"Portocala mecanica" in versiune Porsche

De Bogdan Mirică
Publicat Marti, 28.04.2009
Tunerul austriac Koenigseder a pregatit un kit aerodinamic pentru modelul german Porsche Carrera GT. Supercarul castiga in agresivitate si sportivitate.

Designul prea conservator al celor de la Porsche a facut ca, de-a lungul timpului, mai multi tuneri sa reinterpreteze aspectul vizual al modelelor din Stuttgart. Cel mai nou kit estetic a fost pregatit de tunerul austriac Koenigseder, care a dezvoltat o serie de accesorii mai agresive pentru supercarul Carrera GT.

Bodykit-ul introduce pe modelul german un nou spoiler frontal cu prize largi de aer, praguri laterale suplimentare, bosaje mai largi si un deflector supradimensionat, inglobat in spoilerul posterior. Eleronul nou si jantele negre din aliaj completeaza aspectul exterior, contribuind la conturarea unui look foarte agresiv. Pentru a scoate insa si mai bine in evidenta spiritul sportiv, Koenigseder a ales o culoare portocalie pentru finisajul caroseriei.

Tunerii austrieci au preferat sa nu se atinga de motorul V10 de 5.7 litri capabil sa dezvolte 612 cai putere, preferand sa isi limiteze aria de influenta doar la nivelul aspectului vizual.

via | CarScoop

Comentarii (1)

  • noname00
    si?
    Daca faceau motorul sa atinga 10.000 rpm, si sa aiba vreo 900CP aspirat era ceva. Tuneri estetici sunt o gramada, oricine iti face orice la oricare tuner, atata timp cat are bani, asa ca m-am saturat de toti acesti "ingineri de exceptie" care de fapt nu fac nimic.. La fel si la Golf VI GTI de mai devreme - au luat niste jante OZ, au lipit niste decaluri (cu cred ca au facut efortul sa vopseasca logo-ul lor) si au facut din calculator niste modificari software la ECU, cel mai probabil si modificarile le-au facut altundeva - mare branza. Singurii care fac ceva sunt cei de la edo competition, care au scos din acest motor, dupa ce i-au crescut cilintrea la 6.0 litrii, 770 CP.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru