Salonul Auto de la Geneva 2018

Bentley anunță o surpriză pentru martie: britanicii vor lansa un nou model la Geneva

Publicat Miercuri, 28.02.2018
de Daniel Popescu
Comenteaza 0
Bentley anunță o surpriză pentru martie: britanicii vor lansa un nou model la Geneva - Poza 1
Bentley a dezvăluit că va prezenta la Geneva un nou model, despre care nu a oferit însă niciun fel de informații suplimentare.

Chiar dacă popularitatea saloanelor auto a scăzut în ultima perioadă pe măsură ce constructorii au început să lanseze modele în cadrul unor evenimente proprii, ediția din acest an a Salonului Auto de la Geneva se anunță una interesantă.

Producătorii de lux vor profita de eveniment pentru a-și prezenta ultimele noutăți, iar Bentley a anunțat listă scurtă de modele cu care îi va încânta pe fani. Principala noutate va fi reprezentată de un nou model, însă oficialii mărcii britanice nu au furnizat niciun alt detaliu suplimentar despre acesta.

Știm însă că acesta va fi acompaniat la Geneva de cel puțin alte două modele importante din portofoliul Bentley. Primul pe listă este noul Bentayga V8 (foto), care a fost dezvăluit la începutul lunii ianuarie și care utilizează o unitate pe benzină de 4.0 litri preluată din cadrul Grupului Volkswagen. Aceasta oferă 550 de cai putere la 6.000 rpm (aceeași valoare disponibilă și în cazul lui Porsche Panamera Turbo și Panamera Sport Turismo Turbo) și 770 Nm între 1.960 și 4.500 rpm.

De asemenea, Bentley va expune la salon și Continental GT, model care utilizează un motor W12 de 6.0 litri și 635 de cai putere.

Acesta model este disponibil deja și pe piața din România pentru puțin peste 200.000 de euro.

Via Bentley


Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru