Chrysler comemorează anul dragonului cu două concepte speciale pentru Beijing

De Sebastian Toma
Publicat Marti, 10.04.2012
Chrysler va aduce două concepte la Salonul Auto de la Beijing bazate pe 300C şi Jeep Wrangler. Acestea sunt decorate cu imagini cu dragoni, care prefigurează viitoare ediţii speciale destinate pieţei din China.

Chrysler aduce la Beijing două concepte speciale pentru a marca întoarcerea pe piaţa din China. Constructorul american a realizat două studii de design pe baza unui Chrysler 300C şi a unui Jeep Wrangler inspirate de Anul Dragonului. Oficialii companiei americane spun că ambele concepte prefigurează ediţii speciale ale modelelor respective destinate pieţei din China. Cele două concepte, prezentate doar în cadrul unor teasere întunecate, vor fi expuse la Salonul Auto de la Beijing, expoziţie care îşi va deschide porţile pe 23 aprilie 2012.

Chrysler 300C a primit o tapiţerie din piele cu model special, o grilă faţă diferită şi un set de jante din aliaj de dimensiuni mari. Jeep Wrangler a primit şi el o grilp faţă schimbată, o capotă decorată cu un dragon şi un set de ornamente interioare cu dragoni. 

Concernul Chrysler va prezenta şi berlina Fiat Viaggio la Salonul Auto de la Beijing. Respectiva berlină este construită în China în baza unui parteneriat joint-venture alături de Guangzhou Automobile Group.

Fiat Viaggio împarte platforma cu Dodge Dart, fratele american al lui Alfa Romeo Giulietta.

Via | Turbo.fr

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru