Salonul Auto de la Geneva 2018

Primul teaser pentru noul Hyundai Kona Electric: SUV-ul se lansează în 27 februarie cu autonomie de până la 470 de kilometri

Publicat Miercuri, 07.02.2018
de Daniel Popescu
Comenteaza 3
Primul teaser pentru noul Hyundai Kona Electric: SUV-ul se lansează în 27 februarie cu autonomie de până la 470 de kilometri - Poza 1
Hyundai a publicat un teaser pentru versiunea electrică a SUV-ului Kona, care va beneficia de autonomie de până la 470 de kilometri conform noului standard WLTP și care va fi disponibilă la vânzare din vara acestui an.

Gama de SUV-urilor a celor de la Hyundai s-a îmbogățit în vara anului trecut cu noul Kona, iar constructorul a confirmat ulterior că va lansa și o versiune electrică a acestuia.

Sud-coreenii au publicat acum și un prim teaser care anunța lansarea noului Hyundai Kona Electric în 27 februarie, înainte de prima apariție în public cu ocazia Salonului Auto de la Geneva din prima parte a lunii martie.

Cu această ocazie, Hyundai a dezvăluit că noul Kona va fi disponibil în două versiuni de motorizare și că autonomia va ajunge până la 470 de kilometri. Interesant este însă ca autonomia a fost calculată conform noului standard WLTP, care începând din toamnă anului trecut înlocuiește vechiul test NEDC și prezintă astfel o valoare ceva mai apropiată de cea reală.

În plus, constructorul asiatic promite o serie de sisteme de asistenta și de siguranță, pe lângă o varietate de opțiuni de conectivitate. Noul model va fi disponibil la vânzare începând din vara acestui an.

Hyundai susține că noul Kona Eletric va fi primul SUV electric din Europa, însă pe Bătrânul Continent se comercializează în prezent și Tesla Model X.

Pe lângă Kona Electric, Hyundai va lansa în acest an și Nexo, un SUV electric cu alimentare cu hidrogen.

Via Hyundai


Comentarii (3)

  • ACE - Craiova
    Un sincer BRAVO pentru HYUNDAI-KIA, ai intrecut multe grupuri auto mari, cu acest model:
    - RENAULT-NISSAN-MITSUBISHI,
    - VOLKSWAGEN,
    - TOYOTA,
    - MERCEDES BENZ,
    - BMW,
    ..etc,
    cu aceasta autonomie electrica de 470 km.
    Asteptam si pretul masinii
    11 1
  • someone
    trebuie sa recunoastem ca autonomia nu suna rau deloc. interesanta e de asemenea si optiunea a 2 motoare diferite
    7 1
  • @ACE: pai s-o luam asa: In Germania, de exemplu, Ioniq hibrid e 23k, iar in Ro e 22500. Ioniq electric e 33k in Germania, si are o autonomie de ~280 km daca nu gresesc. Deci cred ca ne putem astepta sa vedem Kona la 35-40 zic... Sper sa ma insel amarnic, dar parca n-as zice...
    6 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru