M3 Carbon Edition: un alt BMW dedicat Chinei

De Cornel Șocariciu
Publicat Duminica, 05.06.2011
Oficialii BMW au lansat în China o nouă ediţie limitată a lui M3. Acesta poartă denumirea de Carbon Edition şi dispune de mici modificări estetice, dar de un preţ pe măsură: 130.000 de euro.

Piaţa auto din China i-a determinat pe mulţi constructori din industrie să îşi canalizeze eforturile pentru a satisface plăcerile consumatorilor asiatici. Şi cum poţi face acest lucru, dacă nu prin lansarea unor ediţii speciale. Constructorul german BMW s-a aliniat acestui trend şi continuă ofensiva asupra Chinei cu o nouă ediţie limitată a lui M3.

Dacă Matte Edition şi Tiger Edition nu au fost suficiente pentru a-i fideliza pe clienţii chinezi, oficialii BMW vin de această dată cu Carbon Edition. Noua versiune specială a lui M3 va fi construcită în doar 111 exemplare şi va costa 1.23 milioane de yeni, echivalentul a 130.000 de euro.

Aşa cum ne sugerează şi numele, noua ediţie limitată va dispune de o mulţime de elemente din fibră de carbon, atât la interior, cât şi la exterior. Modelul este vopsit în culoarea Mineral White şi dispune de logo-ul Carbon Edition. La exterior, plafonul, bara faţă şi spate, splitter-ul spoilerului, eleronul spate şi pragurile laterale sunt realizate din fibră de carbon.

Pentru a finaliza aşa cum se cuvine tuningul exterior, cei de la BMW au optat pentru jante din aluminiu de 19 inch vopsite în negru.

La interior, modelul bavarez dispune de scaune îmbrăcate în piele de culoare neagră care au o textură asemănătoare fibrei de carbon şi sunt brodate cu aţă de culoare albă. De asemenea, consola centrală a primit o serie de elemente tot din fibră de carbon.

Via | BMW

Comentarii (3)

  • :)
    Luati-le banii sub ori ce forma, ca incep sa aiba periculos de multi... :)
    15 0
  • .marius.
    Puteau pune fara rusine un pret de 200.000 de euro. S-ar fi vandut la fel de bine acolo.
    9 0
  • tomita
    eheheh, sa nu ramana in urma lui porsche turbo
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru