Iadul Verde

Joi, 13 Martie 2014 | General

Nurburgring-ul are un nou proprietar, care promite să păstreze tradiţia circuitului

Circuitul Nurburgring din Germania are un nou proprietar. Vorbim despre un concern german specializat în producţia de piese auto, implicat puternic în teste şi competiţii pe celebrul circuit.
Joi, 06 Martie 2014 | General

Reuters: "Circuitul Nurburgring a fost vândut"

Potrivit Reuters, celebrul circuit Nurburgring a fost vândut. Vestea vine de la Bernie Ecclestone, care spune că a fost depăşit la licitaţie de un alt cumpărător, care a şi finalizat achiziţia.
Sambata, 26 Martie 2011 | General

Nissan GT-R a scos 7.24 minute pe Nurburgring

Noul Nissan GT-R a reuşit o performanţă încântătoare pe circuitul de la Nurburging. Acesta a parcurs un tur de pistă în 7.24 minute, reuşind să se claseze desupra lui Pagani Zonda F sau Ferrari Enzo.
Sambata, 04 Decembrie 2010 | Video

VIDEO: Realitatea de la Nurburgring vs lumea virtuală din GT5

Pentru a ne demostra cât de bine este realizat noul Gran Turismo 5, Denis Malevanyi, instructor la Nurburgring, face un tur pe "Iadul Verde", la volanul unui BMW M3, atât în realitate, cât şi în lumea virtuală a jocului video.
Joi, 13 August 2009 | General

Devon GTX se vrea cea mai rapida masina pe Nurburgring

Supercarul de nisa Devon GTX, produs in Statele Unite de firma cu acelasi nume, intentioneaza sa doboare recordul de timp existent in prezent pe Nurburgring.
Joi, 16 Iulie 2009 | Video

VIDEO: Un tur de Nurburgring cu supercarul Mercedes SLS

Supercarul Mercedes SLS, pe care constructorul german il pregateste in mare secret, dovedeste in imaginile urmatoare ca recordurile stabilite pe Nurburgring sunt in pericol sa cada.

Tag-uri similare

Mercedes, Chevrolet, Nurburgring, supercar, record, Camaro, DTM, SLS, Iadul Verde, asfalt
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru