Ford C-Max

Duminica, 31 Martie 2019 | Industrie

Ford renunță la monovolumele C-Max și Grand C-Max: producția celor două modele va înceta în iunie 2019

Ford a anunțat că va înceta producția monovolumelor C-Max și Grand C-Max la sfârșitul lunii iunie și va renunța la unul dintre cele trei schimburi ale uzinei germane din Saarlouis.
Miercuri, 13 Decembrie 2017 | Siguranta

Surprize mari la Euro NCAP: au fost retestate modele mai vechi aflate în vânzare. Fiat Punto, primul model din istorie cu zero stele

Euro NCAP a evaluat mai multe modele vechi aflate încă în vânzare, iar Fiat Punto nu a obținut nici măcar o stea. Alfa Romeo Giulietta și DS 3 au fost retrogradate la 3 stele, în timp ce modele noi precum Hyundai Kona sau Kia Stinger au primit 5 stele.
Joi, 02 Octombrie 2014 | PARIS 2014

PARIS 2014 LIVE: Ford C-Max facelift primeşte actualizările aplicate lui Focus

Ford a pvenit la Paris cu noile C-Max şi Grand C-Max facelift. Gama de monovolume compacte a mărcii americane a preluat actualizările aplicate lui Focus odată cu restilizarea acestuia şi se mândreşte acum cu un nou aspect, tehnologii mai avansate şi motoare mai economice.
Luni, 15 Septembrie 2014 | PARIS 2014

Ford C-Max: prima imagine teaser a facelift-ului care va debuta în octombrie

Ford va lansa la Salonul Auto de la Paris versiunea facelift a lui C-Max şi Grand C-Max. Cele două monovolume compacte vor fi prezentate alături de fratele lor mai mare, S-Max.
Joi, 21 August 2014 | Autoipoteze

Ford pregăteşte un hibrid care să rivalizeze cu Toyota Prius

Ford va lansa în 2018 un model hibrid construit de la zero, care va lupta în segmentul lui Toyota Prius. Informaţiile vin de la surse din cadrul mărcii americane, viitorul hibrid de la Ford nefiind confirmat oficial.
Joi, 29 Mai 2014 | General

Designerul Ford responsabil pentru Fiesta şi Focus părăseşte compania

Martin Smith, omul care a desenat modelele Ford ale ultimilor ani, va părăsi compania la finele anului. Locul său va fi luat de cel care a desenat noul Ford Mustang.
Marti, 29 Octombrie 2013 | Intern

Ford opreşte şi în noiembrie producţia la fabrica din Craiova

Fabrica Ford din Craiova va opri producţia şi în luna noiembrie. De data aceasta, uzina de motoare va avea şi ea producţia oprită, informează Ziarul Financiar.
Joi, 19 Iulie 2012 | Modele noi

Ford va oferi motorul 1.0 Ecoboost şi în gama lui C-Max

Ford va introduce motorul Ecoboost de un litru şi în gama monovolumului C-Max. Modelul de familie va consuma în această configuraţie doar 5.1 litri/100 de km.
Joi, 22 Decembrie 2011 | Economic

Ford C-Max s-a vândut ca pâinea caldă în 2011 în Europa

Ford a reuşit să vândă 135.000 de unităţi C-Max şi Grand C-Max în Europa în aproape un an de la lansarea oficială. Monovolumul americanilor şi-a dublat şi cota de piaţă.
Miercuri, 14 Decembrie 2011 | Modele noi

Ford C-Max Hybrid şi Energi, versiunile hibridă şi hibridă plug-in ale monovolumului compact Ford

Ford a prezentat astăzi primele imagini ale versiunilor hibridă şi hibridă plug-in ale lui C-Max. Acestea vor fi lansate oficial la Salonul Auto de la Detroit, în luna ianuarie.
Marti, 22 Martie 2011 | Tuning

Loder1899 a modificat noul Ford C-Max

Tunerul Loder1899 din Koln a realizat o versiune sportivă a lui Ford C-Max. Pentru doar 849 de euro, versiunea 2.0 TDCI a lui C-Max oferă 190 CP şi poate să accelereze de la 0 la 100 km/h în 8.3 secunde.
Miercuri, 12 Ianuarie 2011 | General

SINTEZĂ: Cele mai importante maşini lansate la Detroit 2011

Odată cu încheierea celei de-a doua zi de presă a Salonului Auto de la Detroit, Automarket vă prezintă o listă a celor mai importante exponate ale salonului respectiv.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Luni, 10 Ianuarie 2011 | Modele noi

Ford a prezentat noile C-Max Energi şi C-Max Hybrid

Ford aduce la Detroit două versiuni ecologice ale modelului C-Max: Energi şi Hybrid. Prima este alimentată la priză, iar a doua se vrea a fi un hibrid mai economic decât Fusion Hybrid.
Miercuri, 24 Noiembrie 2010 | Siguranta

EuroNCAP a testat 15 modele noi. Doar 11 au cinci stele!

EuroNCAP a testat Audi A1, Mini Countryman, Citroen C4, Hyundai ix35, Ford C-Max şi Grand C-Max, Jaguar XF, Kia Sportage şi Venga, Nissan Micra, Opel Meriva, VW Passat, VW Sharan şi Amarok, dar şi primul model chinezesc din istoria organizaţiei europene.
Marti, 02 Noiembrie 2010 | Intern

OFICIAL: Dacia Duster este în finala Car of the Year 2011

Juriul Car of the Year 2011 (COTY) a publicat astăzi lista celor şapte modele finaliste. Dacia Duster a reuşit să se califice şi râvneşte la titlul de "Maşina Anului în Europa"
Luni, 18 Octombrie 2010 | Modele noi

Conceptul Ford Start va da naştere viitorului Ka

Noua generaţie a modelului Ford Ka va avea la bază conceptul Start, prezentat anul acesta la Beijing. Modelul urban va introduce şi motorul EcoBoost de 1.0 litri.
Luni, 17 Mai 2010 | Autoipoteze

Skoda va lansa în 2013 un rival pentru Renault Scenic

Skoda intenţionează să debuteze în 2013 şi pe segmentul monovolumelor medii. Cehii vor dezvolta un model nou în gamă, bazat pe Touran, capabil să se bată cu Renault Scenic şi Ford C-Max.
Marti, 11 Mai 2010 | Modele noi

Ford C-Max va avea doua versiuni hibride in 2013

Ford a anuntat ca pana in 2013 va lansa doua versiuni hibride ale modelului C-Max. Una dintre ele va putea fi alimentata si la priza iar cealalta se va baza doar pe incarcarea motorului conventional.
Vineri, 19 Februarie 2010 | GENEVA 2010

Ford a anuntat un nou motor pentru Mondeo – EcoBoost SCTi: 203 CP

Ford Mondeo si Kuga primesc cate un motor nou la Salonul Auto de la Geneva. Alaturi de propulsoarele noi, Ford prezinta si C-Max, Grand C-Max si diverse pachete de optionale pentru S-Max si Galaxy.

Tag-uri similare

Ford, Salon Auto, Geneva, Salonul Auto Geneva, Geneva 2010, Ford Mondeo, Mondeo, Ford Kuga, Kuga, motoare Ford
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru