Chrysler pregăteşte două ediţii speciale Jeep Wrangler şi Ram 1500

De Cornel Șocariciu
Publicat Duminica, 19.09.2010
Oficialii Chrysler pregătesc două ediţii speciale pentru Jeep Wrangler şi Ram 1500. Prima dintre acestea se va numi Wrangler Call of Duty, iar cea de-a doua a fost botezată Ram 1500 Longhorn.

Constructorul american Chrysler pregăteşte pentru fanii brandurilor Jeep şi Ram câte o ediţie specială a modelelor Wrangler şi 1500. Prima dintre acestea a fost botezată Jeep Wrangler Call of Duty şi, după cum o sugerează şi numele, a fost inspirată de noul joc video Call of Duty Black Ops.

Jocul îşi va face debutul pe 9 noiembrie şi ne putem aştepta ca ediţia specială a lui Wrangler să fie prezentată în aceeaşi perioadă. Wrangler Call of Duty va dispune de o vopsea specială şi de jante impresionante.

Cea de-a doua versiune pregătită de Chrysler se numeşte Ram 1500 Longhorn şi va fi prezentată publicului în cadrul Salonului Auto din Texas, care va avea loc săptămâna viitoare. Cel mai probabil Ram 1500 Longhorn va dispune de aceleaşi elemente speciale ca şi ediţia Lone Star, versiune dedicată statului Texas. Acesta din urmă a primit jante de 20 de inch şi o serie de accesorii pentru interior. 

Via | Autoblog

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru