IIHS

Luni, 07 Februarie 2022 | Siguranta

STUDIU: Sistemele de siguranță cu funcție de detectare a pietonilor nu sunt eficiente în condiții de lumină slabă

Potrivit unui studiu realizat de IIHS (Insurance Institute for Highway Safety), sistemele de siguranță cu funcție de detectare a pietonilor nu sunt eficiente în condiții de lumină slabă și la viteze mai mari de 80 km/h.
Joi, 11 Februarie 2021 | Siguranta

STUDIU: Fiecare 10 km/h în plus peste limita legală de viteză poate avea urmări tragice

Un studiu condus de mai multe organizații din America ne arată că limitele de viteză mai mari cresc riscul de accidente de circulație soldate cu rănirea sau decesul persoanelor.
Marti, 24 Mai 2016 | Siguranta

Mușchi și cam atât: Mustang, Camaro și Challenger au fost testate în SUA la capitolul siguranță. Niciunul nu a luat distincția supremă

Autoritatea americană IIHS a testat la capitolul siguranță trei dintre cele mai cunoscute muscle car-uri din State. Niciuna nu s-a calificat pentru distincția de vârf Top Safety Pick.
Miercuri, 30 Iulie 2014 | Siguranta

Americanii de la IIHS au supus 10 modele vândute şi în Europa la cel mai greu test de siguranţă. Patru dintre ele nu au trecut examenul

Dacă testele EuroNCAP par uşor de trecut de marii constructori auto, testele dure realizate de IIHS le pun probleme unor modele cu nume în Europa.
Joi, 19 Decembrie 2013 | Siguranta

Constructorii auto vor unificarea testelor de siguranţă EuroNCAP şi IIHS

Constructorii auto îşi doresc un set de reguli comune pentru testele de siguranţă europene EuroNCAP şi americane IIHS. Un set de criterii comune va reduce costurile de dezvoltare ale tehnologiilor de siguranţă.
Vineri, 27 Septembrie 2013 | Siguranta

EuroNCAP şi IIHS (SUA) au testat sistemele care evită accidentele cu ajutorul frânării automate. Unele modele de top au primit note slabe

EuroNCAP a anunţat că de anul viitor va include în punctajul final acordat unui model la testele de siguranţă şi o notă acordată pentru eficienţa sistemelor de frânare automată. Între timp, americanii de la IIHS au testat deja 74 de maşini, doar 7 primind calificativul maxim.
Vineri, 09 August 2013 | Siguranta

Victorie pentru Tesla: Cinci stele de siguranţă la primul crash test al mărcii

Tesla Motors a trecut cu brio de primul crashtest din istoria sa. Vorbim despre testele de impact ale NHTSA, pe care Model S le-a promovat cu cinci stele de siguranţă.
Luni, 20 Mai 2013 | Siguranta

SUA: un nou tip de test de siguranţă le creează probleme SUV-urilor populare europene

Testul de siguranţă Frontal Small Overlap, care simulează un impact cu un copac, lasă repetente nume mari din lista de SUV-uri compacte europene. X1, CR-V, CX-5, Tiguan, Sportage şi ix35 s-au prezentat slab, în timp ce Subaru Forester şi Mitsubishi ASX au trecut testul.
Marti, 21 August 2012 | Siguranta

EuroNCAP introduce testul de impact frontal defazat în 2015

EuroNCAP va introduce testul de impact frontal defazat 25% cu o barieră nedeformabilă în 2015. Procedura a apărut deja la americanii de la IIHS, iar rezultatele au fost surprinzătoare.
Miercuri, 19 Octombrie 2011 | Siguranta

Fiat 500, în topul celor mai sigure maşini din 2011 în SUA

Testele organismului american IIHS au scos la iveală faptul că micul Fiat 500 este printre cele mai sigure maşini vândute în 2011 pe piaţa din Statele Unite.
Marti, 12 Iulie 2011 | Siguranta

Nissan Leaf a primit cinci stele şi la testele de siguranţă din Australia

Nissan Leaf marchează o nouă reuşită în materie de siguranţă. Modelul electric al constructorului nipon a primit cinci stele şi de la organismul australian independent de testare a automobilelor noi.
Miercuri, 18 Noiembrie 2009 | Siguranta

OFICIAL: Subaru are cele mai sigure masini din SUA

Toate cele cinci modele Subaru de pe piata din SUA au primit cea mai inalta distinctie de siguranta peste Ocean. Subaru este singurul producator care a reusit acest lucru.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Marti, 14 Aprilie 2009 | Siguranta

CRASH TEST: Sedanurile medii fac "praf" masinile mici

Americanii de la IIHS au testat siguranta mai multor modele subcompacte in cazul unui impact frontal cu un sedan de clasa medie. Rezultatele au aratat ca in viata reala nu mai conteaza stelele obtinute la EuroNCAP.
Joi, 09 Octombrie 2008 | Siguranta

Volkswagen a fost premiat pentru siguranta in SUA

Patru modele Volkswagen au fost premiate in SUA de catre “Insurance Institute for Highway Safety”.

Tag-uri similare

Volkswagen, Chevrolet, Golf, Subaru, siguranta, Passat, EuroNCAP, Tiguan, sedan, NHTSA
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru