BMW iDrive

Luni, 15 Martie 2021 | Tehnologie

BMW lansează noua generație iDrive: ecran curbat și sistem de climatizare inteligent

Constructorul german de automobile a lansat cea mai nouă generație a sistemului iDrive. Aceasta are la bază un sistem de operare denumit BMW 8 și debutează spre finalul acestui an pe SUV-ul electric iX.
Miercuri, 07 Ianuarie 2015 | Tehnologie

Noul BMW iDrive: viitoarele modele germane vor avea ecran tactil și funcție de recunoaștere a gesturilor

BMW a prezentat la CES 2015 coceptul viitorului său sistem multimedia iDrive. Acesta va fi capabil să recunoască gesturi și va avea și funcție tactilă.
Vineri, 24 Ianuarie 2014 | Tehnologie

Proiect de cercetare BMW: reclame în maşină prin iDrive

BMW testează un sistem iDrive modificat, care îi prezintă şoferului reclame în funcţie de destinaţie şi de locul în care se află. Pe lângă reclame la restaurante şi servicii, şoferul primeşte şi oferte de parcare.
Luni, 16 Iulie 2012 | Auto Tech

BMW inovează: internet 4G, navigaţia tactilă 3D şi dictarea SMS-urilor

BMW a lansat o nouă generaţie a sistemului de navigaţie BMW Professional. Acesta vine acum cu o funcţie tactilă, cu sistem de dictare a SMS-urilor şi internet 4G.
Sambata, 04 Iunie 2011 | Modele noi

OFICIAL: BMW Seria 1 - informaţii complete

BMW Seria 1 a ajuns la cea de-a doua generaţie. Nemţii au renunţat la motoarele cu şase cilindri în linie, au păstrat tracţiunea spate şi au mărit habitaclul.

Tag-uri similare

BMW, modele noi BMW, BMW Seria 1, Seria 1, iDrive, noul BMW Seria 1, BMW iDrive, motorizari BMW, TwinPower Turbo, ConnectedDrive
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru