Honda Civic Type-R

Luni, 04 Octombrie 2021 | Modele noi

Honda Civic Type R - primele imagini cu viitorul model de performanță

Honda a dezvăluit primele imagini cu viitorul Civic Type R. Chiar dacă vorbim despre un camuflaj complex, e clar că avem de a face cu un design cumințit.
Vineri, 25 Iunie 2021 | Industrie

Viitoarele Honda Civic Hybrid și Civic Type R confirmate pentru 2022

Potrivit celor mai recente informații, Honda ar fi confirmat lansarea noilor Civic Hybrid și Civic Type R pentru 2022. Informația ar fi apărut într-un comunicat de presă emis de constructorul japonez.
Duminica, 16 Mai 2021 | Industrie

Honda: viitorul Civic Type R păstrează cutia manuală de viteze

Un oficial al constructorului japonez de automobile a confirmat că viitoarele Civic Type R și Civic Si vor continua să fie oferite exclusiv cu o transmisie manuală.
Joi, 09 Iulie 2020 | General

Honda Civic Type R Limited, cel mai rapid model de serie cu roți motrice față de pe Suzuka: Hot Hatch-ul nipon a doborât timpul stabilit de Renault Megane RS Trophy-R

Honda Civic Type R Limited a parcurs un tur complet pe circuitul de la Suzuka în 2 minute și 23.993 secunde. Astfel, Hot Hatch-ul nipon a devenit cel mai rapid model de serie cu roți motrice față de pe circuitul japonez.
Duminica, 21 Iunie 2020 | General

În căutarea celui mai bun timp pe circuit: Honda pregătește o nouă ediție a "Type R Challenge"

Honda pregătește o nouă ediție a proiectului Type R Challenge, o provocare gândită pentru a scoate în evidență capacitățile sportive ale noului Civic Type R Limited. Pentru moment, niponii au publicat doar un teser video filmat pe circuitul de la Suzuka.
Duminica, 24 Mai 2020 | Modele noi

Informații neoficiale despre viitoarea generație Honda Civic Type R: Hot Hatch-ul nipon ar putea primi un sistem hibrid de propulsie

Honda pregătește o nouă generație Civic Type R. Conform surselor, Hot Hatch-ul de clasă compactă ar urma să fie echipat cu un sistem hibrid de propulsie inspirat de cel al modelului Honda NSX.
Joi, 20 Februarie 2020 | Modele noi

Honda Civic Type R Limited Edition și Sport Line: versiuni noi pentru Hot Hatch-ul nipon cu 320 de cai putere

Honda a publicat o serie de informații noi referitoare la Civic Type R facelift. Hot Hatch-ul promite mici modificări estetice și de interior, dar primește și două versiuni noi. Civic Type R Limited Edition promite performanțe de top pe circuit, iar Civic Type R Sport Line se adresează celor care nu vor să iasă atât de mult în evidență.
Vineri, 10 Ianuarie 2020 | Modele noi

Prima imagine cu Honda Civic Type-R facelift: Hot Hatch-ul primește modificări minore de design

Honda a dezvăluit prima imagine cu facelift-ul planificat pentru Civic Type-R. Hot Hatch-ul va primi o serie de modificări minore la designul exterior, asemănătoare cu cele introduse pe versiunea standard a lui Civic.
Marti, 24 Septembrie 2019 | Feature

Două săptămâni în "civil" cu Honda Civic Type R: cum se comportă Hot Hatch-ul nipon în viața de zi cu zi

Honda Civic Type R a stat alături de Automarket timp de două săptămâni. Am încercat să parcurgem cât mai mulți kilometri în oraș pentru a vedea cum se descurcă un Hot Hatch pe post de mașină de zi cu zi.
Luni, 19 August 2019 | RomanianRoads

#RomanianRoads by Michelin: Transfăgărășan, cea mai frumoasă șosea din lume și regina balului

A fost construit cu sacrificii enorme și a fost pus pe harta lumii de prezentatorul emisiunii britanice Top Gear. Transfăgărășan a devenit un Mecca al tuturor celor care cred în plăcerea de a conduce. Prin urmare, caravana Romanian Roads by Michelin nu putea să-l ocolească.
Miercuri, 14 August 2019 | RomanianRoads

#RomanianRoads by Michelin: Transalpina, drumul dintre nori

Doamnelor, domnilor, a șasea zi a #RomanianRoads by Michelin ne-a adus față în față cu una dintre cele mai celebre șosele din țară: Transalpina. Dacă americanii au Pikes Peak, noi ne putem mândri oricând cu drumul care ajunge la 2.145 de metri și care traversează Munții Parâng.
Luni, 12 August 2019 | RomanianRoads

#RomanianRoads by Michelin: Defileul Deda-Toplița și croitoria șoselelor memorabile

Nu ne pricepem la autostrăzi. Asta e clar. Avem însă un croitor fantastic atunci când vine vorba de limbi de asfalt spectaculoase: natura. Cele șapte mașini sportive au traversat azi defileul Deda-Toplița, o probă din Raliul Harghitei, precum și un drum descoperit în turul #ElectricRomânia.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Duminica, 11 August 2019 | RomanianRoads

#RomanianRoads by Michelin: Transrarău și Pasul Tihuța - între Bucovina și Transilvania

A treia zi a fost o etapă plină ce a dus caravana #RomanianRoads din inima Bucovinei în Transilvania. Am explorat noua șosea montană Transrarău, dar și celebrul Pas Tihuța.
Vineri, 09 August 2019 | RomanianRoads

#RomanianRoads by Michelin: Cheile Dobrogei, cea mai frumoasă șosea de pe fundul mării

Prima zi din #RomanianRoads by Michelin ne-a adus pe șoselele spectaculoase croite în Cheile Dobrogei, pe fundul vechii mări Thetis. Amiaza ne-a servit o porție de cultură lipovenească pe malul Lacului Razim.
Miercuri, 24 Aprilie 2019 | General

Lego a construit un Civic Type R în mărime naturală: Hot Hatch-ul este fabricat din peste 320.000 de piese

Lego a pregătit un exemplar Honda Civic Type R în mărime naturală. Specialiștii au folosit peste 320.000 de piese Lego, iar echipa formată din nouă oameni a avut nevoie de peste 1.300 de ore pentru asamblarea completă a proiectului.
Luni, 06 August 2018 | General

5 din 5: Honda Civic Type R devine cel mai rapid model de serie cu roți motrice față și pe Hungaroring. Proiectul "Type R Challenge 2018" a ajuns la final

Proiectul "Type R Challenge 2018" a ajuns la final. Noul Honda Civic Type R este cel mai rapid model de serie cu roți motrice față de pe Magny Cours, Spa-Francorchamps, Silverstone, Estoril și Hungaroring. Jenson Button, fostul campion din Formula 1, este pilotul care a stabilit ultimul record.
Marti, 24 Iulie 2018 | General

Honda Civic Type R este cea mai rapidă mașină de serie cu roți motrice față pe circuitul de la Estoril: Hot Hatch-ul nipon a doborât recordul vechiului Civic Type R

Noua generație Honda Civic Type R a reușit să doboare timpul de referință (deținut de vechul Civic Type R) pe tur la catergoria roți motrice față de pe circuitul de la Estoril. 2 minute și 1.84 de secunde a fost timpul obținut de Hot Hatch-ul nipon.
Luni, 02 Iulie 2018 | General

Noua generație Honda Civic Type R a cucerit circuitul de la Silverstone: Hot Hatch-ul nipon a doborât recordul deținut de vechiul Civic Type R

Noua generație Honda Civic Type R a reușit să doboare timpul de referință (deținut de fostul Civic Type R) pe tur la categoria roți motrice față de pe circuitul de la Silverstone. Hot Hatch-ul nipon a parcurs un tur pe circuitul britanic în 2 minute și 31,32 de secunde.
Marti, 19 Iunie 2018 | General

Honda Civic Type R a cucerit circuitul Spa-Francorchamps: Hot Hatch-ul nipon este cel mai rapid model de serie cu roți motrice față de pe circuitul belgian

Honda Civic Type R a reușit să doboare timpul de referință pe tur la categoria roți motrice față de pe circuitul Spa-Francorchamps. Hot Hatch-ul nipon a parcurs un tur pe circuitul belgian în 2 minute și 53.72 de secunde.
Joi, 24 Mai 2018 | O lume nebuna

Project P: un Honda Civic Type R a fost transformat într-un pick-up care poate accelera de la 0 la 100 km/h în sub 6 secunde

Honda Civic Type R Project P este un pick-up dezvoltat pe actuala generație a Hot Hatch-ului nipon. Oficialii spun că prototipul poate accelera de la 0 la 100 km/h în mai puțin de 6 secunde, iar viteza maximă depășește 260 km/h. Niponii se gândesc să-l ducă și pe Nurburgring.

Tag-uri similare

Honda, Civic, Civic Type R, Type R, Honda Civic Type-R, Type R Mugen.Civic Type R Mugen
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru