BMW va lansa un Seria 3 cu ampatament mărit pentru China

De Bogdan Mirică
Publicat Miercuri, 09.06.2010
BMW intenţionează să se bată cu Audi A4L pe piaţa din China şi plănuieşte lansarea unei variante cu ampatament mărit a modelului Seria 3, până în 2012.

BMW şi partenerul său chinez Brilliance intenţionează să lanseze în viitorul apropiat o variantă cu ampatament mărit a modelului Seria 3. Se pare ca germanii au fost impulsionaţi de succesul repurtat de varianta cu ampatament mărit a rivalului Audi A4, disponibilă de ceva timp pe piaţa chineză.

Pentru ca proiectul să prindă contur, cei doi parteneri vor ridica o nouă fabrică în zona economică Shengyang până în 2012. Preşedintele Brilliance a dezvăluit faptul că uzina va putea produce până la 100.000 de unităţi pe an şi va include şi o linie de asamblare pentru X1.

Odată cu finalizarea uzinei, BMW va fi capabil să producă pe piaţa din China 300.000 de maşini pe an şi să îşi asigure o rată de creştere importantă. Parteneriatul dintre cei doi constructori de automobile ar urma să includă pe viitor şi o uzină destinată producţiei modelelor Mini.

via | autocar

Comentarii (2)

  • chinezii
    masivi chinezii astia domne...
    9 1
  • Bentley...
    Seria 1...?
    Dar seria 1 cu ampatament marit nu ofera? :) Imi place de astia ca ofera versiuni dinastea pt o populatie a carei inaltime medie nush daca depaseste 1.5m...

    ...dar nu incap, dom'le, ce vrei?...
    3 3

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru