Concept electric

Miercuri, 11 August 2021 | Concepte

Audi prezintă conceptul electric Skysphere: 630 de cai putere și autonomie de 500 km

Audi Skysphere este conceptul unui roadster 100% electric ce dezvoltă peste 630 de cai putere și promite o autonomie de 500 de kilometri.
Vineri, 07 Mai 2021 | Masini electrice si hibride

Prototipul electric MG Cyberster va primi versiune de serie

Britanicii de la MG au anunțat că prototipul electric Cyberster va intra în producție. Până acum, peste 5.000 de persoane și-ar fi exprimat interesul pentru achiziția viitorului model.
Luni, 19 Aprilie 2021 | Concepte

Honda prezintă SUV e:prototype: conceptul anunță un SUV electric pentru piața chineză

Honda SUV e:prototype este conceptul unui SUV electric pe care producătorul japonez vrea să-l lanseze doar pe piața din China. Versiunea de serie ar urma să fie disponibilă la vânzare din 2022.
Vineri, 09 Aprilie 2021 | Modele noi

Primele imagini oficiale cu prototipul electric MG Cyberster

Britanicii de la MG au publicat primele imagini oficiale cu Cyberster, un concept 100% electric care promite o autonomie de până la 800 de kilometri.
Vineri, 09 Aprilie 2021 | Masini electrice si hibride

Honda pregătește un concept electric și un hibrid plug-in: prezentare la Shanghai

Honda va prezenta un prototip electric și un model hibrid plug-in în cadrul Salonului Auto de la Shanghai.
Vineri, 02 Aprilie 2021 | Concepte

Conceptul electric MG Cyberster promite o autonomie de până la 800 de kilometri

Britanicii de la MG au publicat primele imagini cu Cyberster, un concept 100% electric cu o autonomie de până la 800 de kilometri.
Joi, 14 Ianuarie 2021 | Concepte

Renault 5 Prototype: francezii prezintă renașterea celebrului R5 ca model 100% electric

Renault 5 Prototype este conceptul unui viitor vehicul de oraș, 100% electric, prin care constructorul francez vrea să reînvie spiritul celebrului Renault R5.
Miercuri, 13 Ianuarie 2021 | Tehnologie

Prima mașină electrică de la Sony? Producătorul de electronice a început testele cu prototipul Vision-S

Producătorul de electronice Sony a început testele pe drumurile publice cu prototipul electric Vision-S. Conceptul are două motoare de 272 de cai putere și este dezvoltat în parteneriat cu austriecii de la Magna-Steyr.
Marti, 17 Noiembrie 2020 | Concepte

Mini a prezentat Vision Urbanaut: studiul de design anticipează tehnologiile și interiorul mașinilor autonome ale constructorului britanic

Mini a prezentat noul Vision Urbanaut, un studiu de design care pune într-o lumină nouă conceptul interioarelor auto în era conducerii autonome.
Joi, 15 Octombrie 2020 | Concepte

Renault prezintă noul concept electric Megane eVision: 217 CP și autonomie medie mixtă de până la 450 de kilometri

Renault a prezentat noul Megane eVision, un concept electric care va sta la baza unui hatchback de serie. Noua platformă folosită de francezi propune un motor electric cu 217 CP și o baterie cu capacitatea de 60 kWh. Versiunea de serie va păstra 95% din designul conceptului, iar lansarea va avea loc în 2021.
Marti, 13 Octombrie 2020 | Masini electrice si hibride

Video. Renault pregătește un nou concept electric: showcar-ul va fi prezentat în 15 octombrie

Renault a publicat un teaser video care anunță un viitor concept electric. Prototipul va fi expus în premieră în 15 octombrie pe aceeași scenă cu Dacia Spring.
Miercuri, 07 Octombrie 2020 | Concepte

Mercedes pregătește conceptul electric Vision EQXX: autonomie de aproximativ 1200 de kilometri

Mercedes dezvoltă în prezent un concept electric numit Vision EQXX ce promite o autonomie “spectaculoasă” de circa 1200 de kilometri. Potrivit nemților, noul vehicul va putea să parcurgă distanța Shanghai-Beijing sau traseul Stuttgart-Nisa cu o singură încărcare a bateriilor.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Joi, 01 Octombrie 2020 | Modele noi

Conceptul electric Cupra Tavascan ar putea primi o versiune de serie în 2024: “Ne luptăm ca visul nostru să devină realitate”

Noul șef de la Cupra spune că Tavascan, conceptul electric prezentat anul trecut, ar putea să aibă o versiune de serie cel mai devreme în 2024. “Ne luptăm ca visul nostru să devină realitate,” a declarat Wayne Griffiths.
Luni, 06 Iulie 2020 | Concepte

Primul teaser video cu viitorul Audi Q4 Sportback e-tron Concept: prototipul electric va fi prezentat în 7 iulie

Audi a publicat primul teaser video al noului Q4 Sportback e-tron Concept. Prototipul electric pregătit de constructorul german va fi prezentat în 7 iulie în cadrul unui eveniment online programat pentru ora 20:15, ora României.
Marti, 12 Mai 2020 | Concepte

Primele schițe cu viitorul MG Cyberster: prototip electric cu două locuri și design inspirat de clasicul MGB

MG pregătește lansarea unui nou concept electric. Constructorul deținut de chinezii de la SAIC va expune în scurt timp noul Cyberster, un prototip electric cu design inspirat de clasicul MGB.
Marti, 03 Martie 2020 | Concepte

Hyundai prezintă conceptul electric Prophecy și o nouă filozofie de design: volanul a fost înlocuit cu două joystick-uri

Hyundai a prezentat conceptul electric Prophecy, ce indică o nouă direcție de design pentru viitoarele modele ale constructorului sud-coreean. Pentru acest concept, volanul a fost înlocuit cu două joystick-uri care, spun asiaticii, asigură “mai mult confort și vizibilitate” pentru șofer.
Marti, 17 Decembrie 2019 | Masini electrice si hibride

Versiunea de serie a hypercar-ului electric Rimac C_Two va fi prezentată la Geneva: livrările vor demara până la finalul anului 2020

Versiunea de serie a conceptului Rimac C_Two va fi expusă în premieră în cadrul Salonului Auto de la Geneva din luna martie. Conceptul producătorului croat a fost echipat cu patru motoare electrice care dezvoltă 1.914 cai putere.
Miercuri, 27 Noiembrie 2019 | Modele noi

Bentley pregătește un model inspirat de conceptul EXP 100 GT: producția va fi limitată la doar 12 exemplare

Bentley, prin divizia Mulliner, va dezvolta un model exclusivist cu o producție de doar 12 exemplare și un preț de 1.5 milioane de lire sterline, potrivit informațiilor din presa britanică. Noul model este așteptat să împrumute unele caracteristici de design ale conceptului EXP 100 GT.
Miercuri, 23 Octombrie 2019 | Concepte

Nissan prezintă conceptul electric Ariya: două motoare electrice și o nouă direcție de design pentru “era condusului autonom”

Nissan Ariya, conceptul unui SUV 100% electric ce a fost lansat la Salonul Auto de la Tokyo, anunță o nouă direcție de design pentru constructorul nipon în “era condusului autonom”. Conceptul Nissan Ariya beneficiază de două motoare electrice, un display de 12.3 inch și o nouă tehnologie ProPILOT 2.0.
Vineri, 04 Octombrie 2019 | Concepte

Audi a publicat o imagine teaser cu un viitor concept electric: versiunea de serie a acestuia va avea la bază o platformă nouă dezvoltată alături de Porsche

Audi pregătește un nou concept electric care va avea dimensiuni apropiate de cele ale actualului A7 Sportback. Versiunea de serie va folosi platforma PPE, arhitectură dezvoltată în colaborare cu Porsche.

Tag-uri similare

concept electric, Porsche Boxster, Porsche Cayman, Fisker Karma, Th!nk, Valmet Eva, microcar electric, productia lui Porsche Boxster, productia lui Porsche Cayman
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru