Briatore

Luni, 11 Ianuarie 2010 | Formula 1

OFICIAL: FIA face apel impotriva lui Briatore

FIA a anuntat oficial ca va face apel la decizia justiei franceze de a anula suspendarea pe viata din sporturile cu motor dictata initial impotriva lui Flavio Briatore.
Joi, 07 Ianuarie 2010 | Formula 1

Mosley propune schimbarea regulamentului FIA

Max Mosley a sfatuit FIA sa modifice regulamentul pentru ca Flavio Briatore sa fie exclus pe viata din sporturile cu motor chiar daca nu are nevoie de licenta.
Miercuri, 06 Ianuarie 2010 | Formula 1

Briatore il va da in judecata pe Piquet Jr

Flavio Briatore intentioneaza sa ii dea in judecata pe Nelson Piquet Jr si pe pilotii care au rupt contractele cu el in urma scandalului Crashgate.
Miercuri, 06 Ianuarie 2010 | Formula 1

Briatore amana revenirea in Formula 1

Flavio Briatore este incantat de anularea suspendarii pe viata dictata initial de FIA, insa sustine ca nu intentioneaza sa revina in curand in Formula 1.
Miercuri, 06 Ianuarie 2010 | Formula 1

FIA refuza sa anunte anularea suspendarii lui Briatore

FIA este obligata de justitia franceza sa anunte anularea suspendarii lui Flavio Briatore din sporturile cu motor, insa forul mondial refuza sub pretextul ca poate face apel la aceasta decizie.
Marti, 05 Ianuarie 2010 | Formula 1

OFICIAL: Suspendarea pe viata a lui Briatore a fost anulata!

Flavio Briatore si Pat Symonds au castigat procesul impotriva FIA referitor la scandalul Crashgate, iar suspendarea celor doi din toate competitiile forului mondial a fost anulata.
Marti, 05 Ianuarie 2010 | Formula 1

Briatore afla marti verdictul in cazul Crashgate

Curtea Franceza de Justitie va anunta marti verdictul in cazul apelului facut de Flavio Briatore impotriva suspendarii pe viata din sporturile cu motor.
Vineri, 18 Decembrie 2009 | Formula 1

Mosley neaga razbunarea impotriva lui Briatore

Max Mosley a negat speculatiile potrivit carora excluderea lui Flavio Briatore din Formula 1 a reprezentat un act personal de razbunare.
Miercuri, 25 Noiembrie 2009 | Formula 1

Verdictul in cazul Briatore - FIA se va da pe 5 ianuarie

Curtea Franceza de Justitie va decide pe 5 ianurie daca anuleaza sau nu suspendarea pe viata din sporturile cu motor dictata de FIA impotriva lui Flavio Briatore.
Marti, 24 Noiembrie 2009 | Formula 1

Cazul Briatore - FIA se judeca marti la Paris

Curtea Franceza de Justitie va decide marti daca suspendarea pe viata dictata de FIA impotriva lui Flavio Briatore a fost justa.
Vineri, 13 Noiembrie 2009 | Formula 1

FIA condamna scurgerea de informatii in presa

FIA a criticat publicarea unor informatii confidentiale legate de sanctiunea dictata impotriva lui Flavio Briatore si sustine ca decizia a fost luata printr-un vot majoritar al Consiliului Mondial.
Joi, 12 Noiembrie 2009 | Formula 1

Symonds cere anularea suspendarii din F1

Pat Symonds a solicitat in justitie anularea suspendarii pe cinci ani din toate competitiile FIA, decizie luata de forul mondial pentru implicarea sa in scandalul Crashgate.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Marti, 20 Octombrie 2009 | Formula 1

Briatore a dat FIA in judecata pentru eliminarea pedepsei

Flavio Briatore se va judeca cu FIA pe 24 noiembrie pentru ca excluderea pe viata din sporturile cu motor sa fie eliminata si pentru a primi daune de 1 milion de euro.
Joi, 01 Octombrie 2009 | F1 Short

Alonso s-a consultat cu Briatore in privinta transferului

Fernando Alonso a dezvaluit ca s-a consultat cu Flavio Briatore in privinta unui transfer la Ferrari, iar italianul crede ca intelegerea este benefica si pentru spaniol si pentru echipa italiana.
Marti, 29 Septembrie 2009 | F1 Short

Piquet: "Alonso conducea Renault, nu Briatore"

Fostul campion mondial Nelson Piquet sustine ca Fernando Alonso este cel care a condus echipa Renault si nu fostul manager Flavio Briatore.
Miercuri, 23 Septembrie 2009 | Formula 1

Dosarul complet si audierile FIA in cazul Crashgate

FIA a prezentat pe site-ul sau oficial dosarul complet al scandalului Crashgate, precum si inregistrarile audio ale audierilor Consiliului Mondial din 21 septembrie.
Miercuri, 23 Septembrie 2009 | Formula 1

FIA: "Verdictul in cazul Crashgate s-a stabilit inainte de Consiliu"

Vicepresedintele FIA a sugerat ca Renault a ramas in Formula 1 pe criterii politice si ca forul mondial stabilise verdictul in cazul Crashgate inainte de intalnirea Consiliului Mondial din 21 septembrie.
Miercuri, 23 Septembrie 2009 | Formula 1

Un martor secret l-a condamnat pe Briatore!

Un angajat Renault a carui identitate este protejata a confirmat ca Flavio Briatore a stiut de planul lui Nelson Piquet Jr. de a produce un accident deliberat in Singapore, iar marturia sa a condus la excluderea pe viata a italianului din Formula 1.
Marti, 22 Septembrie 2009 | Formula 1

Briatore ar putea da FIA in judecata

Flavio Briatore s-a declarat devastat de excluderea definitiva din Formula 1, presa italiana sustinand ca britanicul ar putea da in judecata forul mondial.
Marti, 22 Septembrie 2009 | Formula 1

Mosley: "Renault nu a avut nicio responsabilitate morala"

Max Mosley sustine ca Renault a primit pedeapsa potrivita in privinta scandalului din Singapore intrucat nu a avut nicio responsabilitate morala pentru trucarea accidentului lui Nelson Piquet Jr.

Tag-uri similare

Ferrari, Renault, McLaren, Toyota, Red Bull, Williams, regulament, Honda, FIA, Alonso
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru