BMW se extinde in China

De Sebastian Toma
Publicat Joi, 12.11.2009
BMW isi mareste capacitatile de productie din China si va construi inca o fabrica in acea tara in decursul anului 2010. Pentru aceasta realizare, BMW investeste 735 milioane de dolari in China.

Bavarezii de la BMW vor investi 735 milioane de dolari in China pentru a mari capacitatea de productie. Astfel, cei de la BMW si partenerii lor chinezi de la Brilliance China Automotive Holdings vor realiza o investitie totala de 5 miliarde de yuani. Cei doi parteneri vor extinde fabrica actuala din Shenyang, care produce BMW Seria 3 si BMW Seria 5.

Pana la sfarsitul anului viitor, fabrica BMW din China va produce 75.000 de unitati pe an, mai mult decat dublu fata de nivelul actual, de 30.000 unitati pe an. In anul 2010, partenerii BMW si Brilliance vor construi inca o fabrica in China, care va avea o capacitate de productie de 100.000 unitati pe an. Toate aceste exemplare sunt destinate pietei din China.

Dupa cum stiti, piata auto din China este cea mai mare piata auto din lume, iar numerosi producatori au inceput sa isi orienteze gamele catre aceasta piata prospera. Mai mult decat atat, China a devenit principala piata pentru numerosi producatori, atat din Europa, cat si din Statele Unite ale Americii.

In ultima perioada, vanzarile auto din China au crescut fulminant gratie programelor de stimulare a vanzarilor auto derulate de catre guvenul chinez.

Via | AutomotiveNews (inreg.)

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru