelifturi peste facelifturi. Arata bine masinile, n-am nimic de obiectat si nici bani ca sa le cumpar dar deja incep sa devina boooring.
    9 2
  • Mie Bentley nu prea imi place....dar trebuie sa recunosc ca au cele mai bune materiale de la caroserie, piele , lemn pana la cel mai mic surub. Interioarele sunt destul de frumoase dar pe afara ca design mi se par grotesti.
    3 1
  • Reply AdrianCor
    Dar ce Rolls Royce le face mai frumoase,materialele vorbesc.Bune masini,pentru o masina dinasta trebuie sa ai bani si in pivnita si in pod.
    4 1
  • @Reply AdrianCor
    Ca si calitate/perfromante RR si Bentley sunt apropiate. Toata lumea stie ca Bentley e putin sub RR de cand a fost fondata marca. Si reprezentantii RR au spus ca Bentley nu este un concurent serios pt. ei. Ca design RR este mai sobru si serios asa cum ii sta bine unei limuzine sau unui coupe de lux. Bentley e mai sport....mai rotunjit. As spune chiar ca e feminizat. Daca as fi femeie si as avea bani fara limita asa alege ceva de la Bentley. Ca barbat de la RR.
    Ai dreptate ca trebuie sa ai bani foarte multi pe langa cei dati pe un RR sau Bentley. Normal ele sunt dedicate multimilionarilor (euro, $ lire) iar varfurile de gama (Phantom EWB sau versiunea coupe & cabrio, Bentley Mulsane Azure etc.) miliardarilor in euro.
    3 5

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru