Discovery

Vineri, 02 Iunie 2023 | General

OFICIAL: Range Rover, Discovery și Defender sunt transformate în mărci de sine stătătoare

Jaguar Land Rover a anunțat oficial restructurarea sa. Noul grup poartă acum numele JLR și este compus din 3 divzii noi: Range Rover, Discovery, Defender, care devin mărci proprii.
Marti, 25 Aprilie 2023 | Industrie

Land Rover se reinventează: Range Rover, Defender, Discovery vor deveni mărci proprii

Jaguar Land Rover, grupul care deține cele două mărci britanice de mașini de lux, anunță că marca Land Rover urmează să fie reinventată. Mai exact, numele Range Rover, Defender și Discovery vor fi transformate în mărci proprii.
Luni, 18 Octombrie 2021 | Modele noi

Noul Land Rover Discovery Metropolitan Edition: jante de 22 de inch și până la 360 CP

Land Rover Discovery a primit o nouă versiune specială. Numele său este Metropolitan Edition și poate fi deja comandată în Marea Britanie, fiind poziționată în vârful gamei.
Marti, 10 Noiembrie 2020 | Modele noi

Land Rover prezintă Discovery facelift: modificări subtile de design, sistem de infotainment de 11.4 inch și motorizări mild-hybrid

Land Rover a publicat primele imagini și informații despre Discovery facelift, care primește modificări subtile de design, un sistem de infotainment Pivi Pro de 11.4 inch și o gamă de motorizări mild-hybrid.
Luni, 20 Ianuarie 2020 | Modele noi

Informații despre viitorul Land Rover Discovery facelift: modelul debutează în cursul anului și va avea o versiune mild-hybrid

Land Rover va prezenta Discovery facelift în cursul acestui an. SUV-ul constructorului britanic va trece printr-o serie de modificări estetice minore, în timp ce gama de motorizări ar urma să incudă și o versiune mild-hybrid cu sistem electric la 48V.
Miercuri, 20 Septembrie 2017 | General

Desfășurare de forțe: Land Rover Discovery a tractat un autotren de 110 tone

Land Rover Discovery a mers în Australia pentru un exercițiu interesant. Modelul britanic a tractat un autotren cu o masă de 110 tone pe o distanță de 16 kilometri.
Vineri, 30 Septembrie 2016 | PARIS 2016

O nouă viață: Land Rover Discovery ajunge la a cincea generație și se modernizează serios

Cel mai mare SUV al gamei Land Rover primește începând din această toamnă o nouă generație. Discovery se aliniază la estetica familiei și aduce tehnologie și elemente practice care vor face deliciul familiștilor.
Marti, 06 Septembrie 2016 | PARIS 2016

Prima imagine cu noua generaţie Land Rover Discovery: SUV-ul se inspiră din designul lui Discovery Sport şi Range Rover Sport

Noul Land Rover Discovery va fi dezvăluit în 28 septembrie şi împrumută designul lui Discovery Sport şi Range Rover Sport. SUV-ul cu 7 locuri ar putea folosi un motor diesel mai mic, de 2.0 litri.
Luni, 29 August 2016 | Intern

Hollywood-ul este mai aproape de noi: Discovery a filmat în România o mini-serie despre istoria mărcii Harley Davidson

Postul de televiziune Discovery a filmat în România o mini-serie despre istoria mărcii de motociclete Harley Davidson. Aceasta va fi transmisă în 3 părţi în luna septembrie.
Luni, 25 August 2014 | Industrie

Bear Grylls este noul ambasador de marcă al Land Rover

Englezii de la Land Rover au semnat un contract de imagine cu celebrul aventurier Bear Grylss. Britanicul va fi ambasadorul global al mărcii specializate în modele de off-road şi va fi una dintre vedetele prezente la lansarea noului Discovery Sport.
Miercuri, 20 August 2014 | Modele noi

Teaser video cu interiorul viitorului Discovery Sport, înlocuitorul lui Land Rover Freelander

Cel mai nou SUV din gama Land Rover se prezintă pe interior într-un clip care subliniază caracterul practic al viitorului Discovery Sport.
Miercuri, 30 Iulie 2014 | Modele noi

Land Rover Discovery Sport, primul teaser al succesorului lui Freelander

Land Rover se pregăteşte să-l înlocuiască pe Freelander cu un nou model ce poartă numele Discovery. Denumirea completă este Land Rover Discovery Sport şi purtătorul ei este un SUV compact complet nou.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Marti, 03 Septembrie 2013 | FRANKFURT 2013

Land Rover Discovery vine la Frankfurt cu un facelift

Land Rover i-a aplicat lui Discovery 4 o împrospătare estetică subtilă. Modelul va debuta la Salonul Auto de la Frankfurt.
Marti, 02 Iulie 2013 | General

Discovery lansează un canal dedicat pasionaţilor de maşini: Turbo Xtra HD

Veşti excelente pentru pasionaţii de maşini şi motociclete! Discovery Networks lansează un canal TV dedicat pasiunii pentru vehiculele motorizate - Turbo Xtra HD. În primă fază, noul post va fi difuzat doar pe Orange TV.
Miercuri, 11 Mai 2011 | Modele noi

Primele informaţii despre viitorul Land Rover Discovery

Cea de-a cincea generaţie a lui Land Rover Discovery va fi mai uşoară, mai practică şi cu o capacitate de tractare mai bună. Debutul ar trebui să aibă loc la jumătatea anului 2016.
Sambata, 01 Mai 2010 | Tuning

Superchips modifica Land Rover Discovery

Superchips a recalibrat unitatea ECU a lui Land Rover Discovery TDV6. Prin intermediul acestei modificari propulsorul modelului britanic produce 219 cai putere.
Vineri, 24 Aprilie 2009 | Industrie

Land Rover va lansa noul Defender in 2013

Land Rover pregateste cu atentie noua generatie a legendarului model Defender. Acesta va sosi in 2013 si va introduce probabil o gama nou de motorizari eficiente.
Miercuri, 08 Aprilie 2009 | Video

GALERIE VIDEO: Cele trei SUV-uri revizuite din gama Land Rover

Land Rover a publicat si video-urile oficiale ale SUV-urilor revizuite, prezentate astazi la Salonul de la New York: Discovery 4, Range Rover si Range Rover Sport.
Miercuri, 08 Aprilie 2009 | Modele noi

Land Rover Discovery 4 Facelift a fost lansat la New York

Alaturi de noul Range Rover Sport, Land Rover a lansat versiunea facelift a modelului Discovery la Salonul Auto de la New York.
Marti, 07 Aprilie 2009 | Modele noi

Land Rover pregateste trei facelifturi pentru gama sa de SUV-uri

Land Rover va dezvalui la Salonul de la NewYork facelifturi pentru modelele Discovery, Range Rover si Range Rover Sport. Noutatea o vor constituie noile propulsoare diesel si benzina.

Tag-uri similare

video, productie, Salon Auto, Jaguar, Land Rover, Salonul Auto, SUV, Range Rover, diesel, motor
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru