Briatore

Luni, 14 Septembrie 2009 | Formula 1

Piquet Senior: "Alonso stie totul despre Singapore"

Nelson Piquet Senior sustine ca Fernando Alonso stie tot ce s-a intamplat in privinta accidentului deliberat comis de fiul sau la Marele Premiu al statului Singapore din 2008.
Luni, 14 Septembrie 2009 | F1 Short

Alonso, impulsionat de rezultatul de la Monza

Fernando Alonso tineste cel putin un podium in finalul sezonului dupa ce a reusit sa obtina locul 5 in Marele Premiu al Italiei, insa Romain Grosjean este dezamagit de cursa dificila de care a avut parte.
Sambata, 12 Septembrie 2009 | Formula 1

Piquet Jr. explica in detaliu producerea accidentului

Nelson Piquet Jr. a explicat cu lux de amanunte modul in care a produs accidentul din cursa de la Singapore de anul trecut, intr-o noua declaratie aparuta pe internet.
Sambata, 12 Septembrie 2009 | Formula 1

Briatore: "Renault nu a gresit cu nimic"

Flavio Briatore sustine ca Renault nu a gresit cu nimic in privinta scandalului legat de Marele Premiu al statului Singapore din 2008, insa a evitat sa comenteze acuzatiile formulate de Nelson Piquet Jr.
Sambata, 12 Septembrie 2009 | Formula 1

Piquet Jr. nu se lasa intimidat de Renault

Nelson Piquet Jr. spune ca nu se teme de faptul ca a fost dat in judecata de Renault si Flavio Briatore, intrucat a spus adevarul in privinta accidentului de la Marele Premiu al statului Singapore din 2008.
Vineri, 11 Septembrie 2009 | Formula 1

Renault si Briatore au dat in judecata familia Piquet

Renault a inceput procedurile legale impotriva lui Nelson Piquet Junior si Nelson Piquet Senior, acuzandu-i ca au santajat echipa pentru ca brazilianul sa concureze pana la finalul sezonului.
Vineri, 11 Septembrie 2009 | Formula 1

Briatore il acuza pe Piquet Jr. de santaj

Flavio Briatore sustine ca acuzatiile formulate de Nelson Piquet Jr. referitoare la Marele Premiu al statului Singapore din 2008 sunt minciuni sfruntate care reprezinta un santaj la adresa sa.
Joi, 10 Septembrie 2009 | Formula 1

Alonso, surprins de scandalul in care este implicata Renault

Fernando Alonso sustine ca este surprins de scandalul in care este implicata Renault si spune ca se concentreaza exclusiv pe Marele Premiu al Italiei din acest weekend.
Joi, 10 Septembrie 2009 | Formula 1

Detalii incendiare despre scandalul Renault

Nelson Piquet Jr. a dezvaluit ca echipa l-a instruit sa produca accidentul din Marele Premiu al statului Singapore din sezonul 2008, insa Renault sustine ca brazilianul a fost cel care a facut aceasta propunere.
Luni, 31 August 2009 | F1 Short

Ferrari neaga inlocuirea lui Badoer cu Alonso

Ferrari si Flavio Briatore au exclus posibilitatea ca Fernando Alonso sa il inlocuiasca pe Luca Badoer in Marele Premiu al Italiei de la Monza.
Luni, 31 August 2009 | F1 Short

Alonso, frustrat de abandonul din Belgia

Fernando Alonso si Flavio Briatore si-au exprimat dezamagirea pentru abandonul de la Spa din cauza unui incident in primul viraj, considerand ca monopostul era foarte rapid.
Marti, 25 August 2009 | F1 Short

Renault va face demonstratie de F1 in Rusia

Renault a anuntat ca va face o demonstratie de Formula 1 in localitatea Soci din Rusia la jumatatea lunii septembrie, la care vor participa Romain Grosjean si Adam Kahn.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Luni, 24 August 2009 | F1 Short

Renault, increzatori dupa rezultatul de la Valencia

Fernando Alonso este optimist ca Renault va termina sezonul pe un trend ascendent dupa locul 6 izbutit in Spania, in timp ce Romain Grosjean spera sa isi imbunatateasca performantele.
Duminica, 23 August 2009 | F1 Short

Briatore: "Alonso putea obtine pole position"

Flavio Briatore sustine ca Fernando Alonso ar fi putut obtine primul loc in calificarile de la Valencia, insa monopostul Renault a avut probleme tehnice la frane.
Sambata, 22 August 2009 | F1 Short

Briatore lauda debutul lui Grosjean

Flavio Briatore este incantat de debutul lui Romain Grosjean in Formula 1 si anticipeaza ca Renault poate fi la fel de competitiva la Valencia precum la Hungaroring.
Marti, 18 August 2009 | Formula 1

OFICIAL: Grosjean il inlocuieste pe Piquet Jr. la Renault

Renault a confirmat marti ca Romain Grosjean va fi noul pilot al echipei in a doua parte a sezonului, urmand astfel sa il inlocuiasca pe brazilianul Nelson Piquet Jr.
Joi, 13 August 2009 | F1 Short

Piquet Jr: "Briatore ia 20% din salariile pilotilor"

Nelson Piquet Jr. a lansat un nou atac la adresa lui Flavio Briatore, afirmand ca italianul solicita 20% din contractele pilotilor pe care ii reprezinta si ca nu ii va cauta un nou job.
Luni, 03 August 2009 | Formula 1

Piquet Jr a fost concediat de la Renault!

Nelson Piquet Jr a confirmat luni ca a fost concediat de la Renault si a lansat un atac extrem de dur la adresa fostei sale echipe si a managerului Flavio Briatore.
Marti, 28 Iulie 2009 | Formula 1

Schimb incredibil de replici intre Briatore si Piquet Jr.

Sansele ca Nelson Piquet Jr sa fie concediat de la Renault au crescut exponential dupa ce brazilianul a avut un schimb de replici extrem de dur cu Flavio Briatore.
Marti, 14 Iulie 2009 | Formula 1

Briatore: "Nu stiu daca Piquet Jr. va pilota in Ungaria"

Flavio Briatore a refuzat sa comenteze speculatiile despre o posibila indepartare a lui Nelson Piquet Jr de la Renault, sustinand ca nu stie daca brazilianul va pilota in Ungaria.

Tag-uri similare

Ferrari, Renault, McLaren, Toyota, Red Bull, Williams, regulament, Honda, FIA, Alonso
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru