BMW China

Miercuri, 31 Mai 2017 | Industrie

După Volvo, un alt brand premium poate vinde global mașinile produse în China: BMW a primit licență pentru exportul mașinilor produse în Țara Marelui Zid

BMW a primit o licență de export a mașinilor sale produse în China. Totuși, germanii nu se grăbesc să exporte pentru că piața locală înghite în prezent toată producția sa zonală.
Joi, 03 Noiembrie 2011 | Industrie

BMW caută să producă mai multe maşini în afara Germaniei

BMW îşi propune să reducă ponderea maşinilor sale produse în Germania pe termen mediu. Nemţii vor ca cel puţin 50% din producţie să se facă în afara ţării mamă.
Miercuri, 17 August 2011 | Premii auto

China: Audi bate BMW şi Mercedes în topul JD Power al satisfacţiei clienţilor

Audi are o imagine excelentă în China, acolo unde se află pe prima poziţie la vânzări în segmentul premium. Marca germană confirmă şi la capitolul satisfacţia clienţilor, instalându-se pe prima poziţie în topul anual JD Power.
Duminica, 05 Iunie 2011 | Modele noi

M3 Carbon Edition: un alt BMW dedicat Chinei

Oficialii BMW au lansat în China o nouă ediţie limitată a lui M3. Acesta poartă denumirea de Carbon Edition şi dispune de mici modificări estetice, dar de un preţ pe măsură: 130.000 de euro.
Joi, 07 Aprilie 2011 | Concepte

BMW Seria 5 devine hibrid la Salonul de la Shanghai

BMW şi chinezii de la Brilliance vor prezenta la Salonul Auto de la Shanghai o versiune hibridă a actualei generaţii Seria 5 cu ampatament mărit.
Luni, 24 Ianuarie 2011 | Mediu

BMW va dezvolta o versiune electrică a lui Seria 5 pentru piaţa din China

BMW Seria 5 va primi şi o versiune electrică până la finele acestui an. Modelul va fi comercializat doar pe piaţa din China, fiind dezvoltat alături de partenerii de la Brilliance Auto.
Miercuri, 10 Noiembrie 2010 | Autoipoteze

BMW ar putea crea un SUV mai mare decât X5

Cererea pentru vehicule de dimensiuni mari de pe piaţa din China i-ar putea face pe cei de la BMW să se răzgândească în ceea ce priveşte dezvoltarea unui SUV mai mare decât X5, intitulat X7.
Miercuri, 09 Iunie 2010 | Modele noi

BMW va lansa un Seria 3 cu ampatament mărit pentru China

BMW intenţionează să se bată cu Audi A4L pe piaţa din China şi plănuieşte lansarea unei variante cu ampatament mărit a modelului Seria 3, până în 2012.
Joi, 01 Aprilie 2010 | Modele noi

OFICIAL: BMW a lansat noul Seria 5 cu ampatament marit

BMW a lansat varianta cu ampatament marit a modelului Seria 5, destinata exclusiv pietei din China. Modelul a crescut cu 14 centimetri in ampatament.
Joi, 12 Noiembrie 2009 | Industrie

BMW se extinde in China

BMW isi mareste capacitatile de productie din China si va construi inca o fabrica in acea tara in decursul anului 2010. Pentru aceasta realizare, BMW investeste 735 milioane de dolari in China.

Tag-uri similare

BMW, Brilliance, fabrica BMW, BMW China, BMW Seria 5 LWB, BMW seria 5 cu ampatament marit, BMW 523Li, BMW 528Li, BMW 535Li
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru