Deflector

Marti, 28 Aprilie 2009 | Tuning

"Portocala mecanica" in versiune Porsche

Tunerul austriac Koenigseder a pregatit un kit aerodinamic pentru modelul german Porsche Carrera GT. Supercarul castiga in agresivitate si sportivitate.
Luni, 27 Aprilie 2009 | Formula 1

Toro Rosso va introduce un update pentru deflector

Toro Rosso a anuntat ca va introduce un update pentru deflectorul monopostului STR4 la Marele Premiu al Spaniei.
Joi, 23 Aprilie 2009 | F1 Short

BMW-Sauber renunta la apelul impotriva deflectoarelor

Un purtator de cuvant al echipei BMW-Sauber a confirmat ca echipa germana isi va retrage apelul de la Marele Premiu al Malaeziei impotriva deflectoarelor utilizate de Brawn GP, Williams si Toyota.
Marti, 21 Aprilie 2009 | Formula 1

FIA a publicat detaliile deciziei in privinta deflectoarelor

Federatia Internationala de Automobilism a dat publicitatii motivele care au condus la decizia de a declara drept legale deflectoarele utilizate de Brawn GP, Williams si Toyota.
Sambata, 18 Aprilie 2009 | Formula 1

Renault implementeaza un nou deflector pentru Alonso

Renault a introdus un update major la deflectorul monopostului R29 in stilul celor utilizate de Brawn GP, Williams si Toyota, insa solutia va fi implementata doar pentru Fernando Alonso.
Vineri, 17 Aprilie 2009 | Formula 1

McLaren a introdus un update pentru deflector

McLaren Mercedes a adus in China o versiune interimara pentru noul deflector al monopostului MP4-24 in stilul celui utilizat in prezent de Toyota Racing.
Joi, 16 Aprilie 2009 | F1 Short

Domenicali: "Conflictele trebuie rezolvate mai repede"

Stefano Domenicali spune ca viitoarele conflicte pe teme tehnice din Formula 1 trebuie rezolvate mult mai rapid decat in cazul scandalului generat de deflector.
Joi, 16 Aprilie 2009 | F1 Short

Alonso: "Brawn GP va ramane in frunte"

Fernando Alonso crede ca Brawn GP va ramane in fruntea plutonului dupa ce FIA a validat deflectorul utilizat de echipa britanica.
Joi, 16 Aprilie 2009 | F1 Short

Theissen: "Noul deflector va restrange depasirile"

Directorul departamentului de motorsport al BMW, Mario Theissen, considera ca implementarea noului tip de deflector pe toate monoposturile de F1 va duca la scaderea numarului de depasiri.
Joi, 16 Aprilie 2009 | Formula 1

Red Bull a demarat proiectul noului deflector

Adrian Newey, designerul sef al echipei Red Bull, va incepe imediat lucrul la noul defecltor al monopostului RB5, dupa ce FIA a validat solutiile similare utilizate de Brawn GP, Williams si Toyota.
Miercuri, 15 Aprilie 2009 | F1 Short

Renault nu va concura cu noul deflector in China

Pat Symonds a sugerat ca Renault nu va concura cu noul tip de deflector in China pentru ca dezvoltarea acestuia implica multa munca din partea inginerilor.
Miercuri, 15 Aprilie 2009 | Formula 1

Ferrari asteapta explicatii din partea FIA

Stefano Domenicali spune ca asteapta explicatii din partea FIA dupa ce Curtea Internationala de Apel a respins apelul impotriva echipelor Brawn GP, Williams si Toyota.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Miercuri, 15 Aprilie 2009 | Formula 1

Renault ar putea utiliza noul deflector in China

Renault este capabila sa utilizeze noul tip de deflector inca de la Marele Premiu al Chinei din acest weekend, potrivit informatiilor dezvaluite de publicatia The Guardian.
Miercuri, 15 Aprilie 2009 | Formula 1

Brawn: "Respectam apelul facut de rivali"

Ross Brawn este multumit de decizia FIA de a declara legal monopostul Brawn GP si spune ca respecta decizia rivalilor de a pune la indoiala respectarea regulamentului tehnic.
Miercuri, 15 Aprilie 2009 | Formula 1

Toyota, incantata de decizia FIA

Oficialii echipei Toyota s-au declarat incantati de decizia FIA de a respinge apelul impotriva deflectorului utilizat pe monopostul TF109.
Miercuri, 15 Aprilie 2009 | F1 TOP

FIA: Deflectoarele Brawn GP, Williams si Toyota sunt legale!

FIA a decis miercuri ca deflectoarele utilizate de Brawn GP, Williams si Toyota sunt legale, confirmand astfel deciziile comisarilor de cursa de la Melbourne si Sepang.
Miercuri, 15 Aprilie 2009 | Formula 1

Argumentele lui Brawn in privinta deflectoarelor

Ross Brawn si-a expus punctul de vedere in cadrul audierilor Curtii Internationale de Apel a FIA referitoare la deflectorul Brawn GP, dupa ce a fost criticat dur de Ferrari si Renault.
Marti, 14 Aprilie 2009 | Formula 1

Galerie foto: Audierile Curtii Internationale de Apel a FIA

Va prezentam o selectie de fotografii realizate cu putin timp inainte de inceperea audierilor Curtii Internationale de Apel a FIA in privinta legalitatii deflectoarelor utilizate de Brawn GP, Williams si Toyota.
Marti, 14 Aprilie 2009 | Formula 1

Ferrari: "FIA nu intelege nimic din scandalul deflectoarelor"

Avocatul Scuderiei Ferrari a acuzat FIA ca nu intelege nimic din scandalul deflectoarelor si a solicitat forului mondial sa declare solutiile adoptate de Brawn GP, Williams si Toyota drept ilegale.
Marti, 14 Aprilie 2009 | Formula 1

Renault: "FIA ne-a spus ca deflectorul este ilegal"

Avocatul echipei Renault a sustinut in timpul audierilor FIA de la Paris ca forul mondial a catalogat drept "ilegal" un deflector dezvoltat de francezi similar cu cel utilizat de Toyota.

Tag-uri similare

Mercedes, Ferrari, BMW, Renault, McLaren, Toyota, Red Bull, Williams, regulament, Opel
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru