Despagubiri

Vineri, 23 Iulie 2021 | Industrie

Dieselgate: Volkswagen va primi despăgubiri de 11.2 milioane de euro de la fostul CEO

Acționarii Volkswagen au aprobat planul prin care compania va primi compensații de 288 de milioane de euro pentru Dieselgate. O parte din sumă va fi plătită de patru foști directori.
Joi, 10 Iunie 2021 | Industrie

Dieselgate: Volkswagen va primi despăgubiri de 11.2 milioane de euro de la fostul CEO

Volkswagen anunță că a ajuns la un acord cu fostul CEO Martin Winterkorn privind plata unor despăgubiri de 11.2 milioane de euro în cazul Dieselgate. Fostul CEO Audi va plăti și el 4.1 milioane de euro către VW.
Vineri, 04 Iunie 2021 | Industrie

Norvegia: Proprietarii Tesla Model S vor primi despăgubiri pentru un soft care a diminuat performanțele bateriei

Clienții norvegieni de Tesla Model S care au primit o actualizare over-the-air vor fi despăgubiți de constructor din cauză că softul instalat le-a diminuat performanțele bateriei.
Miercuri, 02 Iunie 2021 | Economic

Dieselgate: Fostul CEO Volkswagen, nevoit să plătească despăgubiri de 10 milioane de euro către companie

Fostul CEO al grupului VW, Martin Winterkorn, ar fi acceptat să plătească despăgubiri de 10 milioane de euro către compania germană în cazul Dieselgate, potrivit unor informații apărute în presa internațională.
Joi, 20 Mai 2021 | Intern

Despăgubirile plătite de asigurători pentru RCA au crescut cu 26% în primul trimestru

Despăgubirile plătite de companiile de asigurare în baza poliţelor RCA au urcat cu peste 26% în primul trimestru din 2021, conform informaţiilor făcute publice de către ASF, se arată într-un comunicat de presă al Uniunii Naţionale a Societăţilor de Asigurare (UNSAR).
Marti, 26 Ianuarie 2021 | Industrie

Dieselgate: Volkswagen, obligat să plătească despăgubiri de 16 milioane de euro în Spania

Un tribunal din Madrid a decis că Volkswagen trebuie să plătească despăgubiri de 16 milioane de euro clienților afectați de Dieselgate. Nemții spun că vor face apel la decizia instanței.
Vineri, 14 August 2020 | Industrie

Acord în SUA: Daimler va plăti despăgubiri de 3 miliarde de dolari pentru că a manipulat emisiile diesel pe 250.000 de mașini

Daimler va plăti despăgubiri în valoare totală de 3 miliarde de dolari în Statele Unite, după ce compania a fost investigată pentru manipularea emisiilor diesel în cazul a 250.000 de mașini. Nemții au ajuns la acorduri cu autoritățile și clienții pentru ca dosarul să fie închis.
Luni, 25 Mai 2020 | Industrie

Decizie fără precedent în Germania: Volkswagen, obligat de instanță să plătească despăgubiri unui client afectat de Dieselgate

Curtea Federală de Justiție din Germania a decis că Volkswagen trebuie să plătească despăgubiri unui client a cărui mașină fusese implicată în Dieselgate. Decizia fără precedent reprezintă prima victorie a unui client împotriva Volkswagen în celebrul scandal al emisiilor. Producătorul german susține că va acorda despăgubiri și altor clienți, în schimbul returnării mașinilor.
Vineri, 28 Februarie 2020 | Industrie

Acord între Volkswagen și clienții afectați de Dieselgate în Germania: grupul va plăti despăgubiri de 830 de milioane de euro către 260.000 de persoane

Grupul Volkswagen a ajuns la un acord cu asociația clienților germani afectați de Dieselgate și va plăti despăgubiri de 830 de milioane de euro către aproximativ 260.000 de persoane. Grupul susține că această soluție este una “corectă” și că banii vor fi acordați clienților într-o singură tranșă începând din martie.
Luni, 17 Februarie 2020 | Industrie

Despăgubiri pentru Dieselgate: Volkswagen vrea să ofere 830 de milioane de euro clienților cu mașini diesel din Germania

Grupul Volkswagen vrea să ofere despăgubiri de 830 de milioane de euro clienților cu mașini diesel din Germania care au fost afectați de scandalul Dieselgate. Oferta vine ca urmare a negocierilor dintre VW și o asociație ce reprezintă interesele clienților.
Miercuri, 12 Februarie 2020 | Industrie

Nissan cere daune de 91 de milioane de dolari lui Carlos Ghosn: constructorul își acuză fostul șef de nereguli financiare

Nissan a cerut în instanță să fie despăgubită cu 91 de milioane de dolari de către fostul șef Carlos Ghosn, pe care îl acuză de nereguli financiare. Ghosn a negat toate acuzațiile de până acum și a spus că mai mulți oficiali Nissan au "complotat" pentru a-l îndepărta de la conducere.
Duminica, 21 Iulie 2019 | Industrie

Carlos Ghosn a dat în judecată Nissan și Mitsubishi: cere daune de 15 milioane de euro pentru că a fost concediat

Carlos Ghosn a inițiat o acțiune în justiție în Olanda împotriva Nissan și Mitsubishi, după ce anul trecut a fost revocat din poziția de președinte al alianței pentru acuzații de delapidare. Ghosn cere daune de 15 milioane de euro pentru “greșeli grave” privind concedierea sa.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Joi, 20 Iunie 2019 | Industrie

Decizie fără precedent în Europa: Volkswagen trebuie să plătească despăgubiri de 20 de milioane de euro către clienții din Cehia afectați de Dieselgate

Cehia este prima țară europeană care obligă Volkswagen să plătească despăgubiri în scandalul Dieselgate, așa cum s-a întâmplat în Statele Unite. O instanță din Praga a decis că Volkswagen trebuie să achite circa 20 de milioane de euro către 2.435 de clienți din Cehia care au fost afectați de Dieselgate, potrivit agenției Reuters. Decizia nu este definitivă, iar VW are dreptul la apel.
Vineri, 07 Septembrie 2018 | Industrie

Volkswagen are noi probleme din cauza Dieselgate: investitorii cer despăgubiri de 9 miliarde de euro pentru că n-au fost avertizați înaintea scandalului din 2015

Grupul Volkswagen se va confrunta săptămâna viitoare cu un proces în care investitorii cer despăgubiri de 9.2 miliarde de euro sub formă de compensație pentru pierderile pe care le-au avut din cauza Dieselgate. Aceștia sunt nemulțumiți că nu au fost avertizați înainte să izbucnească scandalul emisiilor în septembrie 2015.
Luni, 25 Iunie 2018 | Industrie

Volkswagen vrea despăgubiri de la fostul șef în scandalul Dieselgate: “Vom lua o decizie după finalizarea anchetei”

Volkswagen se gândește să ceară despăgubiri lui Martin Winterkorn (foto), cel care se afla la conducerea grupului în 2015 atunci când a izbucnit scandalul Dieselgate. Aceasta variantă este luată în calcul de actuala conducere a companiei, potrivit presei germane.

Tag-uri similare

Volkswagen, dieselgate, Martin Winterkorn, scandal, despagubiri
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru