BMW Seria 5 devine hibrid la Salonul de la Shanghai

De Bogdan Mirică
Publicat Joi, 07.04.2011
BMW şi chinezii de la Brilliance vor prezenta la Salonul Auto de la Shanghai o versiune hibridă a actualei generaţii Seria 5 cu ampatament mărit.

Esential

75 de kilometri este autonomia conceptului New Energy Vehicle doar în modul electric.

BMW şi partenerul său din China, Brilliance, au pregătit o surpriză pentru fanii asiatici prezenţi la ediţia de anul acesta a Salonului Auto de la Shanghai. Surpriza se numeşte New Energy Vehicle şi este conceptul unui BMW Seria 5 hibrid cu ampatament mărit.

Prototipul are la bază derivatul mai spaţios al actualului Seria 5, disponibil doar pe piaţa din China. Propulsia este asigurată de un ansamblu hibrid, care împrumută toate soluţiile ActiveHybrid brevetate de constructorul german. Sub capotă se ascunde un motor TwinPower Turbo de 215 cai putere, cel mai probabil o altă versiune de putere a noului motor cu patru cilindri de 2.0 litri, abia introdus pe X1.

Alături de unitatea pe benzină se va afla un motor electric de 93 de cai putere, capabil să propulseze sedanul până la o viteză maximă de 60 de km/h. Acelaşi motor electric poate asigura o rulare cu zero emisii pe o distanţă de cel mult 75 de kilometri. Rezervorul de benzină măreşte autonomia cu aproximativ 400 de kilometri, conform comunicatului emis de producători.

Noul BMW Brilliance New Energy Vehicle oferă performanţe de consum şi emisii adaptate pieţei chineze, ceea ce înseamnă că viitorul Seria 5 ActiveHybrid, aşteptat pe piaţa europeană, va oferi valori diferite de cele ale omologului asiatic.

via | autoblog

Comentarii (1)

  • evnnadykfwe
    AFsrBVBm
    9DegK3 , [url=http://ngpxscsbwcxj.com/]ngpxscsbwcxj[/url], [link=http://pyefvordqzqb.com/]pyefvordqzqb[/link], http://ukurydanrlwi.com/
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru