Citroen DS3 WRC

Marti, 13 Ianuarie 2015 | WRC

Citroen DS3 WRC primeşte culori speciale la aniversarea a 60 de ani de la primul model DS

Citroen a dezvăluit noile culori pentru DS3 WRC, maşina cu care concurează în Campionatul Mondial de Raliuri, care aduce un omagiu primului model DS, lansat cu 60 de ani în urmă.
Vineri, 09 Ianuarie 2015 | WRC

Video: Loeb a testat Citroen DS 3 WRC pentru Raliul Monte Carlo

Sebastien Loeb a efectuat un test cu Citroen DS3 WRC ca parte a pregătirilor pentru Raliul Monte Carlo de la jumătatea lunii ianuarie.
Luni, 24 Noiembrie 2014 | WRC

Loeb va concura în Raliul Monte Carlo 2015 cu un Citroen DS3 WRC

Sebastien Loeb a fost invitat de Citroen să concureze în Raliul Monte Carlo din luna ianuarie cu un DS3 WRC, ca parte a unui program de promovare a brandului DS al constructorului francez.
Vineri, 15 Noiembrie 2013 | WRC

Kubica a abandonat în Raliul Marii Britanii la debutul la clasa WRC

Robert Kubica a abandonat în Raliul Marii Britanii la debutul la clasa WRC la volanul unui Citroen DS3 WRC, într-un moment în care ocupa locul şapte în clasamentul general.
Marti, 15 Octombrie 2013 | WRC

Kubica va debuta la clasa principală din WRC în Raliul Marii Britanii

Robert Kubica va concura cu un Citroen DS3 WRC în Raliul Marii Britanii. Evenimentul va marca debutul pilotului polonez la clasa principală a Campionatului Mondial de Raliuri.
Vineri, 01 Iunie 2012 | WRC

VIDEO: Hirvonen, implicat într-un grav accident cu Citroen DS3 WRC

Mikko Hirvonen şi copilotul său Jarmo Lehtinen au fost implicaţi într-un grav accident în timpul unui test efectuat cu Citroen DS3 WRC în Italia.
Vineri, 25 Martie 2011 | WRC

Raliul Portugaliei, PS 5-6/17: Ogier rămâne lider cu un avans minim

Sebastien Ogier se menţine pe primul loc în Raliul Portugaliei după primele şase probe speciale, însă are un avans de numai şapte secunde comparativ cu locul patru.
Vineri, 25 Martie 2011 | WRC

Raliul Portugaliei, PS 2-4/17: Patru piloţi, în luptă strânsă pentru victorie

Sebastien Ogier conduce un pluton compact din care mai fac parte Sebastien Loeb, Mikko Hirvonen şi Jari Matti Latvala după primele patru probe speciale din Raliul Portugaliei.
Marti, 08 Martie 2011 | WRC

VIDEO: Accidentul suferit de Ogier în Raliul Mexicului

Automarket vă prezintă accidentul în urma căruia Sebastien Ogier a ratat victoria în Raliul Mexicului cu numai două probe speciale înainte de final.
Duminica, 06 Martie 2011 | WRC

Loeb a câştigat pentru a cincea oară Raliul Mexicului

Sebastien Loeb a obţinut duminică în Mexic prima victorie din acest sezon, după ce coechipierul său Sebastien Ogier a avut un accident în PS 20.
Duminica, 06 Martie 2011 | WRC

Raliul Mexicului, PS 11-19: Ogier, favorit la victorie

Sebastien Ogier are prima şansă la victorie în Raliul Mexicului înaintea ultimelor trei probe speciale, însă francezul are un avans fragil de numai 10 secunde în faţa lui Sebastien Loeb.
Joi, 24 Februarie 2011 | WRC

VIDEO: Solberg a testat Citroen DS3 WRC în Franţa

Petter Solberg s-a antrenat în Franţa la volanul unui Citroen DS3 WRC ca parte a pregătirilor pentru Raliul Mexicului din luna martie.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Vineri, 18 Februarie 2011 | WRC

VIDEO: Citroen dezvăluie culisele din Raliul Suediei

Citroen a publicat un clip video inedit cu evenimentele din culise de la Raliul Suediei, prima etapă a sezonului 2011 din Campionatul Mondial de Raliuri.
Marti, 15 Februarie 2011 | WRC

VIDEO: Evoluţia lui Raikkonen în Raliul Suediei

Kimi Raikkonen a publicat un clip video cu evoluţia sa din Raliul Suediei, în care a terminat pe un onorant loc 8 la debutul în sezonul 2011 al WRC.
Luni, 14 Februarie 2011 | WRC

VIDEO: Rezumatul extins al Raliului Suediei

Automarket vă prezintă rezumatul extins al Raliului Suediei, prima etapă a sezonului 2011 din Campionatului Mondial de Raliuri, câştigată de Ford prin Mikko Hirvonen.
Vineri, 11 Februarie 2011 | WRC

Loeb, surprins de dificultatea Raliului Suediei

Septuplul campion mondial Sebastien Loeb susţine că nu se aştepta să aibă dificultăţi atât de mari din cauza zăpezii în prima zi a Raliului Suediei.
Joi, 10 Februarie 2011 | WRC

FOTO: Solberg prezintă culorile noului Citroen DS3 WRC pentru 2011

Petter Solberg a dezvăluit culorile noului model Citroen DS3 WRC cu care va concura în sezonul 2011 al Campionatului Mondial de Raliuri.
Miercuri, 09 Februarie 2011 | WRC

FEATURE: Campionatul Mondial de Raliuri 2011: Un nou început

Un nou regulament tehnic, o nouă colecţie de maşini, revenirea constructorului Mini şi rivalitatea dintre Sebastien Loeb şi Sebastien Ogier sunt ingredientele noului sezon de WRC.
Joi, 03 Februarie 2011 | WRC

Citroen va rămâne în WRC pe termen lung

Citroen susţine că va rămâne pe termen lung în Campionatul Mondial de Raliuri, chiar dacă actuala înţelegere expira la sfârşitul sezonului 2011.
Luni, 31 Ianuarie 2011 | WRC

Solberg speră să termine pe podium Raliul Suediei

Petter Solberg îşi propune să termine pe podium prima etapă a sezonului din WRC, după ce a testat pentru prima oară noul Citroen DS3 WRC.

Tag-uri similare

Citroen, Mini, WRC, Mini Countryman, Citroen DS3, Countryman, Citroen DS3 WRC, DS3 WRC
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru