Finantare

Vineri, 15 Mai 2020 | Economic

McLaren caută finanțare pentru a traversa criza COVID-19: guvernul ar fi refuzat un credit de 150 de milioane de lire sterline pentru britanici

McLaren a anunțat că explorează variante de finanțare care să permită companiei să traverseze criza COVID-19. Presa britanică susține că producătorul din Woking vrea un împrumut de 275 de milioane de lire sterline.
Vineri, 27 Martie 2020 | Industrie

Constructorii auto vor credite bancare ca să depășească criza COVID-19: pe listă se află Daimler, Toyota sau Fiat-Chrysler

Mai mulți constructori auto, printre care Daimler, Toyota sau Fiat-Chrysler, vor să împrumute bani de la bănci pentru a depăși criza generată de pandemia de coronavirus. Daimler vrea 10 miliarde de euro, Toyota caută finanțare de circa 8.3 miliarde de euro, în timp ce FCA a obținut deja o linie de credit de 3.5 miliarde de euro.
Miercuri, 19 Iunie 2019 | Economic

Germania va oferi un miliard de euro pentru 3 alianțe care să producă baterii pentru mașini electrice: nemții vor să să reducă dependența față de furnizorii asiatici

Germania va oferi o finanțare de un miliard de euro pentru producția de baterii pentru mașini electrice, astfel încât producătorii auto din Europa să-și reducă dependența față de furnizorii asiatici. Finanțarea va ajunge la 3 consorții care vor fi alese în perioada umătoare. Companii precum Volkswagen și BMW au cerut până acum finanțare de la statul german pentru investiții în producția de baterii pentru electrice.
Joi, 16 Noiembrie 2017 | Intern

Modificări la “Rabla Plus”: cvadriciclurile electrice precum Renault Twizy primesc acum finanțare prin acest program

Ghidul programului “Rabla Plus” a fost modificat, fiind introdusă o nouă categorie de autovehicule finanţate prin program, respectiv cvadriciclurile electrice. Astfel, vehicule precum Renault Twizy vor putea beneficia de finanțare începând cu 1 ianuarie 2018.
Sambata, 24 Aprilie 2010 | Economic

Spyker cauta fonduri pentru dezvoltarea lui Saab 9-2

Oficialii Spyker sunt in cautarea unui partener pentru a proiecta si produce un nou model Saab.
Joi, 17 Decembrie 2009 | F1 TOP

EXCLUSIV: Mihai Marinescu cauta finantare pentru Formula 2

Mihai Marinescu spera sa gaseasca resurse financiare pentru a concura in sezonul 2010 al competitiei Formula 2.
Vineri, 13 Noiembrie 2009 | Formula 1

Lotus cauta finantare pentru sezonul 2010

Oficialii echipei Lotus au admis ca sunt in cautarea unor investitori pentru echipa, in contextul in care bugetul actual reprezinta numai 10% din cel al Scuderiei Ferrari.
Miercuri, 15 Iulie 2009 | Economic

GM a renuntat la 54 de contracte de sponsorizare

General Motors a scapat de toate indatoririle contractuale privind publicitatea si sponsorizarile semnate in trecut. Declararea insolventei a inchis peste 50 de contracte ale GM cu diversi beneficiari.
Vineri, 19 Iunie 2009 | General

BMW vrea sa sprijine Olimpiada de Iarna din 2018

BMW doreste sa sprijine organizatorii Jocurilor Olimpice de Iarna din 2018, cu conditia organizarii acestora in Munchen.
Miercuri, 11 Martie 2009 | Industrie

Editia 2009 a Salonului Auto de la Barcelona va avea loc conform programului

Salonul auto de la Barcelona va avea loc conform programului, intre 9 si 17 mai 2009, datorita sprijinului oferit de guvernul spaniol.

Tag-uri similare

BMW, Lotus, GM, Chevrolet, General Motors, Salon Auto, Salonul Auto, test, Cadillac, Spania
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru