Briatore

Marti, 14 Iulie 2009 | F1 Short

Renault, impresionati de update-urile din Germania

Fernando Alonso crede ca Renault poate obtine podiumuri in acest sezon dupa rezultatele obtinute in Germania, insa admite ca Red Bull si Brawn GP dispun de monoposturi foarte competitive.
Luni, 13 Iulie 2009 | F1 Short

Alonso, increzator in performanta monopostului Renault

Fernando Alonso priveste cu incredere restul sezonului, considerand ca monopostul Renault s-a dovedit foarte competitiv in Germania, mai ales ca a realizat si cel mai rapid tur de pista in cursa.
Vineri, 26 Iunie 2009 | F1 Short

Briatore vrea Turcia afara din calendar din cauza tribunelor goale

"Nu are rost sa investim intr-o catedrala goala, chiar daca ea ne aduce bani" spune Flavio Briatore despre Marele premiu al Turciei, care sufera de lipsa cronica a spectatorilor.
Joi, 25 Iunie 2009 | Formula 1

Echipele vor imbunatatirea spectacolului in F1

Echipele din Formula 1 mizeaza pe o crestere a spectacolului in cadrul competitiei prin care sa satisfaca dorintele fanilor pentru imbunatatirea Marelui Circ.
Luni, 22 Iunie 2009 | F1 Short

Alonso, frustrat ca nu a terminat in puncte

Fernando Alonso si-a exprimat frustrarea ca nu a reusit sa castige puncte in Anglia, atat din cazua startul slab, cat si pentru ca a fost blocat in spatele lui Heidfeld.
Marti, 16 Iunie 2009 | Formula 1

Ecclestone: "Briatore vrea o competitie separata"

Bernie Ecclestone sustine ca Flavio Briatore este singurul membru FOTA care isi doreste cu orice pret crearea unei competitii paralele cu Formula 1.
Vineri, 05 Iunie 2009 | F1 Short

Briatore: "Renault nu mai are sanse la titlu"

Flavio Briatore considera ca Renault nu mai are nicio sansa la titlul mondial si crede ca red Bull Racing este singura echipa care poate concura de la egal la egal cu Brawn GP.
Joi, 28 Mai 2009 | Formula 1

Briatore ar putea cumpara echipa Renault

Flavio Briatore ar putea deveni proprietarul echipei Renault, intrucat constructorul francez intentioneaza sa se retraga din Formula 1, potrivit unor informatii din presa internationala.
Miercuri, 27 Mai 2009 | Formula 1

Briatore: "Echipele din GP2 ar devaloriza Formula 1"

Seful echipei renault sustine ca intrarea unor teamuri de mana a doua in Marele Circ ar fi un atentat la credibilitatea si nivelul de tehnologie al constructorilor mari.
Luni, 25 Mai 2009 | F1 Short

Renault pregateste un update pentru Istanbul

Flavio briatore sustine ca echipa sa va avea un ciuvant de spus in Turcia dupa ce Renault va introduce cateva update-uri la nivelul monoposturilor.
Luni, 18 Mai 2009 | F1 Short

Briatore: "Brawn GP este aproape campioana"

Flavio Briatore crede ca nicio echipa nu va fi capabila sa detroneze Brawn GP de pe prima pozitie a clasamentului si sustine ca britanicii vor continua sa dezvolte monopostul BGP 001.
Vineri, 15 Mai 2009 | F1 Short

Piquet: "Inteleg maniera de conducere a lui Briatore"

Nelson Piquet Jr spune ca Flavio Briatore obisnuieste sa il critice deoarece considera ca presiunea asupra pilotilor este un aspect pozitiv prin care acestia isi pot imbunatati performantele.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Joi, 14 Mai 2009 | Formula 1

Briatore: "Nu vrem sa ne despartim de FIA"

Flavio Briatore sustine ca echipele nu vor sa paraseasca Formula 1, insa crede ca FIA ar trebui sa fie un simplu arbitru si nu organismul care stabileste regulile.
Marti, 12 Mai 2009 | F1 Short

Briatore: "F1 este o prioritate pentru Renault"

Flavio Briatore sustine ca Formula 1 reprezinta una dintre prioritatile grupului Renault, insa Christian Horner nu este sigur daca francezii vor ramane in competitie si anul viitor.
Marti, 12 Mai 2009 | F1 Short

Domenicali: "Daca este nevoie, voi pleca"

Stefano Domenicali sustine ca ar fi dispus sa plece de la condicerea Scuderiei Ferrari daca acest lucru ar pune capat crizei prin care trece echipa.
Luni, 11 Mai 2009 | F1 Short

Briatore: "Vreau sa-l sprijin pe Piquet, nu sa-l ucid"

Flavio Briatore sustine ca Renault il sprijina neconditionat pe Nelson Piquet Jr, afirmand ca un pilot care trece prin momente dificile are nevoie de ajutor.
Luni, 11 Mai 2009 | F1 Short

Briatore: "Echipele mici n-au ce cauta in F1"

Flavio Briatore sustine ca echipele care isi permit un buget de numai 20-25 de milioane de euro anual strica imaginea Formulei 1.
Luni, 11 Mai 2009 | F1 Short

Alonso nu se astepta la o clasare in puncte

Fernando Alonso a dezvaluit ca nu anticipa ca va termina in puncte Marele Premiu al Spaniei, insa este multumit de rezultat si de performantele masinii.
Miercuri, 29 Aprilie 2009 | F1 Short

Ferrari va introduce un nou deflector in Spania

Stefano Domenicali a anuntat ca Ferrari va aduce o versiune preliminara pentru noul deflector chiar la Marele Premiu al Spaniei.
Luni, 27 Aprilie 2009 | F1 Short

Briatore lauda prestatia lui Piquet Jr

Flavio Briatore crede ca Nelson Piquet Jr a avut o cursa excelenta in Bahrain, insa la fel ca si Fernando Alonso admite ca Renault astepta mai multe puncte dupa acest weekend.

Tag-uri similare

Ferrari, Renault, McLaren, Toyota, Red Bull, Williams, regulament, Honda, FIA, Alonso
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru