Cadillac ATS

Miercuri, 19 Noiembrie 2014 | Modele noi

Cadillac ATS-V: americanii au scos un concurent de 455 CP pentru BMW M3 şi M4

Mândria sportivă a mărcii Cadillac este, începând de astăzi, noul ATS-V. Modelul de segment mediu reuşeşte să scoată maximum dintr-un motor Twin Turbo de 3.6 litri.
Marti, 11 Noiembrie 2014 | Modele noi

Cadillac ATS-V Coupe: rivalul american al lui BMW M4, anticipat de un teaser video

Cadillac se pregăteşte să dezvăluie noul ATS-V Coupe cu ocazia Salonului Auto de la Los Angeles. Modelul va rivaliza cu BMW M4 şi a fost deja anticipat de un teaser video.
Vineri, 26 Septembrie 2014 | Modele noi

Cadillac vrea să atace Mercedes CLA cu un sedan coupe

Cadillac îşi propunse să ofere în scurt timp un sedan coupe de talia modelelor Mercedes CLA şi Audi A3 Sedan. Modelul americanilor va asigura intrarea în gamă şi va creşte popularitatea brandului în rândul tinerilor.
Luni, 22 Septembrie 2014 | PARIS 2014

Cadillac ATS Coupe ajunge şi în Europa. BMW Seria 4 are un nou rival

Cadillac ATS Coupe va ajunge oficial şi pe piaţa din Europa. Modelul îşi propune să fure din clienţii lui BMW Seria 4 cu ajutorul unui design curajos şi al unui motor pe benzină de aproape 300 de cai putere.
Joi, 28 August 2014 | Modele noi

Cadillac ATS-V, rivalul american al noului BMW M3, se va lansa în noiembrie

Cadillac ATS-V sedan va porni pe urmele best-seller-ului BMW M3 începând cu această toamnă. Berlina americană de performanţă va debuta la Los Angeles şi va încerca să fure din clienţii lui M3.
Miercuri, 09 Iulie 2014 | Modele noi

Cadillac ATS facelift - imagini şi detalii despre rivalul lui BMW Seria 3

Cadillac a dezvăluit astăzi faceliftul modelului ATS, rivalul unor modele premium ca BMW Seria 3 şi Audi A4. Sedanul vine cu mai multe sisteme de siguranţă şi modificări interioare.
Marti, 11 Martie 2014 | Modele noi

Cadillac pregăteşte o invazie europeană cu noile ATS şi Escalade

Cadillac vrea să îşi extindă acoperirea şi în Europa. În cadrul Salonului Auto de la Geneva, oficialii Cadillac şi-au exprimat intenţia de a oferi o gamă premium capabilă să rivalizeze cu brandurile germane.
Marti, 14 Ianuarie 2014 | Modele noi

Cadillac ATS Coupe - cel mai nou rival pentru BMW Seria 4 şi Audi A5

Cadillac ATS Coupe este cel mai nou rival pentru BMW Seria 4 şi Audi A5. Modelul a fost dezvăluit oficial la Detroit şi soseşte în vară.
Luni, 23 Decembrie 2013 | Modele noi

Topul premierelor aşteptate la Salonul Auto de la Detroit

Fiecare început de an marchează debutul unuia dintre cele mai importante saloane auto din lume, organizate la Detroit. Şi anul acesta constructorii se înghesuie dincolo de Ocean. Am adunat deja 10 premiere importante care vor influenţa şi piaţa europeană.
Marti, 26 Noiembrie 2013 | Modele noi

Cadillac ATS Coupe - rivalul lui BMW Seria 4 va fi expus la Salonul de la Detroit

Cadillac va încerca să ofere variante de caroserie diferite pentru modelul de segment mediu ATS. Prima dintre ele va debuta la Salonul de la Detroit.
Luni, 02 Septembrie 2013 | Modele noi

Cadillac îşi va extinde gama cu trei SUV-uri şi mai multe sedanuri până în 2017

Cadillac vrea să îşi extindă gama cu modele noi până în 2017, cu scopul de a contracara ofensiva constructorilor germani premium. Americanii vor miza pe trei SUV-uri şi o gamă nouă de sedanuri.
Luni, 14 Ianuarie 2013 | Premii auto

Americanii şi-au ales ”Maşina anului 2013” - Cadillac ATS

Salonul Auto de la Detroit a debutat cu decernarea titlului de ”Maşina Anului în SUA”. Anul acesta, titlul i-a revenit lui Cadillac ATS, rivalul american pentru BMW Seria 3.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Joi, 19 Iulie 2012 | General

VIDEO: Cadillac va rula reclama lui ATS la Jocurile Olimpice

Cadillac a creat o campanie publicitară grandioasă pentru noul ATS. Rivalul lui BMW Seria 3 şi Audi A4 a filmat mai multe reclame pe şosele celebre ale lumii. Spoturile vor fi difuzate în cadrul ceremoniei de debut a Jocurilor Olimpice.
Miercuri, 07 Martie 2012 | GENEVA 2012

GENEVA 2012 LIVE: Debutul lui Cadillac ATS declanşează războiul împotriva germanilor

Cadillac a declarat, oficial, război principalilor săi rivali germani: BMW, Audi şi Mercedes. Arma pe care mizează americanii este sedanul ATS.
Joi, 09 Februarie 2012 | General

Reclama lui Cadillac ATS, cea mai mare audienţă din istoria televiziunii americane

Reclama pregătită de Cadillac pentru finala Super Bowl de anul acesta a adunat un record impresionant de audienţă, cel mai mare din istoria televiziunii americane. Spotul are în prim plan noul ATS, rivalul lui BMW Seria 3.
Vineri, 13 Ianuarie 2012 | Autoipoteze

Cadillac pregăteşte şi un crossover, rival pentru BMW X3

Constructorul american îşi ia în serios rolul său în segmentul premium şi intenţionează să lanseze în viitorul apropiat un crossover capabil să se bată cu BMW X3.
Luni, 09 Ianuarie 2012 | Modele noi

Cadillac ATS - primele imagini ale noului rival pentru BMW Seria 3

Cadillac a prezentat la Detroit replica sa pentru segmentul mediu premium. ATS se va bate de la egal la egal cu BMW Seria 3, Audi A4 şi Mercedes C-Klasse.
Joi, 04 August 2011 | Modele noi

Prima imagine a noului Cadillac ATS, rivalul lui BMW Seria 3 şi Audi A4

Cadillac a publicat un teaser care trădează profilul viitorului său sedan de clasă medie. Modelul se va bate cu adversari redutabili ca BMW Seria 3 şi Audi A4.
Duminica, 26 Iunie 2011 | Modele noi

Acesta ar putea fi viitorul Cadillac ATS, rivalul lui Seria 3 şi C-Klasse

Cadillac ATS, rivalul lui Seria 3, C-Klasse şi A4 este tot mai aproape de realitate. În cadrul unui film publicat de GM.com, pentru scurt timp apare o platformă nouă pe bază căreia ar putea fi fabricat viitorul model de segment mediu al americanilor.
Vineri, 29 Octombrie 2010 | Modele noi

Cadillac pregăteşte un rival pentru BMW Seria 3 şi Mercedes C-Klasse

Cadillac ATS va apărea pe piaţă în 2013, va avea tracţiune spate şi promite să se bată cu mai-marii segmentului. Va reuşi modelul american să se impună?

Tag-uri similare

BMW Seria 3, Mercedes C-Klasse, Cadillac ATS, Cadillac rival BMW Mercedes
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru