Jeep Wrangler

Marti, 09 August 2016 | General

Grupul Fiat-Chrysler face mașini vulnerabile? Doi hoți au furat 100 de mașini FCA într-un singur an cu ajutorul unui soft

Poliția din Statele Unite a reținut doi suspecți care ar fi reușit să fure 100 de mașini produse de Grupul Fiat-Chrysler doar cu ajutorul unui soft.
Marti, 10 Mai 2016 | Modele noi

La vremuri noi, motoare noi: Fiat pregătște un motor de 2.0 litri și 300 de cai putere, care va debuta pe Jeep Wrangler

Fiat și Chrysler vor investi 75 de milioane de euro pentru a da naștere unui nou motor de 2.0 litri, cu patru cilindri. Unitatea va fi folosită pentru prima dată de noua generație Jeep Wrangler.
Vineri, 24 Ianuarie 2014 | Tuning

7 ZILE DE TUNING: Cele mai reuşite 10 maşini din ultima săptămână (2)

Automarket v-a pregătit astăzi o nouă rubrică de tuning cu creaţii nebune: un Lamborghini Aventador pentru care trebuie să scoateţi 2.5 milioane de dolari şi un Maybach retras din activitate pentru care puteţi cheltui un milion de dolari.
Marti, 07 Ianuarie 2014 | Economic

Record de vânzări istoric pentru Jeep în 2013

Anul care s-a încheiat a fost unul de bun augur pentru Jeep, care a reuşit cel mai bun an comercial din istoria sa. Brandul american a depăşit un record stabilit chiar în 2012.
Luni, 02 Septembrie 2013 | FRANKFURT 2013

Jeep Wrangler Polar - premieră mondială la Frankfurt şi destinaţie exclusivă Europa

Jeep lansează la Salonul Auto de la Frankfurt o ediţie specială a modelului Wrangler cu două şi patru uşi. Este vorba despre Polar Edition, care vine echipată cu elemente estetice noi, dar şi echipamente de top.
Luni, 23 Aprilie 2012 | Modele noi

Jeep Wrangler Dragon a venit la Beijing

Jeep a adus la Salonul Auto de la Beijing un studiu de design numit Wrangler Dragon. Acesta vine cu o serie de elemente stilizate pe gustul chinezilor şi ar putea da naştere unei versiuni de serie.
Marti, 10 Aprilie 2012 | Concepte

Chrysler comemorează anul dragonului cu două concepte speciale pentru Beijing

Chrysler va aduce două concepte la Salonul Auto de la Beijing bazate pe 300C şi Jeep Wrangler. Acestea sunt decorate cu imagini cu dragoni, care prefigurează viitoare ediţii speciale destinate pieţei din China.
Marti, 26 Aprilie 2011 | Fotospion

FOTO EXCLUSIV* : Primele teste de şasiu ale subcompactei de la Jeep

Automarket vă prezintă, în exclusivitate pentru România, primele imagini spion ale prototipului viitorului model subcompact de la Jeep, surprins în timpul testelor de şasiu.
Luni, 07 Martie 2011 | Modele noi

Jeep va lansa un SUV mic în 2013

Jeep va lansa un SUV de segment B în 2013. Modelul va prelua limbajul de design al lui Wrangler şi îl va aplica pe o platformă de segment B de la Fiat.
Vineri, 24 Septembrie 2010 | Autoipoteze

Jeep Wrangler Pickup ar putea debuta în 2012

Jeep realiza o versiune de producţie a conceptului Gladiator din 2005, această urmând să debuteze pe piaţă în 2012. Nu există informaţii despre disponibilitatea în Europa.
Duminica, 19 Septembrie 2010 | Tuning

Chrysler pregăteşte două ediţii speciale Jeep Wrangler şi Ram 1500

Oficialii Chrysler pregătesc două ediţii speciale pentru Jeep Wrangler şi Ram 1500. Prima dintre acestea se va numi Wrangler Call of Duty, iar cea de-a doua a fost botezată Ram 1500 Longhorn.
Vineri, 20 August 2010 | Modele noi

OFICIAL: Jeep a dezvăluit noul Wrangler facelift

Jeep a operat o serie de modificări pe actuala generaţie Wrangler. Faceliftul aduce noi culori de caroserie şi un interior mai bine echipat pentru pasageri.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Luni, 11 Ianuarie 2010 | Modele noi

Jeep lanseaza editii speciale Wrangler si Liberty

Jeep aduce la Salonul Auto de la Detroit doar trei versiuni speciale ale modelelor Wrangler si Liberty. Editiile speciale vin cu mai multe accesorii de personalizare.
Joi, 26 Noiembrie 2009 | Intern

Politia Capitalei a primit un Jeep J8 de la Mercedes-Benz Romania

Politia Capitalei va utiliza un Jeep cu specificatii militare timp de trei luni pentru necesitatile Serviciului de Presa si PR.

Tag-uri similare

Jeep, Jeep Wrangler, politia, Jeep Liberty, Jeep J8, editie speciala Jeep, J8, Jeep Liberty Renegade, Jeep Wrangler Mountain, Politia Capitalei
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru