Hyundai kona

Marti, 22 Septembrie 2020 | ElectricRomania 2020

RAPORT FINAL: Hyundai Kona Electric în #ElectricRomânia 2020: încărcare, consum, autonomie reală

Hyundai Kona Electric este unul dintre cele opt modele care a luat parte la #ElectricRomânia, turul țării cu mașini electrice. După 8 zile în care am parcurs peste 2.000 de kilometri , SUV-ul asiatic intră sub lupa cifrelor. Astăzi aflăm cum s-a descurcat Kona Electric și care a fost autonomia reală calculată de noi.
Miercuri, 02 Septembrie 2020 | Modele noi

Hyundai prezintă Kona facelift: schimbări de design exterior, ecrane mai mari la interior, motorizări mild-hybrid și versiune N-Line

Hyundai a publicat primele imagini cu Kona facelift, care primește o serie de modificări la exterior, ecrane de dimensiuni mai mari la interior și motorizări mild-hybrid. În plus, SUV-ul are în premieră și versiune N-Line.
Miercuri, 26 August 2020 | ElectricRomania 2020

Facem cunoștință cu mașinile din #ElectricRomânia 2020: Hyundai Kona Electric, propunerea mărcii coreene pe populara piață a SUV-urilor electrice

Hyundai participă pentru prima dată în Electric România by Vitesco Technologies cu noul Kona Electric, un SUV compact cu un design futurist și cu o autonomie excelentă: 450 km.
Miercuri, 26 August 2020 | Modele noi

Teaser pentru Hyundai Kona facelift: constructorul pregătește și noua versiune Kona N Line

Hyundai a publicat imagini teaser ce anunță un facelift pentru modelul Kona, dar și noua versiune de echipare N Line pentru SUV-ul său.
Vineri, 07 August 2020 | Modele noi

Video. Hyundai Kona N, spionat pe circuit: SUV-ul de performanță ar urma să ofere peste 200 CP

Prototipurile viitorului Hyundai Kona N au fost surprinse în timpul unor teste pe circuitul de la Nurburgring. Modelul producătorului asiatic promite un comportament dinamic îmbunătățit și o motorizare cu peste 200 de cai putere.
Vineri, 08 Mai 2020 | Modele noi

Video. Hyundai Kona N, surprins în timpul testelor de pe Nurburgring: SUV-ul de performanță va fi lansat în acest an

Unul dintre prototipurile viitorului Hyundai Kona N a fost spionat în timpul testelor de la Nurburgring. SUV-ul de performanță va fi lansat în scurt timp și, conform surselor, va fi echipat cu motorul de 2.0 litri disponibil în acest moment pe Hot Hatch-ul i30 N.
Luni, 06 Aprilie 2020 | Modele noi

Informații despre viitorul Hyundai Kona N: SUV-ul de performanță ar putea intra în producție în luna iulie

Hyundai Kona N, SUV-ul de performanță pregătit de producătorul asiatic, ar putea intra în producție în luna iulie, conform unui document intern al uzinei din Ulsan. Modelul ar urma să preia motorul pe benzină de 2.0 litri de pe actualul Hot Hatch i30 N.
Luni, 09 Martie 2020 | Modele noi

Informații despre viitorul Hyundai Kona N: SUV-ul de performanță ar putea miza pe motorul de 2.0 litri al actulului Hot Hatch i30 N

Viitorul Hyundai Kona facelift va fi disponibil și într-o versiune de performanță dezvoltată de divizia N. Conform unor surse apropiate companiei, modelul ar urma să mizeze pe motorul de 2.0 litri care în prezent poate fi comandat într-o versiune de 275 CP pe Hot Hatch-ul i30 N.
Luni, 02 Martie 2020 | Masini electrice si hibride

Hyundai a anunțat startul producției pentru Kona Electric în Cehia: 30.000 de exemplare în primul an

Hyundai a anunțat startul producției pentru versiunea electrică a SUV-ului Kona, în cadrul uzinei sale din Nošovice (Cehia). În primul an, Hyundai vrea să producă 30.000 de unități Kona EV pentru piața europeană.
Joi, 24 Octombrie 2019 | Modele noi

Hyundai Kona va primi o versiune de performanță N: SUV-ul asiaticilor ar putea oferi peste 200 de cai putere

Hyundai pregătește o versiune de performanță pentru SUV-ul Kona. Modelul va avea o serie de elemente noi de exterior și de interior, dar și o motorizare cu peste 200 de cai putere.
Miercuri, 05 Decembrie 2018 | Masini electrice si hibride

Autonomia lui Hyundai Kona Electric a fost recalculată: SUV-ul electric parcurge 449 de kilometri cu o singură încărcare

Organizația independentă care a omologat autonomia SUV-ului electric Hyundai Kona Electric a utilizat o procedură eronată pentru testele în modul urban. Producătorul asiatic a refăcut testele, iar autonomia a scăzut de la 470 de kilometri la 449 de kilometri.
Vineri, 20 Iulie 2018 | Industrie

Hyundai Kona Iron Man: ediție specială dedicată fanilor filmelor Marvel cu Omul de Fier. Producția limitată va începe în decembrie

Hyundai și Marvel și-au dat mâna pentru a crea SUV-ul Kona Iron Man, o ediție specială dedicată fanilor filmelor cu Omul de Fier (Tony Stark), personaj jucat de actorul Robert Downey Jr. Producția va fi limitată și va începe în luna decembrie, urmând ca primele exemplare să ajungă la clienți din 2019.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Luni, 04 Iunie 2018 | Masini electrice si hibride

Succes peste așteptări: Hyundai Kona Electric a primit 20.000 de comenzi în Norvegia, dar numai 2.500 vor fi onorate în acest an

Norvegienii au plasat 20.000 de comenzi pentru noul Hyundai Kona Electric, însă constructorul sud-coreean a alocat doar 2.500 de unități pentru țara nordică în acest an.
Miercuri, 16 Mai 2018 | Modele noi

Hyundai dezvoltă Kona N: SUV-ul de performanță va avea un motor turbo de 2.0 litri și 250 de cai putere

Hyundai a confirmat că a început dezvoltarea unei versiuni de performanță pentru SUV-ul Kona care ar urma să utilizeze un motor turbo de 2.0 litri și 250 de cai putere. Modelul ar putea apărea pe piața până în 2020.
Miercuri, 07 Februarie 2018 | GENEVA 2018

Primul teaser pentru noul Hyundai Kona Electric: SUV-ul se lansează în 27 februarie cu autonomie de până la 470 de kilometri

Hyundai a publicat un teaser pentru versiunea electrică a SUV-ului Kona, care va beneficia de autonomie de până la 470 de kilometri conform noului standard WLTP și care va fi disponibilă la vânzare din vara acestui an.
Miercuri, 13 Decembrie 2017 | Siguranta

Surprize mari la Euro NCAP: au fost retestate modele mai vechi aflate în vânzare. Fiat Punto, primul model din istorie cu zero stele

Euro NCAP a evaluat mai multe modele vechi aflate încă în vânzare, iar Fiat Punto nu a obținut nici măcar o stea. Alfa Romeo Giulietta și DS 3 au fost retrogradate la 3 stele, în timp ce modele noi precum Hyundai Kona sau Kia Stinger au primit 5 stele.
Luni, 13 Noiembrie 2017 | Intern

Noul SUV Hyundai Kona este disponibil în România: prețurile pornesc de la 21.150 de euro cu TVA

Hyundai a publicat lista de prețuri pentru noul Kona. SUV-ul constructorului asiatic pleacă de la 21.146 de euro cu TVA în varianta echipată cu motorul pe benzină de 1.0 litri și 120 de cai putere.
Duminica, 12 Noiembrie 2017 | Masini electrice si hibride

Cerere peste așteptări: Hyundai și Kia vor mări producția pentru versiunile electrice ale lui Kona și Niro

Versiunea electrică a lui Hyundai Kona va avea o producție de 18.600 de unități în 2018, în timp ce varianta electrică a lui Kia Niro va beneficia de 21.000 de unități, în creștere puternică comparativ cu planurile inițiale.
Luni, 06 Noiembrie 2017 | General

Campanie inedită de promovare pentru Hyundai Kona: SUV-ul va explora 10 vulcani din Marea Britanie în 72 de ore

Un Hyundai Kona va vizita 10 vulcani din Marea Britanie într-un interval de numai 72 de ore pentru a demonstra astfel abilitatitile de off-road ale SUV-ului din Coreea de Sud.
Marti, 17 Octombrie 2017 | Masini electrice si hibride

Versiunea electrică a lui Hyundai Kona va fi disponibilă în două versiuni: varianta de top va avea autonomie de 400 de kilometri

Hyundai Kona va fi disponibil într-o versiune electrică începând din 2018, iar clienții vor putea alege între două variante pentru baterie, cea mai generoasă urmând să asigure o autonomie de aproape 400 de kilometri.

Tag-uri similare

Hyundai, Hyundai i20, hyundai kona
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru