BMW Seria 1

Luni, 12 Septembrie 2016 | Modele noi

Lecție de sinceritate predată de Audi: ”Noul Q2 nu va putea fura clienții lui Countryman pentru că sunt prea fideli”

Audi vrea ca noul Q2 să fure din clienții lui Mercedes GLA și BMW Seria 1. Nu se gândește la Mini Countryman, pentru că modelul englez are clienți mult prea fideli.
Marti, 19 Iulie 2016 | Modele noi

BMW Seria 1 Sedan debutează în China, dar ar putea face carieră frumoasă și în Europa

BMW a dezvăluit noul Seria 1 Sedan, un model construit pe o platformă nouă, cu tracțiune față, care se va vinde doar în China și va rivaliza cu Audi A3 sedan și Mercedes CLA.
Vineri, 10 Aprilie 2015 | Industrie

Director BMW: "Menținerea plăcerii de a conduce un BMW e vitală. Mașinile noastre sunt conduse de clienți, nu de cei care fac regulile de emisii"

Directorul de Cercetare și Dezvoltare al celor de la BMW atinge într-un interviu acordat Automotive News o mulțime de subiecte interesante despre viitorul mărcilor BMW și Mini. De la viitorul X1 la Seria 1 și la (im)posibilitatea producerii unui Seria 7 electric.
Luni, 23 Martie 2015 | Intern

Preţuri BMW Seria 1 în România: compacta premium porneşte de la 23.900 de euro

Importatorul BMW în România a anunţat astăzi lista de preţuri a noului Seria 1. Odată cu acestea, au fost anunţate şi preţurile gamei Seria 6 facelift.
Vineri, 16 Ianuarie 2015 | Modele noi

BMW Seria 1 facelift, imagini şi informaţii oficiale: transformare radicală

BMW a restilizat hatchback-ul său compact, Seria 1. Modelul are acum partea frontală a fratelui său de platformă, un interior actualizat şi este oferit şi cu motoare cu trei cilindri în linie.
Vineri, 07 Noiembrie 2014 | Modele noi

Viitorul BMW Seria 1 Sedan va avea tracțiune față

BMW Seria 1 Sedan va fi arma cu care bavarezii vor încerca să le răspundă rivalilor de la Audi și Mercedes, care deja se bucură de succes cu A3 Sedan și CLA.
Marti, 02 Septembrie 2014 | Modele noi

BMW se lasă inspirat de succesul Mercedes: va lansa şapte modele cu tracţiune faţă în următorii ani

BMW plănuieşte o puternică ofensivă de modele cu tracţiune faţă. Pe listă sunt viitoarele generaţii BMW X1 şi Seria 1, dar şi noutăţi ca roadsterul de mici dimensiuni BMW Z2.
Joi, 31 Iulie 2014 | Modele noi

BMW pregăteşte o avalanşă de SUV-uri: opt modele, de la X1 la X8

BMW se pregăteşte să ia cu asalt piaţa mondială a SUV-urilor. Constructorul german va lansa o puternică ofensivă 4x4, alcătuită din opt modele. Gama bavarezilor va include modele de la X1 la X8.
Joi, 31 Iulie 2014 | Modele noi

Viitoarele BMW Seria 1, X1 şi X2 vor avea tracţiune faţă şi vor împărţi platforma tehnică

BMW va lansa un SUV numit X2 la scurtă vreme de la debutul următoarei generaţii a lui Seria 1, spun englezii de la Autocar. Modelul X2 va avea o platformă cu tracţiune faţă, la fel ca Seria 2 Active Tourer şi ca viitorul X1.
Luni, 09 Decembrie 2013 | Economic

Lexus nu vrea să creeze modele accesibile de tipul lui Mercedes CLA

Lexus nu vrea sa le calce pe urme rivalilor de la Mercedes, care mizează pe modele mai ieftine, cum este CLA, pentru a atrage clienţi tineri şi nu neapărat fideli brandului.
Luni, 02 Decembrie 2013 | Modele noi

Toyota Verso 1.6 D-4D – primul model japonez cu motor diesel BMW

Toyota a anunţat astăzi debutul primului său model echipat cu motor diesel BMW. Este vorba despre familistul Verso, care se va bucura de serviciile unui diesel de 1.6 litri disponibil şi pe BMW Seria 1.
Luni, 30 Septembrie 2013 | Modele noi

MINI: "Noua generaţie a hatchback-ului va avea un motor cu trei cilindri în linie"

Până la dezvelirea oficială a noului hatchback de la Mini, primele informaţii tehnice ale modelului au fost publicate pe internet. Principala noutate este un motor de 1.5 litri cu trei cilindri în linie, care livrează 134 CP.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Vineri, 27 Septembrie 2013 | Autoipoteze

BMW pregăteşte o berlină compactă cu tracţiune faţă

Noua gamă de modele cu tracţiune faţă de la BMW va include şi o berlină, informează cei de la Automotive News citând surse din cadrul mărcii germane.
Luni, 12 August 2013 | Autoipoteze

Viitorul BMW Seria 1 va avea o versiune economică

BMW lucrează la o versiune a lui Seria 1 care să emită doar 50 de grame de CO2 pe kilometru. Potrivit surselor, aceasta va debuta odată cu noua generaţie şi ar putea avea tracţiune faţă.
Vineri, 05 Aprilie 2013 | Tuning

7 ZILE DE TUNING: Cele mai reuşite 10 maşini din ultima săptămână (7)

Revenim astăzi cu o colecţie a celor mai importante pachete de tuning din ultima săptămână, creaţii mai mult sau mai puţin reuşite, cu sute de cai putere sub capotă.
Miercuri, 03 Aprilie 2013 | Modele noi

Infiniti: ”Rivalul nostru pentru BMW Seria 1 se va adresa franţuzoaicelor care trăiesc în Londra”

Un oficial Nissan a dezvăluit imaginea clientului ideal pentru viitorul model compact din gama Infiniti, destinat a se bate cu BMW Seria 1 şi Audi A3. Debutul maşinii este aşteptat abia în 2015.
Vineri, 01 Februarie 2013 | Intern

BMW a lansat Seria 1 xDrive cu o cursă pe pârtia de la Predeal

BMW şi-a dorit o lansare spectaculoasă pentru BMW Seria 1 xDrive în România. Aşa se face că modelul german a ajuns pe pârtia Cocoşul din Predeal, unde şi-a măsurat forţele cu un schior profesionist pe cei 2250 metri de coborâre.
Miercuri, 19 Decembrie 2012 | Modele noi

BMW Seria 1 Coupe şi Cabrio vin cu o ediţie de adio la Salonul de la Detroit

BMW a anunţat că va dezvălui în cadrul Salonului Auto de la Detroit o ediţie specială a modelelor Seria 1 Coupe şi Cabrio. Modelele propun un pachet estetic nou şi o echipare mai bogată.
Marti, 27 Noiembrie 2012 | Modele noi

BMW pregăteşte un nou model pentru gama M, bazat pe Seria 1

Potrivit unor surse din cadrul mărcii, BMW pregăteşte un model M bazat pe viitoarea versiune berlină a celei de-a doua generaţii a lui Seria 1.
Joi, 04 Octombrie 2012 | Video

2xVIDEO: Cum sună motorul BMW cu trei cilindri de 1.5 litri

BMW a echipat un Seria 1 cu noul său motor pe benzină, de 1.5 litri cu trei cilindri. Surprinzător, noul propulsor sună foarte bine pe compactul bavarez.

Tag-uri similare

Mercedes, BMW, Audi, Mercedes-Benz, Lexus, hibrid, Saab, Infiniti, vehicule electrice, BMW M3
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru