Briatore

Sambata, 25 Aprilie 2009 | Formula 1

Briatore: "FOTA vrea sa interzica KERS din 2010"

Flavio Briatore sustine ca echipele din Formula 1 vor propune forului mondial interzicerea sistemului KERS in sezonul 2010 din considerente financiare.
Sambata, 25 Aprilie 2009 | F1 Short

Briatore: "Alonso va revitaliza Renault"

Flavio Briatore este convins ca Renault va incepe sa obtina rezultate bune si isi bazeaza afirmatiile pe calitatile lui Fernando Alonso.
Marti, 21 Aprilie 2009 | F1 Short

Briatore: "Alonso putea termina pe locul 5"

Flavio Briatore sustine ca Fernando Alonso putea termina pe locul 5 in China si anunta update-uri pentru monopost in cursa din Bahrain, criticandu-l totodata pe Nelson Piquet Jr.
Marti, 21 Aprilie 2009 | F1 Short

Alonso, tradat de alegerea neinspirata a strategiei

Fernando Alonso a admis ca a ratat prezenta in puncte din cauza intrarii la boxe exact cand safety car-ul a iesit de pe circuit.
Sambata, 18 Aprilie 2009 | F1 Short

Briatore: "Brawn GP nu trebuie sa primeasca bani"

Flavio Briatore va propune echipelor ca Brawn GP sa nu primeasca bani din drepturile de televizare ale Formulei 1 in 2009, suma vehiculata fiind de 30 de milioane de euro.
Vineri, 17 Aprilie 2009 | Formula 1

Button reactioneaza la acuzatiile lui Briatore

Jenson Button spune ca Brawn GP este in fruntea Formulei 1 pentru ca echipa a realizat cel mai bun monopost de pe grila, dupa ce Flavio Briatore a acuzat "noua ordine".
Vineri, 17 Aprilie 2009 | F1 Short

Barrichello: "Briatore nu stie sa piarda"

Rubens Barrichello spune ca Flavio Briatore nu stie sa piarda, dupa ce seful Renault s-a aratat indignat ca Brawn GP este in fruntea Formulei 1.
Vineri, 17 Aprilie 2009 | F1 Short

Briatore: "Noua ordine afecteaza credibilitatea F1"

Flavio Briatore sustine ca noua ordine a echipelor din Formula 1 afecteaza credibilitatea competitiei si este revoltat de prezenta in frunte a celor de la Brawn GP.
Vineri, 17 Aprilie 2009 | F1 Short

Schimb dur de replici intre Ferrari, Williams si Renault

Stefano Domenicali si Adam Parr au avut un schimb dur de replici pe tema legalitatii monoposturilor Ferrari si Renault din ultimii 10 ani.
Marti, 14 Aprilie 2009 | F1 Short

Piquet: "Este foarte greu sa fiu la Renault"

Nelson Piquet Jr si-a manifestat frustrarea ca Fernando Alonso primeste intreaga atentie a echipei si spune ca incearca sa accepte doar partile pozitive ale sefului Flavio Briatore.
Marti, 14 Aprilie 2009 | F1 Short

Reduceri de salarii la Renault

Flavio Briatore si-a diminuat propriul salariu cu 20%, in timp ce inginerii primesc cu 10% mai putin decat in 2008. In schimb, salariul lui Nelson Piquet Jr nu a avut de suferit, intrucat acesta nu castiga mai mult de milion de dolari pe an.
Luni, 06 Aprilie 2009 | F1 Short

Briatore si Theissen acuza: "Deflectorul face legea in F1"

Flavio Briatore si Mario Theissen sustin ca Brawn GP, Williams si Toyota sunt in frunte in acest debut de sezon doar datorita noului tip de deflector utilizat.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Marti, 31 Martie 2009 | F1 Short

Ecclestone: "Exista un conflict de interese in cadrul FOTA"

Bernie Ecclestone sustine ca in cadrul FOTA exista un conflict de interese, dupa ce Flavio Briatore l-a acuzat pe Ross Brawn ca nu dezvaluie toate detaliile tehnice ale regulamentului.
Luni, 30 Martie 2009 | F1 Short

Alonso: "Locul 5 nu este cel mai bun rezultat"

Fernando Alonso este multumit de locul 5 ocupat la Melbourne, desi admite ca a sperat la un rezultat mai bun in acest weekend.
Sambata, 28 Martie 2009 | Formula 1

Apelul impotriva echipelor "ilegale" se judeca pe 14 aprilie

Curtea Internationala de Apel a FIA va decide 14 aprilie daca monoposturile echipelor Brawn GP, Williams si Toyota respecta regulamentul tehnic in privinta deflectoarelor utilizate.
Miercuri, 25 Martie 2009 | F1 Short

Briatore: "Renault a concediat 50 de angajati de la Enstone"

Flavio Briatore a dezvaluit ca Renault a concediat 50 de angajati ai fabricii de la Enstone si a redus salariile celor care si-au pastrat locurile de munca.
Marti, 24 Martie 2009 | F1 Short

Renault a redus salariile lui Alonso si Piquet Jr

Flavio Briatore a dezvaluit ca Renault a micsorat salariile lui Fernando Alonso si Nelson Piquet Jr din cauza crizei economice.
Marti, 24 Martie 2009 | Formula 1

McLaren si Renault au vrut sa boicoteze MP al Australiei

Bernie Ecclestone a dezvaluit ca McLaren, Renault au amenintat ca echipele vor boicota Marele Premiu al Australiei pentru ca nu si-au primit sumele de bani pentru semnarea Acordului Concorde.
Duminica, 22 Martie 2009 | F1 Short

Briatore: "Vocea echipelor conteaza"

Flavio Briatore considera ca pasul inapoi facut de FIA in privinta sistemului de punctare este o dovada a faptului ca dorintele echipelor conteaza daca acestea sunt unite.
Miercuri, 18 Martie 2009 | F1 Short

Briatore critica implementarea bugetului maxim

Flavio Briatore considera ca impunerea unui buget maxim anual in Formula 1 este un soc pentru echipele prezente in competitie, insa sustine noul sistem de punctare din Formula 1.

Tag-uri similare

Ferrari, Renault, McLaren, Toyota, Red Bull, Williams, regulament, Honda, FIA, Alonso
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru