Briatore

Luni, 21 Septembrie 2009 | Formula 1

Piquet Jr. spera sa concureze in F1 in 2010

Piquet Jr. si-a exprimat speranta de a concura in Formula 1 in sezonul urmator, in ciuda faptului ca a produs un accident deliberat in Marele Premiu al statului Singapore din 2008.
Luni, 21 Septembrie 2009 | F1 TOP

OFICIAL: Briatore, exclus pe viata din Formula 1!

Renault a primit o sanctiune de doi ani cu suspendare, iar Flavio Briatore a fost exclus pe viata din Formula 1 in urma scandalului legat de Marele Premiu al statului Singapore din 2008.
Luni, 21 Septembrie 2009 | Formula 1

CRASHGATE LIVE: Consiliul Mondial delibereaza

Consiliul Mondial al FIA a inceput deja deliberarile in scandalul in care este implicata Renault, iar Fernando Alonso si Bernard Rey vor face declaratii de presa pe parcursul zilei de astazi.
Luni, 21 Septembrie 2009 | Formula 1

CRASHGATE LIVE: Reprezentatii Renault au sosit la audieri

Renault este reprezentata la audierile Consiliului Mondial de presedintele Barnard Rey, Fernando Alonso si Nelson Piquet Jr. facandu-si la randul lor aparitia la Paris.
Luni, 21 Septembrie 2009 | Formula 1

FIA va anunta luni verdictul in scandalul Renault

Consiliul Mondial al FIA a inceput in aceasta dimineata audierile in cazul Renault referitoare la Marele Premiu al statului Singapore din 2008, un verdict fiind asteptat in cursul acestei dupa-amiezi.
Vineri, 18 Septembrie 2009 | Formula 1

Update: Piquet: "FIA stie din 2008 despre accidentul deliberat"

Nelson Piquet Senior a informat FIA despre accidentul deliberat produs de fiul sau la cursa din Singapore inca din luna noiembrie a anului trecut, insa forul mondial a refuzat sa ia masuri la vremea respectiva.
Vineri, 18 Septembrie 2009 | Formula 1

Briatore si Symonds nu pot fi suspendati din F1

Consiliul Mondial al FIA nu ii poate suspenda pe Flavio Briatore si Pat Symonds din activitatea sportiva, intrucat nu mai sunt angajati ai echipei Renault.
Joi, 17 Septembrie 2009 | Formula 1

Lauda: "Renault trebuie penalizata drastic"

Fostul campion mondial Niki Lauda considera ca Renault trebuie sanctionata sever pentru trucarea accidentului lui Nelson Piquet Jr. de la Marele Premiu al statului Singapore.
Joi, 17 Septembrie 2009 | Formula 1

Cinci pretendenti pentru functia de sef al echipei Renault

Presa britanica sustine ca Alain Prost este principalul favorit sa preia conducerea echipei Renault dupa plecarea lui Flavio Briatore, insa numele surpriza de pe lista candidatilor este cel al lui Olivier Quesnel, seful echipei Citroen din WRC.
Joi, 17 Septembrie 2009 | Formula 1

Renault: "Briatore si Symonds sunt singurii vinovati"

Directorul executiv al Renault sustine ca Flavio Briatore si Pat Symonds sunt singurii vinovati in scandalul in care este implicata echipa franceza in privinta evenimentelor de la Marele Premiu al statului Singapore din 2008.
Joi, 17 Septembrie 2009 | Formula 1

FIA: "Alonso nu stie nimic despre Singapore 2008"

Documentele aparute miercuri in presa internationala sugereaza ca FIA il considera nevinovat pe Fernando Alonso in ceea ce priveste accidentul lui Nelson Piquet Jr. de la Marele Premiu al statului Singapore din sezonul 2009.
Joi, 17 Septembrie 2009 | Formula 1

David Richards ar putea prelua Renault

David Richards a devenit favorit la preluarea functiei de sef la Renault, presa internationala speculand ca britanicul ar putea chiar sa cumpere intreaga echipa de la francezi.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Joi, 17 Septembrie 2009 | Formula 1

Briatore: "Am demisionat pentru a salva echipa"

Flavio Briatore sustine ca a demonsionat din functia de manager pentru a salva echipa Renault de la o pedeapsa aspra din partea FIA in scandalul legat de Marele Premiu al statului Singapore din 2008.
Miercuri, 16 Septembrie 2009 | Formula 1

DOCUMENT: Dosarul FIA impotriva echipei Renault

Automarket va ofera dosarul integral realizat de FIA impotriva echipei Renault, care va fi prezentat in fata Consiliului Mondial pe 21 septembrie.
Miercuri, 16 Septembrie 2009 | Formula 1

OFICIAL: Briatore si Symonds au parasit echipa Renault

Renault a confirmat miercuri ca Flavio Briatore si Pat Symonds au parasit echipa si a anuntat ca nu contesta acuzatiile formulate de Nelson Piquet Jr la adresa echipei.
Miercuri, 16 Septembrie 2009 | Formula 1

Renault decide miercuri viitorul lui Briatore

Renault va decide miercuri daca Flavio Briatore va ramane la conducerea echipei de Formula 1 in urma scandalului in care este implicat constructorul francez.
Marti, 15 Septembrie 2009 | Formula 1

Renault ar putea renunta la serviciile lui Briatore

Presa spaniola sustine ca Renault a propus forului mondial sa il concedieze pe Flavio Briatore pentru a evita o pedepasa aspra din partea FIA in scandalul legat de cursa de la Singapore din sezonul trecut.
Marti, 15 Septembrie 2009 | Formula 1

Radiografia conversatiilor radio din timpul accidentului lui Piquet

Conversatiile radio dintre oficialii echipei Renault din timpul Marelui Premiu al statului Singapore din sezonul 2008 sugereaza ca accidentul lui Nelson Piquet Jr. a facut parte din strategia echipei pentru a facilita victoria lui Fernando Alonso.
Marti, 15 Septembrie 2009 | Formula 1

Informatii noi despre declaratia lui Symonds

Pat Symonds a recunoscut ca a luat parte la o intalnire privata cu Nelson Piquet Jr. inainte de Marele Premiu al statului Singapore din sezonul 2008, insa a refuzat sa raspunda la o serie de intrebari esentiale pentru investigatia FIA.
Marti, 15 Septembrie 2009 | Formula 1

Symonds a primit imunitate din partea FIA

Pat Symonds a primit imunitate din partea FIA pentru ca directorul departamentului de inginerie al Renault sa nu fie suspendat daca va oferi toate amanuntele legate de accidentul lui Nelson Piquet Jr. in Marele Premiu al statului Singapore din sezonul 2008.

Tag-uri similare

Ferrari, Renault, McLaren, Toyota, Red Bull, Williams, regulament, Honda, FIA, Alonso
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru