Ix

Joi, 26 Ianuarie 2023 | Industrie

BMW: ecran curbat pentru Seria 4 și faruri cu cristale Swarovski pentru X7

Cu ocazia venirii primăverii, deși ne mai despart câteva luni până la acel moment, constructorul german de automobile anunță o serie de noutăți pentru modelele din gamă. Spre exemplu, Seria 4 și M4 primesc ansamblul Curved Display.
Marti, 11 Octombrie 2022 | Industrie

BMW anunță actualizări over-the-air pentru 3.8 milioane de vehicule

Aproximativ 3.8 milioane de vehicule BMW vor primi un set de actualizări over-the-air. Este vorba despre cele care utilizează sistemele de operare BMW OS 7 și 8.
Miercuri, 15 Iunie 2022 | Industrie

BMW lucrează la un prototip iX care poate parcurge 965 de kilometri cu o singură încărcare

Constructorul din Munchen va dezvolta, împreună cu start-up-ul american Our Next Energy, un prototip iX care va putea parcurge până la 965 de kilometri cu o singură încărcare.
Duminica, 13 Februarie 2022 | Video

VIDEO: Arnold Schwarzenegger și Salma Hayek joacă în reclama BMW difuzată la Super Bowl

Cu ocazia celui mai mare eveniment sportiv din SUA, Super Bowl, BMW va prezenta o reclamă pentru modelul electric iX. În reclamă joacă Arnold Schwarzenegger și Salma Hayek, în rolul zeilor greci antici Zeus și Hera.
Vineri, 21 Ianuarie 2022 | Intern

Noul BMW iX M60 poate fi comandat în România: start de la 126.000 de euro

Electricul BMW iX M60 este disponibil pentru comandă la noi în țară. SUV-ul de performanță, cu zero emisii, al producătorului din Munchen pornește de la 126.199 de euro cu TVA inclus.
Miercuri, 05 Ianuarie 2022 | Modele noi

BMW prezintă noul iX M60: până la 619 CP și 575 de kilometri autonomie

SUV-ul electric BMW iX a primit o nouă versiune de performanță. Numele său este iX M60, iar constructorul bavarez o descrie ca fiind "ce este mai bun din cele trei universuri i, X și M."
Miercuri, 15 Decembrie 2021 | Modele noi

BMW va prezenta versiunea de performanță iX M60 în cadrul CES Las Vegas

Constructorul german a anunțat că va lansa o versiune de performanță a crossover-ului electric iX. Mașina va purta numele de M60 și va fi dezvăluită în cadrul CES (Consumer Electronics Show) în 2022.
Sambata, 03 Aprilie 2021 | Masini electrice si hibride

BMW iX ar putea primi o versiune de top cu 560 de cai putere

BMW pregătește o versiune cu 560 de cai putere pentru SUV-ul electric iX, care ar putea fi lansată cel târziu în 2023, potrivit unor informații neoficiale.
Miercuri, 09 Decembrie 2020 | Masini electrice si hibride

Anduranță cu prototipul viitorului SUV electric BMW iX: nemții au demarat sesiunile de teste în zona de nord a Europei

BMW anunță startul testelor de anduranță cu prototipurile viitorului SUV electric iX. Pentru început, sesiunile se vor desfășura în zona de nord a Europei. Producția lui BMW iX va demara în 2021, SUV-ul urmând să fie asamblat la uzina din Dingolfing.
Miercuri, 11 Noiembrie 2020 | Masini electrice si hibride

BMW iX este SUV-ul electric derivat din conceptul futurist iNext: peste 500 CP și autonomie mai mare de 600 de kilometri

BMW a publicat primele imagini cu viitorul SUV electric iX. Modelul va fi produs începând cu a doua jumătate a anului viitor și va fi echipat cu un sistem de propulsie care dezvoltă peste 500 CP. Autonomia anunțată de nemți va fi de peste 600 de kilometri.

Tag-uri similare

BMW, SUV electric, SUV BMW, BMW iNext, BMW iX, suv electric bmw, ix, suv bmw ix
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru