Deflector

Marti, 14 Aprilie 2009 | Formula 1

Analiza: Verdictele posibile in scandalul deflectoarelor

Automarket va prezinta pe larg cele trei verdicte posibile pe care le poate lua FIA in privinta legalitatii deflectoarelor utilizate de Brawn GP, Williams si Toyota.
Duminica, 05 Aprilie 2009 | F1 Short

Brawn a propus clarificarea regulamentului acum un an

Ross Brawn a dezvaluit ca a propus echipelor in luna martie a anului trecut sa interzica posibilitatea de a dezvolta deflectoare precum cele utilizate in prezent de Brawn GP, Williams si Toyota.
Marti, 31 Martie 2009 | Formula 1

Cele doua interpretari ale deflectorului

Iata care sunt cele mai importante diferente ale deflectoarele utilizate de Brawn GP, Williams si Toyota comparativ cu cele folosite de celelalte echipe.
Sambata, 28 Martie 2009 | Formula 1

Apelul impotriva echipelor "ilegale" se judeca pe 14 aprilie

Curtea Internationala de Apel a FIA va decide 14 aprilie daca monoposturile echipelor Brawn GP, Williams si Toyota respecta regulamentul tehnic in privinta deflectoarelor utilizate.
Vineri, 27 Martie 2009 | F1 Short

Webber: "Deflectorul nu va crea un avantaj major"

Mark Webber considera ca Brawn GP, Toyota si Williams nu vor beneficia de un avantaj in Marele Premiu al Australiei prin utilizarea unui deflector contestat deja de echipele rivale.
Joi, 26 Martie 2009 | Formula 1

Deflectorul, noul mar al discordiei in Formula 1

Automarket va prezinta avantajele deflectorului utilizat de Brawn GP, Toyota si Willams si modul in care aceste trei echipe au reusit sa dezvolte o solutie tehnica diferita fata de rivali.
Joi, 26 Martie 2009 | Formula 1

Williams: "Suntem multumiti de hotararea FIA"

Oficialii echipei Williams sunt multumiti dupa ce comisarii de cursa au stabilit ca monopostul FW31 indeplineste regulamentul tehnic.
Joi, 26 Martie 2009 | F1 Short

Toyota: "Suntem multumiti de decizie"

Seful echipei Toyota este multumit dupa ce comisarii de cursa au respins protestul impotriva deflectorului utilizat de japonezi pe monopostul TF109.
Joi, 26 Martie 2009 | Formula 1

Protestul echipelor a fost respins

Comisarii de cursa au respins protestul initiat de Ferrari, Renault si Red Bull impotriva deflectoarelor utilizate de Brawn GP, Williams si Toyota.

Tag-uri similare

Mercedes, Ferrari, BMW, Renault, McLaren, Toyota, Red Bull, Williams, regulament, Opel
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru